Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Per Erik Hoem
Artikkel
01 juli 2019 15:06
Del på Facebook
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Rosenborg–KBK: 1–0

Spillerne blir bedømt mellom karakterene 1-6, hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 5 poeng
Spiller en veldig god kamp. Gjør knapt en feil og har et par veldig gode inngripener. Er dagens beste hos KBK.

Aliou Coly: 2 poeng
Sliter noe voldsomt med å få tak på Samuel A. Får dog lite sikringshjelp av lagkameratene når han utfordres på siden. Lager et litt kontroversielt straffespark hvor han går unødvendig tøft til. Byttes ut med en knapp halvtime igjen.

Henrik Gjesdal: 3 poeng
Rimelig solid og duellsterk. Men også noen feil som burde vært unngått. Hadde KBK sin største mulighet, og burde avsluttet bedre enn han gjorde.

Dan Peter Ulvestad: 3 poeng
RBK slipper ikke veldig mye til gjennom midten. Det kommer mye fra sidene og her gjør Ulvestad en god jobb i duellene. Men avstanden ut til Coly blir mange ganger alt for stor fra midtforsvaret, som da blir overlatt for seg selv mot en av eliteseriens beste spillere.

Christoffer Aasbak: 3 poeng
Får også en stri dag på jobben, KBK har gode og raske kantspillere. Men har bedre kontroll enn Coly på andre siden. Gjør mye bra med ball.

Amidou Diop: 3 poeng
Gjør en del småfikse ting, men er ikke like mye borti ballen som vanlig. Blir dratt av for enkelt i flere tilfeller. Men gjør en solid jobb og viser at han holder mot gode motstandere.

Pål Erik Ulvestad: 3 poeng
Greier å ta ned ballen og gjøre fornuftige ting med den. Kanskje vel mye på sikkerhet, men det er nok greit i slike kamper. Men også han blir løpende etter i for stor grad.

Torgil Gjertsen: 4 poeng
Gjør en god kamp. Står bak mye av det som KBK produserer framover på banen. Løper mye og dribler godt. Kunne fort scoret på et skudd fra 20 meter på slutten av kampen. Slår gode dødballer som kunne gitt resultater.

Sondre Sørli: 3 poeng
Løper mye men kommer ikke skikkelig med i kampen denne gangen. Får også en stri tørn med å demme opp på siden sin. Byttes ut rett før timen er spilt.

Bendik Bye: 2 poeng
Denne gangen veldig anonym. Blir jobbende mye hjemover og det blir dermed langt fram til RBK-målet. Lykkes ikke når han først får tak i ballen.

Thomas Amang: 2 poeng
Blir mye løpende alene og bidrar ikke med veldig mye med ball. Ødelegger alt for mange potensielle sjanser ved å til stadighet stå i offside. Har et par avslutningsmuligheter hvor han kunne avsluttet bedre. Byttes ut med 10 minutter igjen.

Meinhard Olsen: 2 poeng
Kommer inn den siste halvtimen for Sørli. Åpner litt småfriskt, uten at det skjer altfor mye. Totalt sett rimelig anonym.

Bent Sørmo får en knapp halvtime og Liridon Kalludra de siste 10 minuttene uten at det ble veldig store endringer i kampen.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til #614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøTallmaterialet viser enkelt og greitt, kaste gode kroner etter dårlige.Du kan også ta med Senterpartiet i denne form for unnamanøver. ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Geir Ole SætremyrFor det første: Siden investeringsmidler er den knappe faktoren, må en ta hensyn til både netto samfunnsnytte og investeringskostnadene, dvs. ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøVi kan godt bruke samfunnsnytte pr investert kron, men bare i kombinasjon med samfunnsnytte i kroner. Det er trass alt ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Geir Ole SætremyrNår investeringsmidler er den knappe faktoren, så må en foreta rangering pr. knapp faktor. Eksempelvis netto samfunnsnytte pr. investert krone. ...
Geir Ole Sætremyr 2 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøEg veit ikkje kva gjenståande spørsmål du ikkje har fått svar på.Dersom det gjel sparte CO2 utslepp frå ferga til ...
Geir Ole Sætremyr 2 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøKva er feil I mi analyse?Eg har dokumentert det KS2 rapporten sei om namfunnsnytten er i kroner. KS2 snakkar ikkje ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse