fbpx
Annonse
Annonse
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat

Mjøndalen–KBK: 1–1

Spillerne blir bedømt med karakter fra 1-6 hvor 6 er høyeste og beste karakter.

Sean McDermott: 4 poeng
Har grei kontroll på det meste som kommer. Scoringen til Mjøndalen var det vanskelig å gjøre noe med. Får også god hjelp av medspillerne et par ganger. Noen småproblemer i feltet hvor motstanderne er rimelig tunge. Alt i alt KBK sin bestemann.

Aliou Coly: 3 poeng
Gjør en grei jobb. Første omgang som høyreback og andre omgang som midtstopper. Vertene slapp ikke mye til hos Coly. Bidro til at KBK ble mer solide i midtforsvaret etter pause.

Dan Peter Ulvestad: 3 poeng
Ujevn kvalitet hos Dan Peter i denne kampen. Muligens litt påvirket av lang pause og skadefravær i det siste. Blir bedre i andre omgang.

Henrik Gjesdal : 3 poeng
Er ikke heldig denne gangen. Sliter fælt spesielt mot gamle Occean. Blir tatt grep og Gjesdal byttes ut i pausen. Skal sies at det var mange kandidater til det samme etter en dårlig første omgang.

Christoffer Aasbakk: 2 poeng
Uvanlig mye rart fra Aasbak, også med ballen. Virker av en eller grunn å være litt usikker. Sliter med å dekke opp rommene rundt seg i første omgang og forholdsvis enkle langpasninger resulterer i sjanser for Mjøndalen.

Haris Cirak: 3 poeng
Fin ballkontroll som vanlig, men lite framdrift i det han foretar seg. Langt fra vanlig nivå uten ball. Byttes med Pål Erik Ulvestad.

Amiduo Diop: 3 poeng
Scorer mål og har også to andre skuddforsøk. Framdriften med ballen i beina er veldig god, men har fortsatt litt for mange enkle pasningsfeil. Jukser litt i det defensive med tanke på at han er stabiliserende på midten. Men for all del, en av de bedre.

Flamur Kastrati : 3 poeng
Kanskje ikke helt hans plass, og har nok ikke trent all verden på å spille hengende bak spissen. Et par fine fremspill gir sjanser til KBK. Kommer ikke til noen spesielt gode avslutningsmuligheter selv.

Torgil Gjertsen: 2 poeng
Skaper uro, men det blir alt for mye nesten. Har en god avslutning på corner når Mjøndalen sover. Men dette var ikke vanlig standard.

Bendik Bye: 3 poeng
Kjemper godt og løper mye. Fine initiativ uten ball som vanlig, og kommer til et par gode avslutninger uten at det gir uttelling. Kommer alt for sent oppi Gauseth på målet. Jevnt over er hele laget dårlige som førsteforsvarere i denne kampen, spesielt i første omgang.

Thomas Amang: 2 poeng
Løper og jobber mye, men lukter fortsatt ikke ikke mål av han. Har en god avslutning med snert i, men det er ikke helt tilfeldig at den kommer midt på keeper. Byttes med Sondre Sørli.

Bent Sørmo: 3 poeng
Kommer inn for Gjesdal etter pause. Som vanlige rimelig sikker og god med ball. Blir dog ikke alt for mye ut av det. Gjør at forsvaret fungerer bedre i andre omgang.

Sondre Sørli og Pål Erik Ulvestad kommer inn og spiller en liten halvtime og begge to hever laget. Konklusjonen må være at det er veldig positivt at det blir poeng i slike kamper hvor mye kladder.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse
Årbok - Freiøya Historielag
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte