Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Steinar Melby
Artikkel
29 august 2018 13:01
Del på Facebook
Kranaskjæret AS har inngått avtale med det nye selskapet Kranaskjæret Restaurant og Catering AS. Det nye selskapet eies 100 prosent av Bryggekanten Brasserie & Bache Bar. Fra venstre: Daniel Mikaelsen (kjøkkensjef i det nye selskapet), Stian Lillehaug, Arne Roksvåg, Harald Storvik og Kathrine Avset (daglig leder i det nye selskapet). Foto: Steinar Melby / NettStudio
Kranaskjæret AS har inngått avtale med det nye selskapet Kranaskjæret Restaurant og Catering AS. Det nye selskapet eies 100 prosent av Bryggekanten Brasserie & Bache Bar. Fra venstre: Daniel Mikaelsen (kjøkkensjef i det nye selskapet), Stian Lillehaug, Arne Roksvåg, Harald Storvik og Kathrine Avset (daglig leder i det nye selskapet). Foto: Steinar Melby / NettStudio
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det revitaliserte Kranaskjæret nærmer seg ferdigstillelse utvendig. Det har lenge vært kjent at Kranaskjæret AS, som er et selskap opprettet av Kristiansund Småbåtlag og som er byggherre, har søkt etter driver av den planlagte restauranten i bygget. Det har versert rykter i kommentarfelt i både media og sosiale media om at Bryggekanten brasserie & Bache Bar har vært en aktuell aktør.

I går ettermiddag ble det klart at Kranaskjæret AS hadde funnet sin samarbeidspartner, som er et nytt selskap, Kranaskjæret Restaurant og Catering AS, stiftet av Bryggekanten brasserie & Bache Bar som 100 prosent eier.

IMG 9057Spente og motiverte ansatte i det nye selskapet Kranaskjæret Restaurant og Catering AS, som skal drive restauranten på det revitaliserte Kranaskjæret i Vågen. Kristiansund. Fra venstre: Daglig leder Kathrine Avset og kjøkkensjef Daniel Mikaelsen.

Representanter fra Kranaskjæret AS og Kristiansund Småbåtlag kunne opplyse om at de var svært godt fornøyd med å skrive avtale med et selskap og dets medarbeidere som innehar de beste skussmål for å kunne drive godt og langsiktig. Driften av selskapet overtas av daglig leder Kathrine Avset og kjøkkensjef Daniel Mikaelsen som har mange års erfaring fra Bryggekanten brasserie & Bache Bar.

Restaurantdrift, catering og selskapsbooking

Det nye selskapet satser på å ha åpent daglig i sommersesongen, hver helg resten av året og ellers ved bookede arrangementer som selskap, jubileum, firmaeventer o.l. Et viktig forretningsområde for selskapet vil også være catering. 

Målsetningen er å åpne restauranten i midten av november 2018 og vil med det være klar til julebordsesongen. I tilfelle, spår vi rift om bestillinger i det nye praktbygget i Vågen og Kristiansund.

IMG 9050Styrelederne underskriver kontrakt om drift av den nye restauranten på Kranaskjæret. Harald Storvik for Kranaskjæret Restaurant og Catering AS (til venstre) og Kåre Bjarne Fure for Kranaskjæret AS.

Kranaskjæret AS og Kristiansund Småbåtlag roser Kristiansund og Nordmøre Havn.

Styreleder Kåre Bjarne Fure i Kranaskjæret AS sa at de hadde jobbet sammen med Bryggekanten brasserie & Bache Bar en stund allerede og at det nye selskapet har hatt stor innvirkning på utformingen av lokalene innendørs. Fure benyttet også anledningen til å skryte av Kristiansund og Nordmøre Havn, som hadde tatt initiativet til prosjektet og forholdsvis tidlig overført eierskap til Kristiansund Småbåtlag. Uten Kristiansund og Nordmøre Havns bidrag til å initiere prosjektet ville ikke prosjektet vært realisert i dag.

Prosjektet kan du følge LIVE her på ksu.no - Kranaskjæret – sekund for sekund, muliggjort ved hjelp av Talgø MøreTre.

Se også oppdateringer på Facebooksiden – Vi bygger Kranaskjæret

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 3 dager siden Brobygging
Når fergeleiet flyttes ut fra sentrum av Molde, blir fortsatt ferge et enda dårligere alternativ. Hva sier folket på Vestnes ...
Geir Ole Sætremyr 3 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøNo er "gjeldande " NTP i ferd med å gå ut på dato. Og, strekninga Ålesund til Molde er
@Geir Ole SætremyrMøreaksen er blant de høyest rangerte prosjektene basert på netto nytte pr. investert krone i gjeldende NTP. Få andre har ...
Geir Ole Sætremyr 4 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøEg forstår at enkelte drøymer om å lese dette inn i dei signala som er gitt. Men, det er ikkje ...
@Geir Ole SætremyrSamferdselsministeren vil utrede om det kan bli en mindre økonomisk belastning om Møreaksen deles opp i flere trinn. Han ønsker ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse