Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Per Erik Hoem
Artikkel
16 august 2019 08:10
Del på Facebook
Bendik Bye setter inn 1–2 forbi keeper Ricardo Friedrich i eliteseriekampen i fotball mellom Kristiansund og Bodø/Glimt på Kristiansund stadion. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Bendik Bye setter inn 1–2 forbi keeper Ricardo Friedrich i eliteseriekampen i fotball mellom Kristiansund og Bodø/Glimt på Kristiansund stadion. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
KBK–Odd: 1–2

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: PrivatSpillerne blir bedømt mellom karakterene 1-6, hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 3 poeng
Slipper inn to mål, som det ikke er mye å gjøre med. Ut over scoringene treffer ikke Glimt målet i stor grad. Og det lille som kommer har han god kontroll på.

Bent Sørmo: 3 poeng
Misser veldig på forspillet på det første målet. Prøver å sette bortelagets raske Layouni i offside uten å ha kontroll på hverken motspilleren eller egne forsvarskolleger. Ellers har han forholdsvis god kontroll og bidrar også mye framover som vanlig.

Dan Peter Ulvestad: 4 poeng
Spiller nok en veldig solid kamp og taper knapt en duell. Går skikkelig foran og er også en stor trussel på offensiv dødball.

Christophe Psyché: 3 poeng
Spiller en godkjent kamp. Sammen med Dan Peter har nå KBK etablert et virkelig godt og samspilt midtstopperpar, og de på benken er ikke langt bak. Litt ujevn pasningskvalitet trekker ned.

Christoffer Aasbak: 4 poeng
Har god kontroll på siden sin. Er som Sørmo med og bidrar framover. Dødballene har utover i sesongen blitt bedre og bedre, og denne gangen er det intet unntak.

Pål Erik Ulvestad: 3 poeng
Spiller helt greit og på det sikre. Stabiliserer midtbanen godt. Blitt trygg og god i rollen utover i sesongen.

Amidou Diop: 2 poeng
Er fortsatt god med ball, men det blir til tider lite framdrift. Mister igjen ballen i farlige sone som medfører Glimts kontring og andre mål. Taper også en duell på det første målet etter å ha jukset på returløpet i forkant. Slike avgjørende feil må unngås.

Liridon Kalludra: 2 poeng
Greier ikke å bidra altfor mye. Gjør noe småfikse ting, uten at det resulterer i så mye. I en liten blindgate de siste kampene.

Bendik Bye: 4 poeng
Scorer KBK sitt mål, og er igjen involvert i mye framover på banen. Er veldig god til å time løp i bakrom og blir denne gangen, i motsetning til mot Odd, brukt mye mer. Jobber helhjertet uten ball. KBK sin bestemann.

Torgil Gjertsen: 4 poeng
Er et stadig uromoment som prøver og prøver. Kommer til noen gode avslutningsmuligheter som ikke er langt unna å bli tellende. Den farligste var nok ment som innlegg. Kan umulig vært langt unna å få straffe ved et tilfelle heller. Fortsetter han sånn kommer scoringen i neste kamp.

Aliou Coly: 3 poeng
Gjør en grei kamp som spiss. Kommer til noen avslutninger som fort kunne blitt scoring. Er stor og sterk og gir og får mye juling.

Sondre Sørli: 3 poeng
Spiller en drøy halv time, men greier ikke å bidra altfor mye. Utfordrer som vanlig godt med ball i føttene, denne gangen uten at det blir all verden ut av det.

Meinhard Egilsson Olsen og Jesper Isaksen kommer innpå de siste 10 minuttene. Sistnevnte får en stor sjanse som blir reddet av Glimts gode målvakt.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til #614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

@Geir Ole SætremyrJeg synes ikke denne uttalelsen fra SVV er uklar, jeg oppfatter det som at den nye strekningen fra Ørskogfjellet-Vik fører ...
Terje Sundsbø 13 timer siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Geir Ole SætremyrHvorvidt trafikken blomstrer eller ei, er avhengig av befolkningsutviklingen og næringsutviklingen. Hvis disse blomstrer, så vil også lokaltrafikken blomstre.
Geir Ole Sætremyr 16 timer siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøDu har i din kommentar tidlegare klip inn følgande: ""Ny E39 Ørskogfjellet- Vik fører til en innkorting av reisetiden mellom ...
Geir Ole Sætremyr 23 timer siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøDu har oversett det faktum at biltrafikken ikkje skal, eller kan blomstre.
Terje Sundsbø 1 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Geir Ole SætremyrJeg har studert linken – den forteller at flere kjørefelt/nye veier raskt blir tatt i bruk, og dokumenterer at dette ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse