Annonse
Annonse
Villrosa i aksjon. Foto: Sølvi Tollefsen
Villrosa i aksjon. Foto: Sølvi Tollefsen

Villrosa åpner adventstiden på «Havnekontoret» i Kristiansund lørdag 1. desember 2018. Med nye sprell, nye låter og juleglede kommer Villrosa for å spre sine pollen inn i adventstiden.

Villrosa er i ferd med å fininnstille låtene til sin neste utgivelse, og den beste plassen for rosebusken å gjøre dette på er selvfølgelig på scenen, i kjent samspill med publikum, på hjemmebane i Kristiansund.

«Havnekontoret» i Kristiansund er arenaen for anledningen. Det garanters både nye og gamle Villrosalåter, samt et godt knippe låter som andre har laget og Villrosa har foredlet og gjort til sine.

Villrosa burde etter hvert være velkjent for de fleste i Kristiansund, men for de som måtte være usikker beskriver bandet seg slik.

Det eksakte antallet rosesorter er ukjent. Stadig lanseres nye varianter eller man oppdager hittil ukjente krysninger som har oppstått på naturlig vis. Gjennom århundrene har det stadig dukket opp nye roser, mens andre igjen har forsvunnet eller dødd ut. En ny sort kan oppstå ved naturlig krysning eller ved planmessig fremdyrking. Rosenes store popularitet har medført en omfattende kommersiell eksperimentering i jakten på stadig mer perfekte planter. Roser er relativt enkle å krysspollinere. Men fordi planten ikke er frøekte er resultatet alltid uforutsigbart.

Som sitt navneopphav rosen, har VILLROSA blitt krysspollinert flere ganger før gruppa framsto slik den gjør i dag.

Trommer/perk: Eivind Gjelberg
Bass: Kjetil Jakobsen
Gitar: Mads Visnes & Kyrre Sætran
Vokal/sag/perk: Ksenija Sjovalova, Mari Aae Andersen & Sigve Torland

Villrosa består av musikere med totalt ulik bakgrunn, men med litt finklipping, et par grønne fingre, og litt gammeldansk, skøyt VILLROSA fart i 2012 og endte opp som et musikalsk prosjekt med to bein. Det ene beinet krysser sjangre og blander seg inn i utviklingen av det meste av musikk ved å blande jazz, metall, country, visesang, punk og rock og det som kan finnes av påvirkning til særegne tolkinger av kjente og ukjente sanger samt egenproduksjon av harmonisk disharmoni.

Det andre beinet tolket Tom Waits slik bare VILLROSA gjør det.

Arrangementet på Facebook: https://www.facebook.com/events/2210694839206279/

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse
Kalender Gjenreisningsbyen Kristiansund
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte