Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Per Erik Hoem
Artikkel
28 mai 2018 10:20
Del på Facebook
Kristiansunds Bendik Bye mot Odds Thomas Grøgaard. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Kristiansunds Bendik Bye mot Odds Thomas Grøgaard. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

ODD–KBK: 1–2

Spillerne blir bedømt etter en poengskala fra 1-6 hvor 6 er høyeste karakter.

Sean McDermott: 5 poeng
KBK sin matchvinner sammen med Bamba. Tar alt som kommer og er også ute i feltet og plukker ned innlegg. Solid kamp og er uten mulighet på målet til Odd. KBKs beste spiller.

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat.

Bent Sørmo: 3 poeng
Sørmo slipper til veldig mange innlegg i første omgang. Kommer seg ikke helt oppi, men har heller ikke all verden med hjelp til det av spillerne foran seg. Dette retter seg heldigvis til andre omgang og han har da god kontroll på siden sin. Begrenset framover.

Niktia Baranov: 4 poeng
Baranov spiller en god kamp og slipper veldig lite til. Vinner dueller og har gode pasninger med en ro ingen andre har. Lever litt farlig med et par holdinger og kan fort bli straffet for det.

Dan Peter Ulvestad: 4 poeng
Dan Peter leverer som vanlig. Vinner dueller på bakken og i luften. Må til slutt bytte når det gjenstår noen minutter og det er ikke ofte det skjer. Alltid til å stole på.

Christoffer Aasbak: 4 poeng
Holder bra tett på høyre siden og slipper ikke til all verden. Ikke så mye med framover som vanlig, men prioriterer nok å ikke slippe til Odd i større grad.

Pål Erik Ulvestad: 3 poeng
En kamp på det jevne. Stabiliserer som vanlig godt på midten, men fortsatt noen unøyaktigheter i pasningsspillet. Blir flyttet fram og tilbake til midtstopperplass et par ganger i andre omgang på grunn av skader og løser den oppgaven bra.

Stian Aasmundsen: 3 poeng
Ikke så synlig i dag som tidligere, men gjør en veldig god jobb for laget. Lager muligens unødvendig mange frispark, men er som vanlig en drivkraft.

Bendik Bye : 4 poeng
Bendik kommer stadig med økende tillit og setter sitt tredje mål for sesongen. Jobber godt hele kampen og kommer også til en god sjanse hvor avslutningen ikke holder alt for høy klasse. Sliter dog litt med å hjelpe Sørmo i første omgang.

Torgil Gjertsen: 4 poeng
Gjertsen skaper masse uro i Odds forsvar. Dribler og løper masse og kommer seg stadig forbi Odds midtbane med kontroll på ballen. Men etterfølges litt for ofte av unøyaktigheter i dag. En avslutning som ikke er helt på høyden.

Liridon Kalludra: 3 poeng
Litt mer beskjeden i dag enn mot Godset. Spiller en grei kamp, men greier ikke prege kampen i den grad han nok ønsker. Byttet med Diop etter 61 minutter.

Daouda Bamba: 5 poeng
Dagens matchvinner med et fantastisk mål hvor han gjorde alt selv og driblet 3-4 motspillere før han chippet ballen over keeper. Har også flere fine prestasjoner og prøver å sette opp medspillerne. Er et stadig uromoment som også tar sin tørn uten ball.

Amidou Diop kommer inn og spiller en knapp halv time. Et kjempeinnhopp og er med på å avgjøre kampen. Gode mottak med et fantastisk steg når han lykkes. Odd-spillerne slet virkelig med å holde følge med han. Sondre Sørli kom inn etter 68 minutter for Gjertsen og hadde også et veldig friskt innhopp. Involvert i den første scoringen ved at han kjempet fram corneren som det ble scoret på. Joakim Bjerkås spilt de siste 8-10 minutter for kaptein Ulvestad som til slutte måtte kaste inn håndkleet og ryddet unna det meste som kom.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Norge bør si opp EØS-avtalen. Vi har Efta avtalen og forholde oss til. Vi må sette ned foten og ikke ...
Bjørn Ove Angvik 4 dager siden Kristiansund knyttes til Hitra og Frøya med ferje
Det er utrolig mye vassing i graut i denne saken om ferge Hitra -Aure. Hvem holder tilbake? Fylkeskommunen?  Dette kan ...
Ferger er miljøverstinger. De har et enormt energiforbruk grunnet stor vannmotstand.Elbiler som kjører fergefritt er en miljøvinner.
Alle meningsmålinger viser at folket ønsker å reise fergefritt. Det inkluderer også de som foretrekker Romsdalsaksen, en fergefri kryssing av ...
@Terje SundsbøOg?
@Geir Ole SætremyrSvaret ditt står til stryk.
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse