Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Per Erik Hoem
Artikkel
12 november 2018 23:31
Del på Facebook
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

KBK–Brann: 3–1

Sean McDermott: 4 poeng
Solid som vanlig og tar det som kommer. Det stopper seg litt for Brann og det er ikke mange avslutninger på KBK sitt mål. Kan ikke gjøre så mye mer enn å ta alt.

Bent Sørmo: 4 poeng
Spiller en solid kamp på backen. Imponerende god med ball, kommer seg framover og det er vanskelig å ta fra ham ballen. Sannsynligvis det beste salgsobjektet hos KBK.

Dan Peter Ulvestad : 5 poeng
Konge i lufta og konge på bakken. Brann slipper veldig lite til. Og scorer igjen et mål, som etterlyst tidligere i sesongen. LAGKAPTEIN.

Christophe Psyche: 4 poeng
Solid igjen, fungerer veldig bra sammen med DPU. God i lufta og tøff med ball. Ikke mye fred å få for Bamba.

Christoffer Aasbak: 5 poeng
Har tatt veldig store steg i det defensive i løpet av sesongen. Bidrar også mye fremover som vanlig, men det blir til tider litt lite rom for han å komme framover i. Og dødballfoten er stadig god, og så glemmer man å nevne et ikke alt for godt frispark.

Andreas Hopmark: 5 poeng
Veldig bra å se Andreas spille ballen mye mer fremover på banen, i motsetning til tidligere kamper hvor han har vært i overkant safe. Rydder opp og misser lite. Scorer også mål og da må det bli bra.

Amiduo Diop : 5 poeng
Samme som Andreas, men enda mer kreativ med ballen i føttene. Har et veldig bra steg som få greier å følge. Også han scorer mål. Neste år scorer forhåpentligvis både han og Andreas minst 3-4 mål. Synder litt på målet til Bamba ved å ikke dekke rommet som oppstår bak Aasbak når sistnevnte er med i angrep.

Liridon Kalludra: 4 poeng
Mye fint trekantspill på KBKs midtbane. Der er Liri sentral og i sitt ess. Både løper og dribler (og lykkes) mer i høst enn han gjorde tidligere i sesongen. Byttes med Aasmundsen det siste kvarteret

Sondre Sørli: 4 poeng
Tydelig at Sondre nå har fått tillit. Virker både tryggere og sterkere, selv om det fortsatt er noe å gå på når det gjelder styrke. Løper mye, tar gode initiativ og tør å prøve.

Torgil Gjertsen: 4 poeng
Varierer en del, men kommer seg ofte fram i de trangeste situasjoner. Et stadig uromoment som motstanderne hele tiden må ta hensyn til. Ser ut til å være en spiller som mange av årets motstandere har forberedt seg på. Byttes med Bye den siste knappe halvtimen.             

Aliou Coly: 4 poeng
Med Coly på topp får man skikkelig kraft og hurtighet. Er bedre som back og midtstopper, men gjør en mer enn godkjent jobb på topp. Innblandet i en noe uheldig og unødvendig situasjon i første omgang, men det gikk heldigvis bra med alle involverte.

Bendik Bye, Stian Aasmundsen og Henrik Gjesdal kommer inn i det som er en av de beste kampene for året, om ikke den beste. Spesielt Aasmundsen var veldig positiv og sentral det kvarteret han spilte. Bye er fortsatt toppscorer, mens Gjesdal forhåpentligvis er på gang til neste år.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Hans-Peter Kaaresen 4 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnFøyer seg inn i en lang rekke av tilsvarende........."Pompel og Pilt" fortsetter som bidragsytere i underholdningsbransjen.  Teoriene deres er det ...
Anne Mari Sandshamn 6 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
Rasmuss >Rassmussen og Terje Sundsbø påstår følgende sitat, kopiert direkte fra leserinnlegg : " Det finnes flere ferdige fergeavløsningsprosjekter både ...
Geir Ole Sætremyr 10 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDette intervjuet med TØI-forskar Aud Tennøy skildrer mange av dei tiltaka som må til for å nå klimamåla https://www.energiogklima.no/to-grader/ekspertintervju/fire-ting-vi-ma-slutte-med-hvis-vi-skal-na-klimamalene
Espen Heitmann 12 timer siden Meir norsk mat i fylkeskommunen
Nå er det vel liten tvil om at Dordi har ett selektivt forhold til fakta, jeg vil bare minne om ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøHer er kontaktinformasjonhttps://naturvernforbundet.no/ansatte/holger-schlaupitz/
Terje Sundsbø 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrSom vanlig svarer du ikke på de spørsmål du får. Er det vanlig praksis i Naturvernforbundet?Representerer du virkelig Naturvernforbundet?
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse