Annonse
Annonse
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat

Sarpsborg08–KBK: 1–2

Spillerne blir bedømt etter en skala fra 1–6 hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 4 poeng
Solid kamp. God både på strek og i feltet, uten at han blir utfordret alt for ofte. Ingen mulighet på målet til Sarpsborg.

Aliou Coly: 3 poeng
Typisk «Coly-kamp» hvor han angivelig har full kontroll, men så kommer plutselig noen hårreisende pasninger som fort kan resultere i baklengs. Disse tingene kommer litt for ofte. Får satse på at det lukes bort utover høsten.

Andreas Hopmark: 3 poeng
En kamp på det jevne, men litt under vanlig standard. Et par småfarlige pasninger, men klarer seg helt greit. Byttes ut i pausen pga liten skade.

Dan Peder Ulvestad: 4 poeng
Spiller en god kamp. KBK slipper til lite og Ulvestad går som vanlig foran som en god kaptein skal gjøre. Taper ikke mange dueller.

Christoffer Aasbak: 5 poeng 
Aasbak forsetter trenden fra de siste kampene. Bunnsolid bakover og hans bidrag i det offensive er som vanlig gode. Veldig positiv utvikling i den defensive delen i spillet hans utover sesongen. Et mål eller to på frispark kommer forhåpentligvis i de neste kampene.

Amiduo Diop: 4 poeng
Bedre og bedre som stabiliserende på midten. Vinner baller og fordeler dem godt. Fortsatt litt igjen på det kreative, men den viktigste jobben delen av jobben løser han med glans.

Stian Aasmundsen: 4 poeng
Delvis tilbake på sporet. En fin evne til å orke å komme i posisjon framover. God innsats av spilleren som har blitt en av de viktigste i 11-eren. Gjør meget sjelden en dårlig kamp.

Liridon Kalludra: 4 poeng
Som Aasbak er han av de som har hatt en god utvikling de siste kampene. Gjør mye bra og fornuftig med ballen, og jobber bra uten ball. Og så er det veldig viktig at Liri som midtbanespiller bidrar med mål. 

Bendik Bye: 3 poeng
En kamp på det jevne, men litt framgang fra de siste kampene. Skaper ikke all verden på siden med innlegg osv, men slurver ikke i det defensive. Veldig positivt at han selv faktisk kommer til en eller flere store sjanser i hver kamp.

Torgil Gjertsen: 4 poeng
Målgivende på Liri sitt mål. Utfordrer motstanderne hele tiden og gir de ikke fred. Litt for mye nesten, men for all del, mer enn godkjent i dag.

Flamur Kastrati: 4 poeng
Scorer det viktige første målet når KBK endelig får et mål på corner igjen. Viser en voldsom vilje, og det blir av og til litt i overkant. Noe som i dag nok en gang resulterte i et gult kort og karantene i neste kamp pga en litt ufin takling. Kastrati har hatt en veldig positiv inntreden i KBK. Laget er i hvert fall ikke svekket av spissbyttet som har vært, snarere tvert imot.

Christophe Psyche: 3 poeng
Spiller andre omgang for Hopmark. Er med å tette bra igjen, men virker noe kamprusten. Litt passiv i presset på Sarpsborg sitt mål.

Simon Alexandersson kommer inn den siste knappe halvtimen, hvor det blir mye fokus på å holde tett bakover. Blir spennende å se han fra start neste gang pga Kastrati sin karantene. Brent Lepistu spiller de siste 10, og bidrar bra med å ro inn ledelsen.  

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Bok - tilbake til livet
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte