Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Redaksjonen
Artikkel
02 mars 2019 10:35
Del på Facebook
Slik ser nye Get boX ut. Foto: Get
Slik ser nye Get boX ut. Foto: Get
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det melder Get / TDC i en pressemelding.

Get lanserer en helt ny tv-plattform som har fått navnet Get boX. Med den nye tv-boksen har selskapet ambisjoner om å skape hverdagsmagi i de tusen hjem, gjennom å samle lineær-tv sammen med strømmetjenester og apper fra tredjeparter på ett og samme sted.

– Vi har skapt Norges råeste tv-boks som gir deg én plattform for hele underholdningsuniverset. Med denne lanseringen gjør vi hjemmene og hverdagen enda bedre, og vi gleder oss til å begeistre kundene våre med både teknologi og innhold i 2019, sier Torbjørn Aamodt, produktdirektør i Get og påtroppende leder for Telia Consumer Home.

Alt på ett sted

Get boX er den tiende tv-boksen selskapet lanserer, og den blir et veikryss for alt av tv og underholdning. Derfor har den siste tv-boksen fra Get fått det passende navnet X. Med Gets nye TV-opplevelse får du alt fra TV-kanalene, ukesarkivene og strømmetjenester som HBO, NRK TV og YouTube i én og samme opplevelse.

– Dette er den råeste tv-boksen som finnes på det norske markedet. Den er bedre enn konkurrentene på alle parametere og den vil fortsette å ligge i forkant fordi den er basert på Google sin åpne standard. Vi mener med hånden på hjertet at dette er et billigere og bedre alternativ til alle løsninger, også Apple-TV, sier Espen Åtland, TV-og Underholdningssjef i Get

Smartere TV og hverdag

Før jul satte Get opp Norges smarteste familie sammen med Telia og Futurehome. Den nye Get-boksen er en del av den nye smarte hverdagen, og kommer bare til å bli bedre etterhvert som man kan koble flere ting sammen. Fremover kan familien dimme lyset i stua fra telefonen eller ved snakke til TV’en. Det er nettopp denne totalopplevelsen Get skal skape fremover.

Den nye boksen inkluderer stemmestyring som kan brukes sammen med Google Assistant når Google lanserer det på Android TV-løsningen. Videre er boksen klar for 4k innhold, og den lar deg som kunde installere de appene man vil ha, som f.eks. Spotify.

Under pressekonferansen viste Get frem innholdet på den nye tv-boksen trådløst over det nye 5G-nettet til Telia. Dermed viste man også hvor mobil og fleksibel den nye tv-boksen er. Kobler man boksen med f.eks. et Telia X-mobilabonnement kan ta med seg tv-boksen hvor man vil og se lineær-tv uten en tv-kabel.

Verdi for pengene

Kundene til Get vil få tilgang til den nye boksen gjennom en abonnementsløsning hvor man betaler 49kr i måneden. Alle kundene får muligheten til å leie flere bokser samtidig, hvis man har flere tver i husholdningen eller vil ha en egen boks på hytta. Get lanserer også to nye strømmetjenester sammen den nye boksen, Fox+ og National Geographic+. Med de lanseringene tilbyr Get det som trolig nå er verdens største grunnpakke med innhold.

– Vi gir kundene våre en skikkelig god deal med denne abonnementsløsningen. Vi tilbyr enda mer enn det du får med en Apple-TV, til en billigere penge, og man kan si opp leieforholdet når man ønsker. Og vi topper det hele med et rekordstort innholdstilbud. Historisk sett blir dette ett av de beste tv-tilbudene Get har satt sammen, avslutter Aamodt.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 2 dager siden Brobygging
Når fergeleiet flyttes ut fra sentrum av Molde, blir fortsatt ferge et enda dårligere alternativ. Hva sier folket på Vestnes ...
Geir Ole Sætremyr 3 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøNo er "gjeldande " NTP i ferd med å gå ut på dato. Og, strekninga Ålesund til Molde er
@Geir Ole SætremyrMøreaksen er blant de høyest rangerte prosjektene basert på netto nytte pr. investert krone i gjeldende NTP. Få andre har ...
Geir Ole Sætremyr 3 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøEg forstår at enkelte drøymer om å lese dette inn i dei signala som er gitt. Men, det er ikkje ...
@Geir Ole SætremyrSamferdselsministeren vil utrede om det kan bli en mindre økonomisk belastning om Møreaksen deles opp i flere trinn. Han ønsker ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse