Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Erika Indergaard, Nordic Light
Artikkel
16 februar 2018 14:26
Del på Facebook
Morten Krogvold, kreativ leder i Nordic Light. Foto: Heine Schjølberg / Studio 400
Morten Krogvold, kreativ leder i Nordic Light. Foto: Heine Schjølberg / Studio 400
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Torsdag, fredag og lørdag kveld under fotofestivalen i april blir det talkshow med spennende gjester i Caroline kino. Lørdag kveld blir det bytte av roller når Morten Krogvold selv sitter i gjestestolen. 

I Ansikt til Ansikt er vi vant til å se Morten Krogvold i samtale med interessante personligheter fra kulturliv, samfunnsliv, næringsliv og idrett. Som en sentral person i norsk kulturliv, er det nå Morten sin tur å innta gjesterollen lørdag kveld under Nordic Light. Da møter vi ham i en samtale ledet av Bjørnsonfestivalens Johild Kosberg Bredin.

Er fotball livet?
Torsdag kveld blir det også et litt annerledes Ansikt til Ansikt, når Morten Krogvold tar imot Christian Michelsen, Kjetil Thorsen og Rune Edøy i sofaen. En ydmyk fotballtrener, en ujålete klubbleder og en ellevill radiokommentator – tre som på hver sin måte har vært viktige bidragsytere til Kristiansund Ballklubb sin vei til toppen i norsk fotball, og inn i nordmøringenes hjerter.

Lege uten grenser
På fredagskvelden kan vi forvente oss sterke historier og personlige erfaringer med det å kunne utgjøre en forskjell for andre, når Morten Krogvold og Morten Rostrup møtes Ansikt til Ansikt. Som lege og feltarbeider har Morten Rostrup gjennom mer enn 20 år fartet rundt i krigssoner, i områder rammet av katastrofer, sult og hungersnød, for å redde liv og hjelpe de aller svakeste i verdens farligste områder.

Lokale innspill
Nytt for i år er at festivalledelsen har jobbet sammen med en lokal programkomite for å finne programpunkter som vil tiltrekke seg det lokale og regionale publikum i større grad enn tidligere.

– Det har vært et flott samarbeid. Å få innspill fra andre, og bringe nye perspektiver og ideer inn i programutviklingen, er veldig positivt, sier festivalsjef Ingunn Strand.

Den lokale programkomiteen har bestått av menn og kvinner i ulike aldre og med ulik bakgrunn.

– Ansikt til Ansikt med fotballgjengen er ett konkret resultat av dette arbeidet. Vi er sikre på at det er mange, både fotballinteresserte og andre, som vil få stort utbytte av denne samtalen. Her vil det bli fokus på alt fra ledelse til lidenskap, måloppnåelse, pågangsmot, drivkraft og suksess. Fotball er underordnet, men vi skal vel ikke se bort fra at vi kommer innom temaet, smiler Ingunn Strand.

MER INFO
Mer informasjon om kveldsprogrammet på www.nle.no/ata-2018. Billetter til kveldsshowet koster 260 kr ved forhåndskjøp. Restbiletter selges i døren/på festivalkontoret til 275 kr. Nyhet: Vi tilbyr en pakke med billetter til alle tre kveldene til 650 kr.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 2 dager siden Brobygging
Når fergeleiet flyttes ut fra sentrum av Molde, blir fortsatt ferge et enda dårligere alternativ. Hva sier folket på Vestnes ...
Geir Ole Sætremyr 2 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøNo er "gjeldande " NTP i ferd med å gå ut på dato. Og, strekninga Ålesund til Molde er
@Geir Ole SætremyrMøreaksen er blant de høyest rangerte prosjektene basert på netto nytte pr. investert krone i gjeldende NTP. Få andre har ...
Geir Ole Sætremyr 3 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøEg forstår at enkelte drøymer om å lese dette inn i dei signala som er gitt. Men, det er ikkje ...
@Geir Ole SætremyrSamferdselsministeren vil utrede om det kan bli en mindre økonomisk belastning om Møreaksen deles opp i flere trinn. Han ønsker ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse