fbpx
Annonse
Annonse
Travel Retail Norway fjerner alkohol fra varene kundene kan få rabatt på i selskapets nye bonusklubb. Både KrF og Sp har reagert kraftig på ordningen. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Travel Retail Norway fjerner alkohol fra varene kundene kan få rabatt på i selskapets nye bonusklubb. Både KrF og Sp har reagert kraftig på ordningen. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

Taxfreeselskapet Travel Retail Norway gjør en endring i sin ferske bonusklubb som startet opp i september. Kundene vil nå ikke får rabatter på alkohol.

Da bransjenettstedet flysmart24.no omtalte den nye bonusklubben for en måned siden, kom det fram at kundene også kunne kjøpe alkohol med 10 prosent rabatt på første kjøp, i tillegg til de andre varene. Taxfreeselskapet kunne bare ikke fortelle det til kundene, de måtte oppdage det selv

Introduksjonstilbudet ble raskt populært, men etter at KrF og Sp reagerte kraftig på opplysningene om alkoholsalget, har Travel Retail Norway (TRN) nå snudd, skriver Vårt Land.

– Nå bør disse selskapene bør skjerpe seg og forholde seg til alkoholloven. De står jo i fare for å undergrave hele taxfree-ordningen hvis de utnytter disse gråsonene, sier Geir Jørgen Bekkevold (KrF).

Han får støtte fra Sps Kjersti Toppe, som sammen med Bekkevold ønsker at Helsedirektoratet skal undersøke om bonusordningen bryter med alkoholloven, som slår fast at det er forbudt å gi spesielle rabattilbud på alkoholholdige drikkevarer.

Kommunikasjonssjef Haakon Dagestad i TRN opplyser til avisen at de nå fjerner alkohol fra bonusprogrammet. Han sier at salget av alkohol ikke har gått opp ettersom det begrenses av alkoholkvoten, men at de har registrert økt salg av parfyme og kosmetikk.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse
Årbok - Freiøya Historielag
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte