fbpx
Annonse
Annonse
Nytilsatt studiestedkoordinator Bente Weiseth Frantzen sammen med høgskoledirektør Gerd-Marit Langøy. Foto: Jan Ragnvald Eide.
Nytilsatt studiestedkoordinator Bente Weiseth Frantzen sammen med høgskoledirektør Gerd-Marit Langøy. Foto: Jan Ragnvald Eide.

Bente Weiseth Frantzen blir Høgskolen i Moldes ansikt utad i Kristiansund

– Vi er strålende fornøyd med å ha fått Bente på plass sier høgskoledirektør Gerd Marit Langøy. Høgskolen i Molde blir en stadig viktigere aktør i Kristiansund som følge av den økte satsingen på høyere utdanning.

– Høgskolen i Molde vokser på Nordmøre og forventningene til oss er store. Det at vi har fått på plass en studiestedskoordinator vil være med på å synliggjøre oss ytterligere. Dette er et naturlig steg i satsingen på Kristiansund som studentby. Flere studier gir flere studenter og flere ansatte. Det er mange interessenter med på dette prosjektet og Weiseth Frantzen vil kunne bidra til å tydeliggjøre vår tilstedeværelse på Nordmøre, sier direktør Langøy.

Vil binde Kristiansund og Molde sammen som studiesteder

Studiestedskoordinatoren i Kristiansund vil være et viktig bindeledd mellom mange aktører. Blant annet høgskolens fagavdelinger og administrasjonen, Høgskolesenteret i Kristiansund og nærings- og samfunnslivet.

Styrke kontakten mellom høgskolen, nærings- og samfunnsliv

Hovedpersonen selv gleder seg til å komme i gang.

– Det skal bli spennende å begynne å jobbe med høyere utdanning i regionen vår. Det er store ting på gang i sektoren og mange muligheter å utforske. Jeg har en stor erfaring og godt nettverk fra arbeidet med samfunnsutvikling i Kristiansund kommune. Det skal bli fint å bidra til en enda tettere kontakt mellom Høgskolen i Molde og nærings- samfunnslivet på Nordmøre, sier Bente Weiseth Frantzen.

Hun har tidligere vært ansatt som næringskoordinator på samfunnsutviklingsenheten i Kristiansund kommune. Før dette jobbet hun blant annet i Coop Norge AS der hun har vært både produktsjef og merkevaresjef. Siden hun flyttet hjem til Kristiansund for ca. 10 år siden har hun hatt flere jobber/oppgaver i Kristiansund kommune. Hun jobbet også i prosjektet som endte med at høgskolen kunne tilby et studium i beredskapsledelse på høgskolesenteret Hun har hatt flere verv. Blant annet har hun vært styreleder i KBK og styremedlem i KNN.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet over.

Annonse
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte