Annonse
Annonse
Per Erik Hoem
Artikkel
21 oktober 2019 21:02
Del på Facebook
Rosenborgs Even Hovland (midten) i skvis mellom Flamur Kastrati (tv) og Andreas Hopmark. Hopmark kåres til KBKs beste i denne kampen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Rosenborgs Even Hovland (midten) i skvis mellom Flamur Kastrati (tv) og Andreas Hopmark. Hopmark kåres til KBKs beste i denne kampen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
KBK–Rosenborg: 2–2

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: PrivatSpillerne blir bedømt mellom karakterene 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 3 poeng
Står denne gangen bak et solid forsvar og får egentlig ikke alt for mye å gjøre. Rosenborg er egentlig veldig effektive når de scorer to mål. Ikke sjanseløs på det andre målet uten at det er noen tabbe.

Bent Sørmo: 3 poeng
Som vanlig godt med framover og er veldig god med ball. Litt mer groms bakover, men det skal sies at RBK sin venstre side med landslagsback Meling i spissen er rimelig sterk.

Aliou Coly: 3 poeng
Spiller stort sett en solid kamp, en solid forbedring fra forrige kamp. Rydder opp ved hjelp av god duellstyrke og ikke minst høy fart. Avslutter som spiss det knappe siste kvarteret og lykkes rimelig bra der også. Men så var igjen dette med å følge med på offsidelinjen, som på det andre målet til bortelaget.

Dan Peter Ulvestad: 4 poeng
Tydeligvis godt å ha kapteinen tilbake i forsvaret. Vinner masse dueller også i lufta mot Mars Johnsen. Trygg og god med ball. Involvert i det andre målet, men Johnsen skal ikke kunne stå på innsiden av han uten å være i offside.

Christoffer Aasbak: 4 poeng
Litt feilplassert på det første målet som gjør at han kommer i en ren løpsduell med Akintola, og da sliter de fleste. Bortsett fra det gjør han er grei kamp defensivt. Veldig aktiv med framover og kommer til mange innlegg. Slår gode dødballer, og det blir da også mål på corner igjen.

Andreas Hopmark: 5 poeng
Meget solid kamp av Andreas. Mister sjelden ballen og denne gangen spiller han ballen mye mer framover enn vanlig. Vinner det meste av dueller, både i lufta og langs bakken. KBK sin beste spiller i skarp konkurranse med flere.

annonse

Pål Erik Ulvestad: 3 poeng
Danner sammen med Andreas en mur foran forsvaret som RBK sliter med å komme gjennom. Gjør en grei kamp, dog med noe smårusk innimellom. Men har som regel roen som trengs. Byttes med Øby de siste 10 minuttene.

Sondre Sørli: 3 poeng
Sondre er rimelig aktiv og god hele kampen. Har målgivende på Gjertsens mål. Men ellers blir det ikke all verden ut av forsøkene. Blir litt for mye nesten. Byttes med Kalludra de siste 20 minuttene.

Torgil Gjertsen: 4 poeng
Har tydeligvis funnet formen ut over høsten. Skaper til stadighet trøbbel for Rosenborg. Scorer også mål og kunne fort hadde flere mål. Ser ut til å trives i rollen bak spissen. Kommer litt mer bort på kanten.

Amahl Pellegrino: 3 poeng
Scorer ikke denne gangen, men kunne fort avgjort det på slutten. Solide Hedenstad får til tider kjørt seg mot Pelle, og han har et steg som mange sliter med å følge. Har virkelig vært en positiv tilvekst for KBK.

Flamur Kastrati: 4 poeng
Da var Flamur tilbake på det nivået han pleier å være. Jobber hardt og tar tak. Oppildner både medspillere og publikum. Veldig involvert i forspillet på det første målet. Savner kanskje litt at han går mer etter mål selv noen ganger. Byttes de siste 10 minuttene med Psyché.

Liridon Kalludra, Christophe Psyché og Olav Øby kommer alle inn i siste halvdel av andre omgang. Kampen var fartsfylt og underholdende og mange hakk opp fra forrige helgs feilskjær mot Tromsø. Psyché scorer igjen og er KBK sin toppscorer med imponerende 7 mål.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Innlogging

Siste kommentarer

Anne Mari Sandshamn 4 dager siden Alvorlig av Statens Vegvesen
@Terje SundsbøSa ikke at det var trygt, men tryggere for mennesker, da det er lett å komme seg av en ferge, ...
Terje Sundsbø 5 dager siden Alvorlig av Statens Vegvesen
@Anne Mari SandshamnOm «vertskapet» er en idrettsturnering eller et annet kulturarrangement man deltar på, så kan man ikke dra før det er ...
Anne Mari Sandshamn 5 dager siden Alvorlig av Statens Vegvesen
@Terje SundsbøBrann på ferge er ingen fare for passasjerer, det er bare å gå i en livbåt. Det er inge store ...
Terje Sundsbø 5 dager siden Alvorlig av Statens Vegvesen
Det er svært alvorlig når Jørn Inge Løvik, daglig leder Romsdalsaksen AS, unnlater å nevne at med Møreaksen så blir ...
Terje Sundsbø 5 dager siden Alvorlig av Statens Vegvesen
@Anne Mari SandshamnJeg tror de fleste følger dine velmenende råd. Men svær ofte skjer det uforutsette ting. Og du kan jo ikke ...
Anne Mari Sandshamn 5 dager siden Alvorlig av Statens Vegvesen
@Terje SundsbøOm du stresser av gårde i frykt for å møte en stengt fergebom,bør du lære deg å starte avreise tidliger. ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte