fbpx
Annonse
Annonse
Ampert mellom Veton Berisha (t.v.) og Andreas Hopmark i eliteseriekampen i fotball mellom Kristiansund og Brann på Kristiansund Stadion. Christoffer Aasbak i midten bak. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Ampert mellom Veton Berisha (t.v.) og Andreas Hopmark i eliteseriekampen i fotball mellom Kristiansund og Brann på Kristiansund Stadion. Christoffer Aasbak i midten bak. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
KBK–Brann: 1–0

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: PrivatSpillerne blir bedømt mellom karakterene 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 3 poeng
Brann skaper ikke en sjanse i hele kampen. Blir derfor vanskelig å bedømme, men er trygg på det lille han blir utfordret på.

Bent Sørmo: 4 poeng
Solid kamp av Sørmo defensivt. God med ball som vanlig og er villig med fremover.

Dan Peter Ulvestad: 4 poeng
Spiller en veldig solid kamp og taper ikke en duell. Leder et forsvar/lag som ikke slipper til en eneste målsjanse. Veldig nær scoring på dødball.

Aliou Coly: 4 poeng
Er sammen med Dan Peter bunnsolid. Gir virkelig jernet og i dueller finnes det knapt noen som er sterkere enn Coly.

Christoffer Aasbak: 5 poeng
Spiller en meget god kamp. Full kontroll bakover, og offensivt er han bedre enn på lenge. Mange gode innlegg og dødballer. KBK sin bestemann

Andreas Hopmark: 4 poeng
Spiller en god kamp i comebacket. Sikker med ball og slår ballen framover mer enn han gjorde tidlig i sesongen før skaden. Stabiliserer midtbanen godt. Taper knapt en duell.

Amidou Diop: 3 poeng
Er veldig god med ball, men har begynt å spille på det i overkant sikre. Blir litt mer bakover og sidelengs enn det burde. Men har nok med de litt for mange feilene tidligere i sesongen. Byttes med Isaksen på slutten.

Torgil Gjertsen: 3 poeng
Er veldig opp og ned i prestasjonene. Er involvert å mange av farlighetene som skapes. Men forsvinner også ut av kampen til tider. Totalt sett en bra kamp. Byttes med Bye de siste fem minuttene.

Sondre Sørli:5 poeng
Spiller sin beste kamp for sesongen. Er med på det meste som skapes framover på banen. God til å sette fart og skaper trøbbel for Brannforsvaret. Fint forspill til målet. Er også nær scoring selv.

Ahmahl Pellegrino: 4 poeng
Gjør jobben sin og scorer nok en gang. Har ikke mange sjanser ut over målet. Jobber godt uten ball som vanlig.

Flamur Kastrati: 4 poeng
Gir mye og får mye juling. Har et par store sjanser som ikke gitt uttelling. Totalt sett er han KBK sin viktigste spiller. Byttes ut det siste kvarteret med Ulvestad.

Jesper Isaksen, Pål Erik Ulvestad og Bendik Bye kommer inn på slutten av andre omgang og bidrar til å sikre en veldig solid seier.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet over.

Annonse
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte