Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Aage G. Sivertsen
Artikkel
19 november 2017 19:56
Del på Facebook
Torgil Gjertsen. Foto: Anders Tøsse / NTB scanpix
Torgil Gjertsen. Foto: Anders Tøsse / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det stod mye på spill. Veldig mye. Nervene lå utenpå drakta til spillerne, mens 4080 tilskuere sang laget til seier og ny kontrakt. KBK trengte ett poeng for å være helt sikker på å beholde plassen i elitedivisjon. Det ble tre. Det ble et Gjertsen-show ute like. Etter ti minutter vant han ballen og flikket den elegant til Bamba, som dro den med seg og banket den i mål fra 17-18 meter. Gjertsen vant ballen enda en gang etter 30 minutter, spilte elegant og enkelt til Stokke. De var to mot en innenfor 16-meteren, slik som mot Ålesund for tre uker siden, men denne gangen spilte Gjertsen – og han fikk den tilbake fra Stokke. Fra fem meter skjøv han ballen i mål. 2–0.

Sandefjord fikk komme inn i kampen og utlignet til både 2–1 og 2–2, men så var det Gjertsen da. Et par minutter etter Sandefjords utligning, vinner han ballen, runder et par Sandefjordspillere og serverer den til Økland.  Spilleren som tidligere i kampen hadde vært alene mot keeper og misset. Denne gang skjøt han fra distanse på rundt 20- meter. Ballen flakket midt i mål, uten at keeper greide å få tak i den. Dermed var stillingen 3–2. Som i fjor vant KBK kampen 3–2 mot Sandefjord.
Herregud for en fortjent seier. Man blir ikke lei av å gjenta det: KBKs lagmoral og publikums innsats er outstanding. Gratulerer KBK. Gratulerer Michelsen. Gratulerer Ugla. Gratulerer Kristiansund!

Våre to gutter som vanligvis har ansvaret for spillerbørs, Jan Erlend Kruse og Per Erik Hoem, er opptatt denne helgen. Førstnevnte var gjest hos Vålerenga i kveld, mens sistnevnte lever ut ungdomstiden på Beitostølen. Derfor kommer en begrenset spillerbørs fra undertegnede:

BB Gjertsen: 6. Han er svært delaktig i alle tre målene. I tillegg har han ytterligere gode forsøk som nesten ender i scoring. Gutten jobber også enormt bakover. Konklusjonen får bli at Michelsen har brukt tryllestaven. Han kom fra intet og dominerer.

Sivertsen 5. Litt slapp på Sandefjords første scoring, men gutten som jeg skrev ville være klar for landslaget - det var før han ble skadet -ryddet opp. Endelig fikk vi trygget defensivt på venstresiden. Gratulerer Erlend. Med noen kamper til vil du raide som en virvelvind langs venstresiden.

Hopmark 5. For en spiller Hopmark har blitt. Like anvendelig på midtbanen som i forsvar. Spilte like godt som mot Molde. Da var han også suveren.

Bamba: 5. Vi ser hva som bor i ham. Tenk hvor god han vil bli om han begynner å spille ballen i de riktige øyeblikkene. En klassespiller. 

Ellers: Mido er en diamant som heller ikke lykkes helt i dag, men man må være blind for å ikke se hvilket potensiale han har. Coly er landets beste høyreback, men sviktet på første scoringen til Sandefjord. Stokke er gull. Kaludra har funnet seg til rette. 

McDermott bør bli folkets spiller. Gjør nesten ikke feil. Ulvestadene trives mer og mer. Økland viser enorm arbeidsvilje.

 

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Ketil Strand Andersen 3 dager siden Anbefales å ta et besøk til Kvernes
Nå forstod jeg hvorfor det kalles stavkirke!
@Terje SundsbøPunk 1 og 2. Premissene i påstanden er ufullstendig. Vart spørsmålet komplettert med kostnaden for kvar passering målt opp mot ...
@Geir Ole SætremyrHvorfor svarer du ikke på de spørsmålene du får? Det du kaller en ytring fra Rasmus Rasmussen, er en liste ...
@Terje SundsbøEg peika på at Trude Brosvik sa meir. Ja  ho ville ha rassikring av Tokagjelet også. Så det er korrekt. ...
@Terje SundsbøHar du lest protokollen frå Fylkestinget der dei behandla RTP?
@Geir Ole SætremyrVestland fylkeskommune prioriterer ikke rassikring av turistveier og vedlikehold av veiene mellom fergeleiene framfor fastlandssamband til egne innbyggere. De skal ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse