Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Per Erik Hoem
Artikkel
02 oktober 2019 11:32
Del på Facebook
Torgil Gjertsen (t.v.) feirer 2-2 sammen med Christophe Psyché og Christoffer Aasbak i eliteseriekampen i fotball mellom Kristiansund og Haugesund på Kristiansund Stadion. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Torgil Gjertsen (t.v.) feirer 2-2 sammen med Christophe Psyché og Christoffer Aasbak i eliteseriekampen i fotball mellom Kristiansund og Haugesund på Kristiansund Stadion. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
KBK–Haugesund: 2-2

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: PrivatSpillerne blir bedømt mellom karakterene 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 3 poeng
Har noen fine redninger. Litt slurv på utspark, litt muligens pga vanskelig vind. Setter seg litt lett ned på det andre målet og kunne med (litt hell) tatt det.

Bent Sørmo: 3 poeng
Som vanlig veldig god med ball og lykkes med veldig mange driblinger. Har også god kontroll defensivt. Alltid morsomt å se på Sørmo. KBK har to av sine beste spillere på venstrebacken og rullerer derfor mye der. Kanskje ikke alltid like gunstig.

Dan Peter Ulvestad: 3 poeng
Spiller en solid kamp og vinner mange dueller. Litt mer slurvete med ball. Ikke langt unna å score på dødball. Muligens litt ute av posisjon på det andre målet.

Christophe Psyché: 2 poeng
Misser på det første målet ved å forlate sonen og Samuelsen som da blir stående helt alene. På det andre målet greier han heller ikke stoppe Samuelsen. Ellers helt greit, men når sånt skjer på begge målene blir totalen dårlig.

Christoffer Aasbak: 3 poeng
Slår som vanlig gode cornere og frispark. Ganske god kontroll defensivt, og involverer seg også i angrep. Får et litt unødvendig gult kort, og muligens var det i overkant å gi kort også. Men mister uansett neste kamp borte mot Tromsø.

Andreas Hopmark: 4 poeng
Spiller den omgangen KBK var gode, og gjør en bra kamp. Sikrer kanskje vel mye i enkelte situasjoner hvor det kan forsøkes på noe mer kreativt. Men misser veldig sjelden ballen. Byttes med P. E. Ulvestad i pausen.

Amidou Diop: 3 poeng
Tidligere i sesongen var det til tider en viss høy risiko og litt varierende jobbing bakover. Nå er det nesten blitt litt for mye det motsatte. Men gjør en grei kamp og har brukbar kontroll på den sentrale midtbanen.

Liridon Kalludra: 3 poeng
Fin pasning fram til Pelle på det første målet. Blir ikke brukt alt for mye og blir lite involvert. Liri har vært i en liten bølgedal den siste tiden. Men «målpoeng» er fortsatt viktig og leverte tross alt det. Byttes med Bye de siste 20 minuttene.

Torgil Gjertsen: 4 poeng
Prøver på mye og får til en del. Litt tilbake på sporet igjen. Scorer mål og har flere fine forsøk som tilrettelegger. Misser også litt, men det får en ta med når en er såpass aktiv. KBK sin bestemann.

Sondre Sørli: 2 poeng
Her var det tynn suppe denne gangen. Nærmest usynlig hele kampen. Men får forhåpentligvis tillit neste gang likevel. Byttes med Coly de siste 10 minuttene.

Amahl Pellegrino: 4 poeng
Scorer igjen, sitt femte på fem kamper. Ellers ikke like aktiv på spiss som han var på flanken. Men mål er selvfølgelig viktig og der leverer han igjen. Har hatt en fantastisk start på karrieren i KBK.

Pål Erik Ulvestad: 2 poeng
Her var det ikke vanlig kvalitet. Kommer inn i en omgang hvor laget ikke fungerer alt for godt sammen. Ulvestad er en av de som fungerer minst. Får også gult kort etter 20 sekunder som gjør at han mister kampen mot Tromsø, som Aasbak.

Bendik Bye og Aliou Coly kommer inn på slutten av kampen. Sistnevnte med en stor mulighet etter pasning fra Bye. Ville blitt innbytter i stjerneklassen om det hadde blitt mål.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Ketil Strand Andersen 6 dager siden Anbefales å ta et besøk til Kvernes
Nå forstod jeg hvorfor det kalles stavkirke!
@Terje SundsbøPunk 1 og 2. Premissene i påstanden er ufullstendig. Vart spørsmålet komplettert med kostnaden for kvar passering målt opp mot ...
@Geir Ole SætremyrHvorfor svarer du ikke på de spørsmålene du får? Det du kaller en ytring fra Rasmus Rasmussen, er en liste ...
@Terje SundsbøEg peika på at Trude Brosvik sa meir. Ja  ho ville ha rassikring av Tokagjelet også. Så det er korrekt. ...
@Terje SundsbøHar du lest protokollen frå Fylkestinget der dei behandla RTP?
@Geir Ole SætremyrVestland fylkeskommune prioriterer ikke rassikring av turistveier og vedlikehold av veiene mellom fergeleiene framfor fastlandssamband til egne innbyggere. De skal ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse