fbpx
Annonse
Annonse
Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær og Liverpool-manager Jürgen Klopp under søndagens 1–1-kamp på Old Trafford. Foto: Jon Super / AP / NTB scanpix
Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær og Liverpool-manager Jürgen Klopp under søndagens 1–1-kamp på Old Trafford. Foto: Jon Super / AP / NTB scanpix

Liverpool-manager Jürgen Klopp mener Manchester United har for vane å forsvare seg når de tar imot Liverpool på Old Trafford. Søndagens kamp endte 1–1.

– I år, i fjor, og året før der. De bare forsvarer seg. Det er ingen kritikk, det er bare fakta, sa Liverpool-manager Jürgen Klopp til Sky Sports etter at hans lag berget ett poeng på tampen av søndagens storkamp i Manchester.

Manchester United tok ledelsen ved Marcus Rashford i første omgang, men Adam Lallana satte inn utligningen fem minutter før full tid.

Klopp ga i intervjuene etter kampen klart uttrykk for at han ikke var imponert over hvordan hjemmelaget gjennomførte kampen.

– Når man tenker på Manchester United – Liverpool, tenker man at det er en kamp der begge forsøker, men sånn er det ikke. Vi forsøkte, sa tyskeren til TV-kanalen.

Klopp har tatt med Liverpool til Old Trafford fem ganger, men har fortsatt til gode å reise hjem med alle poengene.

– Skuffende

Liverpool hadde 68 prosent ballinnehav i søndagens kamp. United hadde 32 prosent, den laveste prosenten United har hatt på Old Trafford siden 2003/04-sesongen, ifølge Sky Sports.

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær er ikke enig med Klopp om deres defensive tilnærming til kampen.

– Vi satte opp et lag til å angripe, være aggressiv og skape sjanser. Og jeg synes vi gjorde nettopp det, sa nordmannen til Sky Sports etter kampen.

– Det er skuffende at vi slipper inn mål mot slutten, det var et enkelt mål. Ja, vi forsvarer oss mye i annen omgang, men å slippe inn en crossball som går gjennom femmeteren er skuffende, sa han videre.

– Kan snu sesongen

1–1 gjør at Liverpool gikk på sitt første poengtap denne sesongen. Gjestene leder Premier League med sine 25 poeng, seks mer enn Manchester City.

– Vi tar med oss poenget. Det er mye bedre enn ingen poeng, men det føles ikke som vi vant noe. Men vi tapte heller ingen ting. Det var bare ett poeng, nå går vi videre, sa Klopp.

Manchester United ligger på 13.-plass med 10 poeng etter ni runder, klubbens svakeste ligastart i Premier League-æraen.

– Kanskje dette vil snu sesongen for oss. Gutta er skuffet fordi vi føler vi burde ha vunnet. Og det er et godt tegn for en manager, å se gutta virkelig er skuffet etter å ha tatt ett poeng mot Liverpool, sa Solskjær.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte