Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Per Erik Hoem
Artikkel
20 august 2018 22:10
Del på Facebook
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

KBK–Rosenborg: 0–2

Spillerne blir bedømt etter en skala fra 1–6 hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 3 poeng
Bør holde skuddet på det første målet. Er også delvis ut med bær-plukkeren på et gjennomspill på Helland i første omgang, men blir berget av en dårlig avslutning. Spiller ellers en grei kamp og lar ikke tabben på målet gå ut over spillet sitt resten av kampen. Men totalt sett litt under normal standard. Heldigvis ikke alt for vanlig at han gjør slike ting.

Bent Sørmo: 3 poeng
Spiller en god første omgang. Slipper lite til i denne omgangen. Bidrar offensivt med stor vilje, selv om det ikke blir alt for mye ut av det. I andre omgang fortsetter han bra med ball. Men han får problemer som førsteforsvarer alt for mange ganger i andre omgang. Sliter veldig med å komme opp i press og begynner å rygge. Spesielt når motstanderen utfordrer innover på Sørmos venstre fot får han problemer. Begge RBK sine mål kom på denne måten, og det ble dermed matchavgjørende.

Andreas Hopmark: 4 poeng
Spiller godt og fornuftig og har et solid grep Søderlund gjennom hele kampen. Gjør det enkelt og fornuftig med ball og misser sjelden med pasninger. Skulle dog håpe at han greide å være mer involvert på egne cornere og frispark foran RBK sitt mål.

Dan Peder Ulvestad: 4 poeng
Spiller som Hopmark en god kamp. Burde i hvert fall truffet målet når han får ballen rett utenfor 5-meteren, men det var mange spillere mellom han og målet så sjansen var kanskje ikke så enkel som det kunne se ut som. Men leder igjen et forsvar som ikke slipper til veldig mye.

Christoffer Aasbak: 5 poeng
Positiv dag på høyresiden av Aasbak. Helland og Hedenstad slipper minimalt til på siden, og sterkere motstandere møter en ikke i eliteserien. Er mye med framover og har et susende frispark som Hansen i RBK-målet bokser unna.

Amiduo Diop: 4 poeng
Vokser stadig i rollen som stabiliserende på midten. Vinner baller og fordeler dem godt. Men blir vel mye bakover og til siden med avleveringene av og til. Burde prøvd å være lit mer kreativ og funnet pasningsalternativer hurtig framover på banen.

Stian Aasmundsen: 3 poeng
Fortsatt ikke på nivået fra tidligere i sesongen, og er litt anonym. Men løper fortsatt mye og bra. Går foran og viser vei med innsatsen. En kamp på det jevne og ikke så mye med offensivt som tidligere. Blir byttet ut med Psychè siste 10.

Liridon Kalludra: 4 poeng
Liri er en av dem som har vært mest positiv de siste kampene, og fortsetter med det mot RBK. Gjør mye bra med ballen og er veldig nære på å bryte gjennom flere ganger, men marginene var ikke helt med. Er også mer solid bakover enn han vanligvis er.

Bendik Bye: 3 poeng
Gjør ingen stor kamp i dag heller. Virker å være litt sliten og ut av form, og blir ikke helt med i spillet. Har et veldig godt initiativ og en god avslutning rett etter det første målet, men uheldigvis er Hansen Norges beste keeper. Gjør en slett jobb som sikring for Sørmo på det første målet. Byttet med Sørli det siste kvarteret.

Torgil Gjertsen: 3 poeng
Fortsetter å drible og lykkes også en del, men det blir liksom ikke all verden ut av det. Kommer seg mye forbi, men enten snubler eller blir lett tatt og får frispark. Har en avslutning fra 16 meter upresset i god posisjon, men får ikke skikkelig drag i skuddet. Likevel skal han som nevnt ha for at han hele tiden prøver og ikke gir opp.

Flamur Kastrati: 3 poeng
Går virkelig foran og oppildner både medspillere og publikum med en aggressiv spillestil. Løper masse men blir ikke alt for mye involvert med ballen. Har en kjempesjanse som han setter over mål. Linjemann presterer faktisk å vinke for offside, noe det langt fra var. Spiller en grei kamp til han blir skadet og erstattet av Alexandersson ette litt over timen.

Alexandersson, Sørli og Psychè kommer inn uten å markere seg nevneverdig. 

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 13 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje Sundsbø""Mener du at motstanden mot Møreaksen skyldes at Stortinget ikke følger opp prosjektene i NTP? Om man kjemper mot bevilgninger ...
Terje Sundsbø 13 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrMotstanden mot Møreaksen spriker i alle retninger. Frp og SV har totalt ulike grunner, og har ingen felles plattform for ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøHusk at inngangen var fergefri E39, oppfatta som ein skulle slippe ferge over Romsdalsjorden, og andre fergestrekningar frå Kristiansand til ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrIngen har betvilt at uten Møreaksen så er fergeavløsning til Otrøya og Gossen et fylkeskommunalt ansvar. Men det ingen av ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøKorrekt.Uten Møreaksen vil eventuell frgeavkøysing bli eit fylkeskommunalt ansvar.Og, ein fylkeskommune uten økonomisk ryggrad til å gjennomføre dette etter den ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrNei, hovedargumentet for Møreaksen er ikke fergefritt til Otrøya og Gossen. I dette innlegget fra Rasmussen viser han til at ...
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse