Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
22 september 2019 14:58
Del på Facebook
Det er aldri stille rundt Paul Pogba. Foto: Alastair Grant/AP Photo/NTB scanpix
Det er aldri stille rundt Paul Pogba. Foto: Alastair Grant/AP Photo/NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sagaen om Paul Pogba har vart i flere måneder. Likevel er ikke Ole Gunnar Solskjær redd for å miste sin franske juvel i tiden som kommer.

– Jeg er ikke urolig, og jeg kommer aldri i fremtiden være urolig over at Pogba blir i United. Om ryktene med Real Madrid kommer opp igjen i januar, kommer jeg ikke til å være bekymret.

Det sier Ole Gunnar Solskjær om situasjonen med Paul Pogba.

I sommer var det nærmest skrevet i stein at Pogba skulle bort fra klubben, og det var mer et spørsmål om hvor og når han skulle dra, enn om han skulle dra. De fleste storklubbene i verden ble linket hyppig til franskmannen, aller mest Real Madrid, men da overgangsvinduet stengte rundt om i verden, var han fortsatt en del av Manchester United-troppen.

annonse

26-åringen fikk en smell i ankelen i starten av september og spilte ikke mot verken Leicester i ligaen eller Astana i europaligaen. Han var heller ikke med i Frankrikes tropp mot Albania og Andorra. Det er uvisst hvor lenge han er ute, men Solskjær er krystallklar på at Pogba blir værende i United en god stund fremover. Og han har en klar beskjed til hovedstadsklubben:

– Jeg hører ikke på Real Madrids president. Kommer spekulasjonene på nytt, kommer vi til å håndtere det på samme måte som vi gjorde det i sommer.

Pogba herjet for United umiddelbart etter at Solskjær tok over. Han scoret fire mål og fire målgivende pasninger på de seks første kampene med nordmannen som trener. På fire kamper denne sesongen har han så langt til gode å notere seg for mål, men har to målgivende pasninger.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Takker så mye for publisering KSU! Håper det kan skape en viss debatt :-)
Lama Vik 1 måneder siden Aksekamper i valgkampen
Kva meiner du her, Hofset? "Frykten er at SVV fortsatt forsøker å skjule sannheten når den lovpålagte KS2-kontrollen gjennomføres ved avslutning ...
Lama Vik 1 måneder siden Mulighetenes akse – Romsdalsaksen!
Kva med eit kompromiss, Hofset? Vi bygger Møreaksen konvensjonelt, og så blir Langfjordsambandet pilot for senketunnell? Då er vi kvitt ...
jon ingar eik 1 måneder siden Ei fylkeskommune i «sus og i dus»
Begynn med og flytte ut den politiske kameraderi bedriften Statens Veivesen ut i fra Molde, kanskje helt ut av Fylket,  ...
Terje Sundsbø 1 måneder siden Hemmelighold og bortforklaringer fra SVV
@Rolf Erik PedersenMed gratis ferger vil fergeavløsningsmidlene for Møreaksen øke, og bompengene minke.En rabattert billett på ferga mellom Molde og Vestnes koster ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte