Annonse
Annonse
Per Erik Hoem
Artikkel
05 august 2019 13:02
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Vålerenga–KBK: 1–1

Spillerne blir bedømt mellom karakterene 1-6, hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 5 poeng
Spiller en strålende kamp. Har mange matchavgjørende redninger. Er virkelig tilbake på fjorårsnivå. KBK sin beste spiller.

Bent Sørmo: 4 poeng
KBK sin målscorer er igjen veldig god i det offensive. Noen unøyaktigheter, men jevnt over en god kamp. Får gult kort på en litt ufin, men kanskje «nødvendig» felling.

Dan Peter Ulvestad 4 poeng
Spiller en veldig solid kamp og taper knapt en duell. Står fram og leder et forsvar som er rimelig solid. Er med å gir KBK tyngde på offensive dødballer.

Christophe Psyché: 4 poeng
Er sammen med Dan Peter bunnsolid. Header i tverrliggeren i forkant av målet til Sørmo og er også farlig frampå på et par andre dødballer.

Christoffer Aasbak: 3 poeng
Har god kontroll på siden sin. Slår gode dødballer. Men misser markeringen på Vilhjalmsson på målet til VIF.

Pål Erik Ulvestad: 3 poeng
Spiller helt greit og på det sikre. Stabiliserer midtbanen godt, men av og til er det på håret at han mister ballen i farlige situasjoner. Kunne strengt tatt timet innlegget på VIF sitt mål noe bedre.

Haris Cirak: 3 poeng
Har i utgangspunkt god kontroll som sentral midtbane. Er veldig god med ball, men blir litt overmodig noen ganger. Mister ballen et par ganger med påfølgende farlige overganger imot. Byttes ut de siste 10 minuttene.

Sondre Sørli: 2 poeng
Rimelig usynlig kampen igjennom. Har et par greie initiativ, men holder ikke vanlig standard og blir løpende mye etter ballen. Byttes ut det siste kvarteret.

Bendik Bye: 3 poeng
Jobber bra både på siden og som spiss den siste halvtimen. Er en spiller som behersker mange roller og gjør det også mot VIF. Har en stor sjanse i første omgang som fort kunne gitt uttelling.

Torgil Gjertsen: 4 poeng
Er et stadig uromoment som prøver og prøver. Kommer til en stor sjanse på slutten som han burde satt, men avslutningen er ikke verdens beste. Men totalt sett en positiv kamp.

Thomas Amang: 2 poeng
Greier ikke å bidra alt for mye og er rimelig usynlig. Selvtilliten virker å være fullstendig fraværende. Har en mulighet til å få en forløsende scoring, men det vil seg ikke. Man aner likevel at det befinner seg et potensiale der som han ikke får fram.

Liridon Kalludra: 3 poeng
Er ikke mange millimeterne unna å doble ledelsen med et flott skudd i tverrliggeren. Ellers en grei kamp uten at han kommer alt for mye inn i kampen de 35 minuttene han får som innbytter.

Meinhard Egilsson Olsen og Jesper Isaksen kommer inn i siste halvdel av andre omgang. Spesielt førstnevnte viser fine tendenser, mens Isaksen får litt for kort tid til å gjøre annet enn å være med å sikre poenget. Totalt sett en godt gjennomført bortekamp av KBK hvor de er underlegne i ballinnehav, men sjansemessig er de minst på høyde.

Du må være logget inn for å kommentere.


Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Kristiansundskalenderen 2022
Annonse

Siste kommentarer

Hva i all verden har Arbeiderpartiet mot norsk natur?"Hva i all verden har Rødt mot norske industriarbeidere?" Slik spør Per ...
Bjørn Nøstvold 2 dager siden Norges hemningsløse eksport av strøm inn i EU
Så enig.Veien ut av dette er ved neste korsvei å støtte partier som vil det annerledes. En finner de stort ...
Øyvind Hoksnes 2 dager siden Det einaste som er destruktivt er Møreaksen!
@Petter E. OlsenSå du vil ordne med altfor djup tunnel som ikkje blir godkjent etter dagens standard samt i tillegg bygge Kjerringsundet ...
Kl. 08:10: Bedriftsbesøk hos eSEA Marine AS i Kristiansund. Offshorebedrift som blant annet jobber med å hente opp avfall frå ...
Geir Gerhard Greger 10 dager siden Grødahl: – Flott at Geir engasjerer seg
Hei, Arne. Tusen takk for oppklaring og svar på mitt innlegg. Jeg hadde ikke fått med meg at kirurgien skal forsette ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i større format og valg av periode. Her vil du også kunne finne tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte