Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
Per Erik Hoem
Artikkel
17 mai 2018 23:00
Del på Facebook
Både Bamba og Sørlie fikk firer på spillerbørsen i kampen mot Ranheim. Foto: Anders Tøsse / NTB scanpix
Både Bamba og Sørlie fikk firer på spillerbørsen i kampen mot Ranheim. Foto: Anders Tøsse / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

KBK–Ranheim: 1-3

Sean McDermott   3 poeng
Slapp inn 3 mål igjen og kan ikke klandres for noen av disse.  Bør dominere litt mer i feltet når Ranheim kommer fram på kantene og slår innlegg. Men savner kanskje en matchvinnerredning, og det tredje målet kunne på en god vært reddet. Også nær å redde straffesparket.

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat.Bent Sørmo   2 poeng
Sørmo har nok en dårlig dag for andre gang på rad. Henger lite med defensivt. Litt bedre offensivt. Lager straffen på det andre målet å unødvendig måte (om han var borti Ranheim-spilleren). Men å la en lang ball i bakrom på dødball fra midt på motstanderens egen banehalvdel mot en enslig Ranheim-spiller bli en «målgivende pasning» er rimelig dårlig. Sånt skal ikke skje rett og slett. På første målet hopper han og prøver å heade en ball som går en halv meter over hodet hans.

Niktia Baranov   3 poeng
Virker fortsatt kamprusten, og er ikke på samme nivå som i fjor. Forventer mye mer av Baranov enn dette, og at han skal være en bærebjelke på laget. På Ranheim sitt første mål på corner konsentrerer han seg mer om motstanderen enn ballen og har ikke øye på hvor ballen er før den er på vei inn i feltet. Blir derfor en enkel duell for Tønne å vinne. Gjorde for øvrig det samme mot Hødd.   

Dan Peter Ulvestad   3 poeng
Ikke vanlig standard av KBK sin lagkaptein, men fortsatt ganske solid. Også han har en pussig inngripen på Ranheims første mål. Litt klønete som lager corneren som det blir mål på også. Og spiller broderen i vanskelige situasjoner et par ganger.

Erlend Sivertsen   3 poeng
Litt opp og ned på høyrebacken men slett ingen krise og har en av Ranheims beste spillere (2-målscorer Tønne) som motspiller. Klarer ikke involvere seg alt for mye framover, og har litt dårlige innlegg de få gangen han kommer i posisjon.

Pål Erik Ulvestad   2 poeng
Pål Erik er ikke venn med ballen i dag. Blir satt opp feilvendt med mann i rygg av forsvarsspillerne og det er ikke hans styrke. Mister ballen litt for mye og har for mange dårlig pasninger og pasningsvalg. Taper mange dueller.

annonse

Stian Aasmundsen   2 poeng
Sliter med å holde nivået fra tidligere i sesongen. Vises lite og har flere dårlige og farlige pasningsvalg. Forflytter seg heller ikke like bra som tidligere. Gjør en ekstremt dårlig inngripen som førsteforsvarer på Ranheims tredje mål.

Bendik Bye   3 poeng
Jobber godt og virker å være på hugget hver gang han kommer inn som innbytter. Komme ri dag inn for Diop før det er gått en halv time. God til å invitere og er i gode posisjoner for gjennomspill, men blir ikke alltid «sett» av medspillerne og benyttes for lite. Et positivt bidrag, men heller ikke han lykkes alt for godt.

Sondre Sørli   4 poeng
Sondre får endelig prøvd seg fra start og gjør seg slett ikke bort. En av KBKs mest positive. Kommer i fart og til påfølgende avslutninger flere ganger, og har bl.a. et skudd som går like utenfor. Men det skal sies at han blir litt lett og fort kommer til kort i mann mot mann dueller. Også et litt dumt gult kort.

Benjamin Stokke   2 poeng
Heller ikke denne gang en god nok kamp og er langt unna nivået han var på i fjor. Vinner som vanlig noen dueller både som oppspillspunkt og på dødballer imot. Har også en fin målgivende pasning til Bamba. Blir liggende vel langt tilbake og sliter med å komme etter når KBK kontrer. Er involvert i Ranheims første mål hvor ballen havner rett i det som nok er hans sone.

Daouda Bamba   4 poeng
Bamba har egentlig en positiv kamp i dag. Scorer et mål og kommer til flere sjanser. Greier å komme i situasjoner hvor han mottar ballen i fart rettvendt. Har fortsatt noe å gå på i det å hjelpe spissmakker Stokke, spesielt på lange oppspill. Viser vilje og løper mye og går ikke så mye i offside, men det er fortsatt noe «urytmisk» over løpene. Overvurderer seg selv når han prøver å drible uten fart.

Amidou Diop starter kampen som høyre kant, men byttes ut etter er 26 minutter. Utmerker seg ikke veldig mye. Aliou Coly og Christoffer Aasbak kommer inn for hhv Nikita Baranov og Erlend Sivertsen, uten egentlig å utgjøre noen forskjell. Litt pussig at det byttes 2 backer når man må ha mål og sliter litt framover. Skal også sies at det er litt mer tilfeldig hvordan kampen ender en det kunne se ut som. Ranheim var veldig effektive, mens KBK bommet på cirka like mange sjanser.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Innlogging

Siste kommentarer

Anne Mari Sandshamn 4 dager siden Alvorlig av Statens Vegvesen
@Terje SundsbøSa ikke at det var trygt, men tryggere for mennesker, da det er lett å komme seg av en ferge, ...
Terje Sundsbø 5 dager siden Alvorlig av Statens Vegvesen
@Anne Mari SandshamnOm «vertskapet» er en idrettsturnering eller et annet kulturarrangement man deltar på, så kan man ikke dra før det er ...
Anne Mari Sandshamn 5 dager siden Alvorlig av Statens Vegvesen
@Terje SundsbøBrann på ferge er ingen fare for passasjerer, det er bare å gå i en livbåt. Det er inge store ...
Terje Sundsbø 5 dager siden Alvorlig av Statens Vegvesen
Det er svært alvorlig når Jørn Inge Løvik, daglig leder Romsdalsaksen AS, unnlater å nevne at med Møreaksen så blir ...
Terje Sundsbø 5 dager siden Alvorlig av Statens Vegvesen
@Anne Mari SandshamnJeg tror de fleste følger dine velmenende råd. Men svær ofte skjer det uforutsette ting. Og du kan jo ikke ...
Anne Mari Sandshamn 5 dager siden Alvorlig av Statens Vegvesen
@Terje SundsbøOm du stresser av gårde i frykt for å møte en stengt fergebom,bør du lære deg å starte avreise tidliger. ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte