Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Aage G. Sivertsen
Artikkel
09 august 2017 14:58
Del på Facebook
Andreas Hopmark og KBKs trenere Christian Michelsen og Ole Olsen. Foto: Anders Tøsse / NTB scanpix
Andreas Hopmark og KBKs trenere Christian Michelsen og Ole Olsen. Foto: Anders Tøsse / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I kveld klokka 18.30 spiller KBK mot Florø. Det er fjerde runde i cupen. Christian Michelsen og Ole Olsen er straks klare for å bli evaluert. Slik ser det ut:

 Vinner KBK i kveld må laget vinne to kamper til for å komme til cupfinalen. Det vil være formdabelt. Her er min evaluering i forkant:

  1. KBK berger ikke plassen i elitedivisjon og ryker ut mot Florø i cupen, eller taper kvartfinalen. Sesongen vil likevel ikke være elendig på grunn av den enorme stemningen og den store entusiasmen som er skapt på Gressbanen. Dog vil konklusjonen ende opp som negativ. Det blir tøft å motivere seg for et nytt år i Obosligaen.
  2. KBK berger ikke plassen, men går til semifinalei cupen. Man må nesten si at sesongen på et vis er nesten godkjent. Men bare nesten.
  3. KBK berger ikke plassen, men kommer til Ullevål, altså til NM-finalen. Konklusjonen er at sesongen blir godkjent, tross nedrykk. Det samme vil selvagt være tilfelle - og vel så det -om man skulle vinne på Ullevål.
  4. KBK berger plassen i elitedivisjon. Konklusjonen er  - uansett hvilken plassering man får i cupen- at sesongen har vært en suksess.
  5. KBK berger plassen i elitedivisjon og oppnår kvartfinale i cupen. Konklusjon - meget sterkt.
  6. KBK Berger plassen og oppnår semifinale eller cupfinale. Det er en prestasjon som det står respekt av utover det vanlige. For å oppnå et slikt resultat må man gjennomføre ekstraordinære grep av trenerne.
  7. KBK havner midt på tabellen og oppnår semifinale eller cupfinale. Det vil være et formidabelt resutlat. Konsekvensene er sannsynligvis at Christian Michelsen vil forsvinne da han vil få tilbud fra andre klubber. Den store gulroten ligger i punkt fire. 

I kveld er man spendt på hvem som spiller fra start for KBK. Vil Erlend Sivertsen og Andreas Røsand få sjansen fra start?Jeg tar det som en selvfølge at Mido starter. Er Sørli skadefri, bør han være klar. Kalludra er skadefri og bør også spille. Noen flere teknikere må inn på førsteelveren. Noen må slå den siste pasningen. Folksomt blir det i kveld. Jeg synes KBK-Florø er en glimrende oppladning til det som kanskje blir et av Norges største idrettsøyeblikk: Klokka 22.33 løper nemlig Karsten Warholm for VM-gull.  

Fotball og toppidrett er en aldeles nydelig måte å få koble av fra hverdagens plikter. I dag er det en alle tiders mulighet til engasjere seg. Vi starter med KBK-Florø klokka 18.30. Ser deg på Gressbanen!

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til #614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 7 timer siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøTallmaterialet viser enkelt og greitt, kaste gode kroner etter dårlige.Du kan også ta med Senterpartiet i denne form for unnamanøver. ...
Terje Sundsbø 7 timer siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Geir Ole SætremyrFor det første: Siden investeringsmidler er den knappe faktoren, må en ta hensyn til både netto samfunnsnytte og investeringskostnadene, dvs. ...
Geir Ole Sætremyr 9 timer siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøVi kan godt bruke samfunnsnytte pr investert kron, men bare i kombinasjon med samfunnsnytte i kroner. Det er trass alt ...
Terje Sundsbø 11 timer siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Geir Ole SætremyrNår investeringsmidler er den knappe faktoren, så må en foreta rangering pr. knapp faktor. Eksempelvis netto samfunnsnytte pr. investert krone. ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøEg veit ikkje kva gjenståande spørsmål du ikkje har fått svar på.Dersom det gjel sparte CO2 utslepp frå ferga til ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøKva er feil I mi analyse?Eg har dokumentert det KS2 rapporten sei om namfunnsnytten er i kroner. KS2 snakkar ikkje ...
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse