fbpx
Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
14 april 2019 00:35
Paul Pogba, som her setter inn en av sine to straffer, ble Manchester Uniteds store helt lørdag. Foto: AP Photo/Rui Vieira/NTB scanpix.
Paul Pogba, som her setter inn en av sine to straffer, ble Manchester Uniteds store helt lørdag. Foto: AP Photo/Rui Vieira/NTB scanpix.
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

To straffemål fra Paul Pogba ga Manchester United en kjærkommen 2–1-seier over West Ham. Kampen om 4.-plassen lever for Ole Gunnar Solskjærs menn.

Etter at Pogba hadde satt inn sin første straffe etter 19 minutter, og Felipe Anderson hadde utlignet til 1–1 etter 49 minutter, kom det et vanvittig West Ham-press mot David de Gea i United-buret.

Først hamret innbytter Michail Antonio ballen i tverrliggeren bak en utspilt De Gea kvarteret før slutt. Bare to minutter etter nærmest hentet spanjolen ballen ut av nettet med en ellevill redning på Antonios heading fra to meter.

Så på den påfølgende corneren kontret United. Pogba spilte en presis pasning gjennom til Anthony Martial, som kom alene med Lukasz Fabianski. Som bakerste mann meide Ryan Fredericks ned franskmannen, og Graham Scott pekte riktig på straffemerket.

Igjen var Pogba iskald, og igjen slang Fabianski seg til riktig side. Scoringene til Pogba var de første på åtte kamper for franskmannen.

Annullert

United forsvarte seg med armer og bein de siste ti minuttene og rodde i land en meget viktig 2–1-seier. Foruten det enorme West Ham-presset kvarteret før slutt, fikk også gjestene en feilaktig annullering for offside da Anderson scoret etter ti minutter.

– Vi spilte ikke en god kamp, men resultatet var der. Det er det eneste vi tenker på i dag. Vi spilte ikke bra, det gikk litt for treigt, vi var ikke farlige. Det må vi fikse på, men det viktigste var tre poeng og seieren, sa Paul Pogba til BT Sport etter kampen.

– De var bedre enn oss, det tror jeg ingen er uenige i. Vi slapp unna med det. Noen ganger har vi tapt når vi skulle ha vunnet, så det jevner seg ut over en sesong. De hadde fortjent å få sine mål, men det er lov å ha en god målvakt, sa Solskjær til BBC.

Pogba sine to straffescoringer gjør at han nå har scoret på sju straffer denne sesongen. Det er én færre enn Ruud van Nistelrooy, som satte åtte i 2002/03.

Lagets første seier i ligaen siden 30. mars gjør at United nå ligger på 5.-plass i Premier League med 64 poeng, to bak Chelsea. Opp til Tottenham på 3.-plass er det fire poeng med fem kamper igjen.

– I dag gjorde dommerne tre feil, men ingen av dem var grove feil og alle var veldig forståelige, men med VAR hadde West Ham vunnet kampen i dag, mente bortelagets manager Manuel Pellegrini.

Barcelona neste

Seieren var Solskjærs andre siden han ble ansatt som permanent United-manager. Etter ansettelsen 28. mars ble det seier over Watford to dager senere, før United tapte to strake mot Wolverhampton i serien (1–2) og Barcelona (0–1) i mesterligaen.

Manchester United møter den spanske storheten til en råtøff returkamp på Camp Nou tirsdag.

– Nå må vi restituere oss og gjøre oss klare til tirsdag, fortsatte franskmannen.

– Vi slipper ikke unna med denne typen innsats mot Barcelona, sa Solskjær.

Solskjær har totalt vunnet 16 kamper som United-sjef. I tillegg er det blitt to uavgjorte og fem tap.

(©NTB)

Logg inn for å kommentere.
Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

KOMMENTARARKIV FRA TIDLIGERE KOMMENTARSYSTEM. KOMMENTARER LAGT TIL HER, BLIR ALDRI SYNLIGE. BRUK AKTIVT KOMMENTARSYSTEM OVER

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Årbok - Freiøya Historielag
Annonse
Årbok - Freiøya Historielag

Siste kommentarer

Dette faller vel naturlig inn med Helge Orten sine planer om å bygge Molderegionen først, for så å bygge resten ...
Martin Louis Hauger 4 dager siden Når skal Møreaksen bygges?
Forhåpentlig vis aldri :-)
Martin Louis Hauger 4 dager siden Parodien er det Frank Sve som står for!
Nei, parodien er det Helge Orten & co. som står for :-)
Terje Sundsbø 5 dager siden Når skal Møreaksen bygges?
@Ronny OsvollDu har jo faktisk selv vist hva svaret er på spørsmålet Nye Veier stiller – målsettingen med fergefri E39 er ...
Ronny Osvoll 5 dager siden Når skal Møreaksen bygges?
@Terje SundsbøFrem mot 2050 kommer 95% av befolkningsveksten på Sunnmøre, så Molde kommer fint unna fremtidige trafikkproblem. Eneste plassen i fylke ...
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte