Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Per Erik Hoem
Artikkel
27 august 2018 10:36
Del på Facebook
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sarpsborg08–KBK: 1–2

Spillerne blir bedømt etter en skala fra 1–6 hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 4 poeng
Solid kamp. God både på strek og i feltet, uten at han blir utfordret alt for ofte. Ingen mulighet på målet til Sarpsborg.

Aliou Coly: 3 poeng
Typisk «Coly-kamp» hvor han angivelig har full kontroll, men så kommer plutselig noen hårreisende pasninger som fort kan resultere i baklengs. Disse tingene kommer litt for ofte. Får satse på at det lukes bort utover høsten.

Andreas Hopmark: 3 poeng
En kamp på det jevne, men litt under vanlig standard. Et par småfarlige pasninger, men klarer seg helt greit. Byttes ut i pausen pga liten skade.

Dan Peder Ulvestad: 4 poeng
Spiller en god kamp. KBK slipper til lite og Ulvestad går som vanlig foran som en god kaptein skal gjøre. Taper ikke mange dueller.

Christoffer Aasbak: 5 poeng 
Aasbak forsetter trenden fra de siste kampene. Bunnsolid bakover og hans bidrag i det offensive er som vanlig gode. Veldig positiv utvikling i den defensive delen i spillet hans utover sesongen. Et mål eller to på frispark kommer forhåpentligvis i de neste kampene.

Amiduo Diop: 4 poeng
Bedre og bedre som stabiliserende på midten. Vinner baller og fordeler dem godt. Fortsatt litt igjen på det kreative, men den viktigste jobben delen av jobben løser han med glans.

Stian Aasmundsen: 4 poeng
Delvis tilbake på sporet. En fin evne til å orke å komme i posisjon framover. God innsats av spilleren som har blitt en av de viktigste i 11-eren. Gjør meget sjelden en dårlig kamp.

Liridon Kalludra: 4 poeng
Som Aasbak er han av de som har hatt en god utvikling de siste kampene. Gjør mye bra og fornuftig med ballen, og jobber bra uten ball. Og så er det veldig viktig at Liri som midtbanespiller bidrar med mål. 

Bendik Bye: 3 poeng
En kamp på det jevne, men litt framgang fra de siste kampene. Skaper ikke all verden på siden med innlegg osv, men slurver ikke i det defensive. Veldig positivt at han selv faktisk kommer til en eller flere store sjanser i hver kamp.

Torgil Gjertsen: 4 poeng
Målgivende på Liri sitt mål. Utfordrer motstanderne hele tiden og gir de ikke fred. Litt for mye nesten, men for all del, mer enn godkjent i dag.

Flamur Kastrati: 4 poeng
Scorer det viktige første målet når KBK endelig får et mål på corner igjen. Viser en voldsom vilje, og det blir av og til litt i overkant. Noe som i dag nok en gang resulterte i et gult kort og karantene i neste kamp pga en litt ufin takling. Kastrati har hatt en veldig positiv inntreden i KBK. Laget er i hvert fall ikke svekket av spissbyttet som har vært, snarere tvert imot.

Christophe Psyche: 3 poeng
Spiller andre omgang for Hopmark. Er med å tette bra igjen, men virker noe kamprusten. Litt passiv i presset på Sarpsborg sitt mål.

Simon Alexandersson kommer inn den siste knappe halvtimen, hvor det blir mye fokus på å holde tett bakover. Blir spennende å se han fra start neste gang pga Kastrati sin karantene. Brent Lepistu spiller de siste 10, og bidrar bra med å ro inn ledelsen.  

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 6 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDette er politikk gjennom Regjering og Storting.Det er ikkje noko Naturvernforbundet arbeider med, men vi registrerer kva rammeverk som er ...
Terje Sundsbø 7 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrDu svarer ikke på spørsmålet. Er det vanlig praksis i Naturvernforbundet?
Geir Ole Sætremyr 18 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu må adressere dette hos andre.
Terje Sundsbø 22 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrPå Møreaksen betaler bilistene bompenger, på jernbane betaler passasjerene billett. Mitt spørsmål gjelder fortsatt:Hvorfor behandles lokal forankring og finansiering ulikt ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnSkålaveien var ikke et fergeavløsningsprosjekt, og mottok aldri offentlig støtte. Skålavegen ble bygget som en privat vei i regi av ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDer er ei forskell  Møreaksen skal delfinansierast via bompengar. Jernbane via passasjernbilett.80% staleg finansiering av Møreaksen.  Vesentlig statlig bidrag til finansiering ...
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse