Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Per Erik Hoem
Artikkel
21 oktober 2019 21:02
Del på Facebook
Rosenborgs Even Hovland (midten) i skvis mellom Flamur Kastrati (tv) og Andreas Hopmark. Hopmark kåres til KBKs beste i denne kampen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Rosenborgs Even Hovland (midten) i skvis mellom Flamur Kastrati (tv) og Andreas Hopmark. Hopmark kåres til KBKs beste i denne kampen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
KBK–Rosenborg: 2–2

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: PrivatSpillerne blir bedømt mellom karakterene 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 3 poeng
Står denne gangen bak et solid forsvar og får egentlig ikke alt for mye å gjøre. Rosenborg er egentlig veldig effektive når de scorer to mål. Ikke sjanseløs på det andre målet uten at det er noen tabbe.

Bent Sørmo: 3 poeng
Som vanlig godt med framover og er veldig god med ball. Litt mer groms bakover, men det skal sies at RBK sin venstre side med landslagsback Meling i spissen er rimelig sterk.

Aliou Coly: 3 poeng
Spiller stort sett en solid kamp, en solid forbedring fra forrige kamp. Rydder opp ved hjelp av god duellstyrke og ikke minst høy fart. Avslutter som spiss det knappe siste kvarteret og lykkes rimelig bra der også. Men så var igjen dette med å følge med på offsidelinjen, som på det andre målet til bortelaget.

Dan Peter Ulvestad: 4 poeng
Tydeligvis godt å ha kapteinen tilbake i forsvaret. Vinner masse dueller også i lufta mot Mars Johnsen. Trygg og god med ball. Involvert i det andre målet, men Johnsen skal ikke kunne stå på innsiden av han uten å være i offside.

Christoffer Aasbak: 4 poeng
Litt feilplassert på det første målet som gjør at han kommer i en ren løpsduell med Akintola, og da sliter de fleste. Bortsett fra det gjør han er grei kamp defensivt. Veldig aktiv med framover og kommer til mange innlegg. Slår gode dødballer, og det blir da også mål på corner igjen.

Andreas Hopmark: 5 poeng
Meget solid kamp av Andreas. Mister sjelden ballen og denne gangen spiller han ballen mye mer framover enn vanlig. Vinner det meste av dueller, både i lufta og langs bakken. KBK sin beste spiller i skarp konkurranse med flere.

Pål Erik Ulvestad: 3 poeng
Danner sammen med Andreas en mur foran forsvaret som RBK sliter med å komme gjennom. Gjør en grei kamp, dog med noe smårusk innimellom. Men har som regel roen som trengs. Byttes med Øby de siste 10 minuttene.

Sondre Sørli: 3 poeng
Sondre er rimelig aktiv og god hele kampen. Har målgivende på Gjertsens mål. Men ellers blir det ikke all verden ut av forsøkene. Blir litt for mye nesten. Byttes med Kalludra de siste 20 minuttene.

Torgil Gjertsen: 4 poeng
Har tydeligvis funnet formen ut over høsten. Skaper til stadighet trøbbel for Rosenborg. Scorer også mål og kunne fort hadde flere mål. Ser ut til å trives i rollen bak spissen. Kommer litt mer bort på kanten.

Amahl Pellegrino: 3 poeng
Scorer ikke denne gangen, men kunne fort avgjort det på slutten. Solide Hedenstad får til tider kjørt seg mot Pelle, og han har et steg som mange sliter med å følge. Har virkelig vært en positiv tilvekst for KBK.

Flamur Kastrati: 4 poeng
Da var Flamur tilbake på det nivået han pleier å være. Jobber hardt og tar tak. Oppildner både medspillere og publikum. Veldig involvert i forspillet på det første målet. Savner kanskje litt at han går mer etter mål selv noen ganger. Byttes de siste 10 minuttene med Psyché.

Liridon Kalludra, Christophe Psyché og Olav Øby kommer alle inn i siste halvdel av andre omgang. Kampen var fartsfylt og underholdende og mange hakk opp fra forrige helgs feilskjær mot Tromsø. Psyché scorer igjen og er KBK sin toppscorer med imponerende 7 mål.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 15 minutter siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Geir Ole SætremyrAlt er politikk – om trafikken skal reduseres med bompenger, eller om tunnelen skal utvides med enda ett løp.På Sunnmøre ...
Terje Sundsbø 19 minutter siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Geir Ole SætremyrAlt er politikk – om trafikken skal reduseres med bompenger, eller om tunnelen skal utvides med enda ett løp.På Sunnmøre ...
Terje Sundsbø 20 minutter siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Geir Ole SætremyrDet må uansett sendes inn en bompengeproposisjon, om fjordkryssingen på Møreaksen tas samlet eller om den deles i to trinn. ...
Geir Ole Sætremyr 19 timer siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøDet RR vil er å dele trinn 1 i to delstrekningar. Etter slik eg forstår vil der måtte sendast inn ...
Geir Ole Sætremyr 19 timer siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøPå sikt vil det nok komme krav om avlasting, og ny tunellI første omgang foreslår SVV å innføre bompengar for ...
Terje Sundsbø 20 timer siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Geir Ole SætremyrMener du at ÅDT som SVV opererer med er feil? Blir det ikke behov for å utvide Ålesundstunnelene?På Sunnmøre vil ...
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse