Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Per Erik Hoem
Artikkel
17 juni 2019 15:57
Del på Facebook
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mjøndalen–KBK: 1–1

Spillerne blir bedømt med karakter fra 1-6 hvor 6 er høyeste og beste karakter.

Sean McDermott: 4 poeng
Har grei kontroll på det meste som kommer. Scoringen til Mjøndalen var det vanskelig å gjøre noe med. Får også god hjelp av medspillerne et par ganger. Noen småproblemer i feltet hvor motstanderne er rimelig tunge. Alt i alt KBK sin bestemann.

Aliou Coly: 3 poeng
Gjør en grei jobb. Første omgang som høyreback og andre omgang som midtstopper. Vertene slapp ikke mye til hos Coly. Bidro til at KBK ble mer solide i midtforsvaret etter pause.

Dan Peter Ulvestad: 3 poeng
Ujevn kvalitet hos Dan Peter i denne kampen. Muligens litt påvirket av lang pause og skadefravær i det siste. Blir bedre i andre omgang.

Henrik Gjesdal : 3 poeng
Er ikke heldig denne gangen. Sliter fælt spesielt mot gamle Occean. Blir tatt grep og Gjesdal byttes ut i pausen. Skal sies at det var mange kandidater til det samme etter en dårlig første omgang.

Christoffer Aasbakk: 2 poeng
Uvanlig mye rart fra Aasbak, også med ballen. Virker av en eller grunn å være litt usikker. Sliter med å dekke opp rommene rundt seg i første omgang og forholdsvis enkle langpasninger resulterer i sjanser for Mjøndalen.

Haris Cirak: 3 poeng
Fin ballkontroll som vanlig, men lite framdrift i det han foretar seg. Langt fra vanlig nivå uten ball. Byttes med Pål Erik Ulvestad.

Amiduo Diop: 3 poeng
Scorer mål og har også to andre skuddforsøk. Framdriften med ballen i beina er veldig god, men har fortsatt litt for mange enkle pasningsfeil. Jukser litt i det defensive med tanke på at han er stabiliserende på midten. Men for all del, en av de bedre.

Flamur Kastrati : 3 poeng
Kanskje ikke helt hans plass, og har nok ikke trent all verden på å spille hengende bak spissen. Et par fine fremspill gir sjanser til KBK. Kommer ikke til noen spesielt gode avslutningsmuligheter selv.

Torgil Gjertsen: 2 poeng
Skaper uro, men det blir alt for mye nesten. Har en god avslutning på corner når Mjøndalen sover. Men dette var ikke vanlig standard.

Bendik Bye: 3 poeng
Kjemper godt og løper mye. Fine initiativ uten ball som vanlig, og kommer til et par gode avslutninger uten at det gir uttelling. Kommer alt for sent oppi Gauseth på målet. Jevnt over er hele laget dårlige som førsteforsvarere i denne kampen, spesielt i første omgang.

Thomas Amang: 2 poeng
Løper og jobber mye, men lukter fortsatt ikke ikke mål av han. Har en god avslutning med snert i, men det er ikke helt tilfeldig at den kommer midt på keeper. Byttes med Sondre Sørli.

Bent Sørmo: 3 poeng
Kommer inn for Gjesdal etter pause. Som vanlige rimelig sikker og god med ball. Blir dog ikke alt for mye ut av det. Gjør at forsvaret fungerer bedre i andre omgang.

Sondre Sørli og Pål Erik Ulvestad kommer inn og spiller en liten halvtime og begge to hever laget. Konklusjonen må være at det er veldig positivt at det blir poeng i slike kamper hvor mye kladder.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Hans-Peter Kaaresen 2 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøFylkeskommunen har adskillig flere "alvorlige" (som du skriver) problemer enn Møreaksen å ta seg av.  Særinteressene i Møreaksen har splittet ...
Geir Ole Sætremyr 6 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
Naturvernforbundet deltok som tilhøyrar på konferansen vel vitande at dette var lobbyverksemd.Vi var der for å plukke opp styringssignal, først ...
Geir Ole Sætremyr 6 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøEnten det er Stortinget si samansetning, eller det er meir eller mindre nøytrale meiningsmålingar så er det til sjuande og ...
Terje Sundsbø 12 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrStortinget er ikke basert på meningsmålinger, men på valgresultat. Partiene Høyre, Senterpartiet, Venstre, KrF og Arbeiderpartiet prioriterte Møreaksen under NTP-behandlingen ...
Geir Ole Sætremyr 16 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøEg forstår godt kva som skjer og har skjedd.Møreaksen vart handsama som ei strekning heile tida, men vart framdriftsmessig splitta ...
Terje Sundsbø 18 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Frode HeimenMeget bra forklart. Den som ikke skjønner dette, fordtår rett og slett ikke sammenhengen. I alle fall hvis de fortsatt ...
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse