Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
10 august 2019 15:15
Manchester Uniteds Juan Mata gikk i bakken i en situasjon med Kristiansund-keeper Andreas Vaikla i treningskampen mellom Kristiansund og Manchester United på Ullevaal stadion tirsdag forrige uke. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
Manchester Uniteds Juan Mata gikk i bakken i en situasjon med Kristiansund-keeper Andreas Vaikla i treningskampen mellom Kristiansund og Manchester United på Ullevaal stadion tirsdag forrige uke. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Andreas Vaikla og Haris Cirak er ferdig i Kristiansund. Vaikla lagde den avgjørende straffen i treningskampen mot Manchester United forrige uke.

Det bekrefter eliteserieklubben fredag. Begge spillerne har slitt med spilletid og velger nå å fortsette karrieren i Sverige.

Vaikla meldte overgang fra Mariehamn desember 2017, men fikk kun én seriekamp og én cupkamp for nordmøringene. Nå er han klar for gamleklubben Norrköping.

– Vaikla er en forholdsvis ung keeper, som har hatt tøff konkurranse hele veien i KBK naturlig nok. Vi har både Sean (McDermott) og Morice (Mbaye) som begge er meget solide keepere, og veien inn mot spilletid har vært tung, sier sportslig leder Kenneth A. Leren til klubbens nettsted.

Vaikla og keeperkollegaene hans frustrerte Manchester United ved å holde nullen helt til estlenderen laget straffespark da Juan Mata gikk i bakken på overtid. Fra krittmerket sikret spanjolen 1-0-seier for Premier League-klubben på Ullevaal stadion.

Samtidig melder Haris Cirak overgang til GAIS. Svensken meldte overgang fra Nest-Sotra i vinter, men har ønsket seg til hjemlandet som følge av familiære årsaker. Han fikk ni seriekamper og fire cupkamper for KBK.

(©NTB)

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Siste kommentarer

Lama Vik 15 timer siden Romsdalsaksen best på alle områder
"Romsdalsaksen" best på alle områderRomsdalsaksen "best" på alle områderRomsdalsaksen best på "alle" områderRomsdalsaksen best på alle "områder"
"Frank Sve trenerer Møreaksen"
Terje Sundsbø 2 dager siden Statens vegvesen trenerer Romsdalsaksen!
@Espen HeitmannUtredningene er utført av Norconsult. Om de mener at utredningene er urealistiske, så har de plikt til å si det.Formålet ...
Espen Heitmann 2 dager siden Statens vegvesen trenerer Romsdalsaksen!
@Terje SundsbøNå ja de utredningene av RA som har blitt gjort var direkte urealistiske og ganske tydelig konstruerte av SVV for ...
Det er bare å ta turen videre til Karmøy og Gandsfjorden/Gausel mellom Sandnes og Stavanger. Velde forurenser boligfelt med såkalt ...
Tom Major 2 dager siden Kanskje vi skal ta ondet ved roten?
Du får sagt det. Det norske politikere har gjennomført over en årrekke kan i sum kun kalles et kjempestort SVIK!
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i større format og valg av periode. Her vil du også kunne finne tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte