Annonse
Annonse
Per Erik Hoem
Artikkel
01 juli 2019 15:06
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Rosenborg–KBK: 1–0

Spillerne blir bedømt mellom karakterene 1-6, hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 5 poeng
Spiller en veldig god kamp. Gjør knapt en feil og har et par veldig gode inngripener. Er dagens beste hos KBK.

Aliou Coly: 2 poeng
Sliter noe voldsomt med å få tak på Samuel A. Får dog lite sikringshjelp av lagkameratene når han utfordres på siden. Lager et litt kontroversielt straffespark hvor han går unødvendig tøft til. Byttes ut med en knapp halvtime igjen.

Henrik Gjesdal: 3 poeng
Rimelig solid og duellsterk. Men også noen feil som burde vært unngått. Hadde KBK sin største mulighet, og burde avsluttet bedre enn han gjorde.

Dan Peter Ulvestad: 3 poeng
RBK slipper ikke veldig mye til gjennom midten. Det kommer mye fra sidene og her gjør Ulvestad en god jobb i duellene. Men avstanden ut til Coly blir mange ganger alt for stor fra midtforsvaret, som da blir overlatt for seg selv mot en av eliteseriens beste spillere.

Christoffer Aasbak: 3 poeng
Får også en stri dag på jobben, KBK har gode og raske kantspillere. Men har bedre kontroll enn Coly på andre siden. Gjør mye bra med ball.

Amidou Diop: 3 poeng
Gjør en del småfikse ting, men er ikke like mye borti ballen som vanlig. Blir dratt av for enkelt i flere tilfeller. Men gjør en solid jobb og viser at han holder mot gode motstandere.

Pål Erik Ulvestad: 3 poeng
Greier å ta ned ballen og gjøre fornuftige ting med den. Kanskje vel mye på sikkerhet, men det er nok greit i slike kamper. Men også han blir løpende etter i for stor grad.

Torgil Gjertsen: 4 poeng
Gjør en god kamp. Står bak mye av det som KBK produserer framover på banen. Løper mye og dribler godt. Kunne fort scoret på et skudd fra 20 meter på slutten av kampen. Slår gode dødballer som kunne gitt resultater.

Sondre Sørli: 3 poeng
Løper mye men kommer ikke skikkelig med i kampen denne gangen. Får også en stri tørn med å demme opp på siden sin. Byttes ut rett før timen er spilt.

Bendik Bye: 2 poeng
Denne gangen veldig anonym. Blir jobbende mye hjemover og det blir dermed langt fram til RBK-målet. Lykkes ikke når han først får tak i ballen.

Thomas Amang: 2 poeng
Blir mye løpende alene og bidrar ikke med veldig mye med ball. Ødelegger alt for mange potensielle sjanser ved å til stadighet stå i offside. Har et par avslutningsmuligheter hvor han kunne avsluttet bedre. Byttes ut med 10 minutter igjen.

Meinhard Olsen: 2 poeng
Kommer inn den siste halvtimen for Sørli. Åpner litt småfriskt, uten at det skjer altfor mye. Totalt sett rimelig anonym.

Bent Sørmo får en knapp halvtime og Liridon Kalludra de siste 10 minuttene uten at det ble veldig store endringer i kampen.

Du må være logget inn for å kommentere.


Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Kristiansundskalenderen 2022
Annonse

Siste kommentarer

Hva i all verden har Arbeiderpartiet mot norsk natur?"Hva i all verden har Rødt mot norske industriarbeidere?" Slik spør Per ...
Bjørn Nøstvold 2 dager siden Norges hemningsløse eksport av strøm inn i EU
Så enig.Veien ut av dette er ved neste korsvei å støtte partier som vil det annerledes. En finner de stort ...
Øyvind Hoksnes 2 dager siden Det einaste som er destruktivt er Møreaksen!
@Petter E. OlsenSå du vil ordne med altfor djup tunnel som ikkje blir godkjent etter dagens standard samt i tillegg bygge Kjerringsundet ...
Kl. 08:10: Bedriftsbesøk hos eSEA Marine AS i Kristiansund. Offshorebedrift som blant annet jobber med å hente opp avfall frå ...
Geir Gerhard Greger 10 dager siden Grødahl: – Flott at Geir engasjerer seg
Hei, Arne. Tusen takk for oppklaring og svar på mitt innlegg. Jeg hadde ikke fått med meg at kirurgien skal forsette ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i større format og valg av periode. Her vil du også kunne finne tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte