Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
05 juli 2019 21:11
Kristiansunds Bendik Bye og Torgil Gjertsen (t.v.) feirer 3–0 i eliteseriekampen i fotball mellom Kristiansund og Lillestrøm på Kristiansund stadion. Lillestrøms keeper Marko Maric til høyre. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Kristiansunds Bendik Bye og Torgil Gjertsen (t.v.) feirer 3–0 i eliteseriekampen i fotball mellom Kristiansund og Lillestrøm på Kristiansund stadion. Lillestrøms keeper Marko Maric til høyre. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Flamur Kastrati var involvert i det meste da Kristiansund slo Lillestrøm 5–2 på eget kunstgress.

– Det er herlig å score fem mål, og vi hadde trykk i boksen i dag. Jeg synes vi var det klart beste laget, og det er dårlig at vi slapp Lillestrøm inn i kampen, sa en storfornøyd KBK-trener Christian Michelsen til Eurosport ved kampslutt.

Kristiansund tok kontroll på kampen fra start, og allerede etter seks minutter lå ballen i nettet bak Lillestrøm-keeper Marko Maric. Christoffer Aasbak serverte Liridon Kalludra på strålende vis, og foran mål var svensken ikke noe dårligere enn sin servitør. Han kom seg foran eliteseriedebutanten i Lillestrøm-forsvaret, 18 år gamle Philip Slørdahl, og stormet ballen i mål til en tidlig 1–0-ledelse.

Kristiansund fortsatte å kjøre på, og et effektivt hjemmelag kunne juble for 2–0 etter 24 minutter. Et frispark gikk gjennom hele feltet og endte hos Flamur Kastrati, som bare skulle styre ballen i mål fra bakerste stolpe. Men avslutningen endte i stedet som et innlegg, som Christophe Psyché til slutt fikk ekspedert i mål.

Markeringsglipper

Det skulle bli verre for de kanarigule. LSK-forsvaret glapp i markeringene, og Bendik Bye kunne enkelt sette inn 3–0 da Kastrati igjen var servitør. Da var kampen bare 35 minutter gammel.

– Vi leverte festfotball i dag. Førsteomgangen var steinbra og noe av det beste vi har levert i år, sa Torgil Gjertsen til Eurosport.

Og omgangen hadde enda flere mål å by på. Denne gangen var det Kristiansunds tur til å telle feil i forsvar. Aleksander Melgalvis fikk stå alene bakerst i feltet, der han rakk å ta ned ballen før han klemte til med en lekker redusering.

Kastrati på farten igjen

Samme Melgalvis var nær ved å sette inn sin annen scoring for kvelden tidlig i 2. omgang, men på volley traff han ikke like godt som han gjorde før pause.

I stedet var det Kristiansund som økte til 4–1. Kastrati avsluttet fra spiss vinkel innenfor Lillestrøms sekstenmeter. Skuddet, som i utgangspunktet ikke så farlig ut, gikk via en gul forsvarer og i en bue over en utspilt Maric.

I kampens 73. minutt fikk LSK-innbytter Ebiye Moses stå helt alene i feltet og heade inn lagets annen redusering, da det igjen var tellefeil hos Kristiansund.

Selv om Lillestrøm kom mer og mer med i kampen og trykket til mot slutten, klarte Kristiansund å sikre en tremålsseier etter at Psyché satte punktum rett før slutt.

– Vi slipper inn mål på alt og er pinlige i egen boks. Det er der vi taper kampen, sa LSKs målscorer Melgalvis til Eurosport.

Michelsen forlenget før kampen

Kristiansund-trener Michelsen skrev torsdag under på en ny kontrakt med klubben, og KBK har nå sikret seg hans tjenester ut sesongen 2023.

– Jeg er helt sikker på at det ikke finnes en trener i verden som kunne fått de resultatene med KBK som det Christian har gjort, sa klubbens sportslige leder Kenneth A. Leren til klubbens hjemmeside.

(©NTB)

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
Kristiansundskalenderen 2022

Siste kommentarer

Lama Vik 14 timer siden Romsdalsaksen best på alle områder
"Romsdalsaksen" best på alle områderRomsdalsaksen "best" på alle områderRomsdalsaksen best på "alle" områderRomsdalsaksen best på alle "områder"
"Frank Sve trenerer Møreaksen"
Terje Sundsbø 2 dager siden Statens vegvesen trenerer Romsdalsaksen!
@Espen HeitmannUtredningene er utført av Norconsult. Om de mener at utredningene er urealistiske, så har de plikt til å si det.Formålet ...
Espen Heitmann 2 dager siden Statens vegvesen trenerer Romsdalsaksen!
@Terje SundsbøNå ja de utredningene av RA som har blitt gjort var direkte urealistiske og ganske tydelig konstruerte av SVV for ...
Det er bare å ta turen videre til Karmøy og Gandsfjorden/Gausel mellom Sandnes og Stavanger. Velde forurenser boligfelt med såkalt ...
Tom Major 2 dager siden Kanskje vi skal ta ondet ved roten?
Du får sagt det. Det norske politikere har gjennomført over en årrekke kan i sum kun kalles et kjempestort SVIK!
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i større format og valg av periode. Her vil du også kunne finne tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte