Annonse
Annonse
Kristiansunds Stian Aasmundsen jubler for mål 1-0 til KBK under eliteseriekampen i fotball mellom Kristiansund og Sarpsborg 08 på Kristiansund stadion. Foto: Anders Tøsse / NTB scanpix
Kristiansunds Stian Aasmundsen jubler for mål 1-0 til KBK under eliteseriekampen i fotball mellom Kristiansund og Sarpsborg 08 på Kristiansund stadion. Foto: Anders Tøsse / NTB scanpix

KBK–Sarpsborg 08: 1–1

Spillerne blir bedømt etter en skala fra 1–6 hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 4 poeng
Spiller nok en god en bra kamp. Er solid og sikker. Uten sjanse på målet. Sliter med å rekke opp i et par tilfeller.

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat.

Bent Sørmo: 4 poeng
Sørmo blir mer involvert i det offensivt enn har vært de siste kampene. God på små flater og kommer til flere innlegg. Har også et godt skudd som går i tverrliggeren Sterk hjemover og har et par avgjørende inngripener foran eget mål.

Aliou Coly: 3 poeng
Er veldig sterke i duellene og tilfører forsvaret stor fart. Men sliter med å kvitte seg med et par av de store feilene som kommer nesten i hver kamp. I dag en håpløs pasning på egen halvdel, men blir ikke straffet for det denne gangen. Likevel solid i det meste han foretar seg.

Dan Peter Ulvestad: 4 poeng
Spiller en kamp på det jevne til han å være, men er fortsatt rimelig solid og gjør veldig sjelden feil. Kommer godt ut av de mange duellene mot luftsterke spillere på S08. God til å blokkere skudd.

Christoffer Aasbak: 3 poeng
Begynner å savne at han kommer mer med i spillet framover. Prioritere fortsatt litt i overkant det defensive. Slår gode dødballer, men venter fortsatt på frispark-målet. Når det sagt er det ganske uforståelig at Bamba tar frispark fra rett utenfor 16-meteren.

Amidou Diop: 4 poeng
Spiller en god kamp. Vinner mye både i lufta og på bakken og lar motstanderen virkelig kjenne at han er tilstede. Som vanlig god med ball. Lemper ballen i bakrom et par ganger, blant annet til Bamba som kommer alene med keeper på slutten. Lever litt farlig med tanke på en litt ufin skulder i ansiktet på en motspiller.

Stian Aasmundsen: 5 poeng
Imponerende intensitet og vilje i spillet, og dekker veldig store deler av banen. Har en dimensjon som ingen andre på midtbanen har ved å komme i avslutningsposisjon gang etter gang. Scorer da også et fint mål. Og ikke minst holder han hele kampene. Slår gode cornere, men KBK er ikke like gode til å utnytte dem og har fortsatt noe å gå på i aggressiviteten i feltet på cornere.

Liridon Kalludra: 3 poeng
Litt opp og ned. Dabber av utover i andre omgang. God med ball, men bør komme med flere initiativ uten ball. Vandrer muligens vel mye sidelengs i banen. Har noen fine tekniske detaljer. Byttes med Lepistu de siste 10 minuttene.

Torgil Gjertsen: 4 poeng
Gjertsen er et stort uromoment og en litt uforutsett spillestil som er vanskelig å forholde til for motstanderen. Utfordrer og drar seg forbi med ball. Vinner en tett duell i forkant av målet og har en fin målgivende pasning. Byttes med Sørli det siste kvarteret.

Bendik Bye: 3 poeng
Jobber godt opp og ned. Har noen gode innlegg som er veldig farlige. Ellers godt med både opp og ned på sin side. Samarbeidet med Sørmo blir bedre og bedre. Ser ut til å bli sliten utover andre omgangen og er ikke like god da naturligvis. Byttes med Stokke de siste minuttene.

Daouda Bamba: 4 poeng
Løper mye og spiller fra seg ballen uvanlig mye. Nesten sånn at han kanskje burde utfordret mer selv. Vandrer mye og får ofte ballen langt ut på sidene og langt fra mål. Scorer ikke, men er veldig nær uttelling på slutten etter et godt løp i bakrom. Fortsatt litt «sløv» på plassering i forhold til offside. Litt uforståelig at han er satt opp til å ta frisparket på slutten. Der er han flere hakk dårligere enn et par av de andre.

Sondre Sørli, Benjamin Stokke og Brent Lepistu kommer inn i løpet av de siste 20 minuttene.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte