Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Annonse
Per Erik Hoem
Artikkel
30 oktober 2019 08:49
Del på Facebook
KBKs Amahl Pellegrino tar av drakten og feirer 3-1 i eliteseriekampen i fotball mellom Kristiansund og Viking på Kristiansund Stadion. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
KBKs Amahl Pellegrino tar av drakten og feirer 3-1 i eliteseriekampen i fotball mellom Kristiansund og Viking på Kristiansund Stadion. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
KBK–Viking: 4–2

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: PrivatSpillerne blir bedømt mellom karakterene 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 4 poeng
Denne gangen skjer det uvanlig mye foran målet til McDermott. Spesielt fungerer midtforsvaret ikke like godt som vanlig og Viking kommer til mange sjanser. Har ikke mulighet på målene, og står en god kamp.

Aliou Coly: 3 poeng
Veldig varierende kamp. Er fortsatt vanskelig å komme forbi, men sliter mer med ball. Går mye rett fram, men slår langt motsatt på slutten og da blir resultatet mål.

Christophe Psyché: 3 poeng
Sliter uvanlig mye mot løpssterke Vikingspillere. Etter en meget god sesong til nå var dette mange steg ned.

Dan Peter Ulvestad: 4 poeng
Duellsterk som vanlig. Dog slipper KBK til uvanlig mye mot i denne kampen, men Dan Peter er forholdsvis solid.

Erlend Sivertsen: 4 poeng
Åpner godt og er aggressiv både bakover og framover. Dabber litt av da han muligens er litt kamprusten, men totalt sett viser han seg tilliten verdig og at han fortjener flere sjanser. Totalt sett mer enn godkjent.

Andreas Hopmark: 3 poeng
Den sentrale midtbanen til KBK er ikke like god som vanlig denne gangen. Viking slipper mye til i midten. Fortsatt rimelig ballsikker, men litt for langt unna i enkelte situasjoner.

Amidou Diop: 3 poeng
Som Andreas noe under vanlig standard. Har noen unødvendige balltap, og virker ikke å være helt på denne gangen.

Liridon Kalludra: 4 poeng
En av årets beste kamper av Liri. Aktiv og god med ball, og jobber godt uten ball også. To målgivende pasninger, og er involvert i det meste av farlighetene til KBK. Byttes med Olsen det siste kvarteret.

Torgil Gjertsen: 4 poeng
Fortsatt i godt driv, denne gangen på flanken. Har prestert best sentralt i år, men godkjent på siden denne gangen. Skaper uro hos Viking og er sentral i et fantastisk første mål for KBK.

Amahl Pellegrino: 5 poeng
Scorer tre mål og er banens gigant. Og kunne fort scoret flere. Åtte mål på åtte kamper og dermed toppscorer lar seg virkelig høre. Har vært en åpenbaring for KBK. Byttes med Gjesdal de siste minuttene.

Flamur Kastrati: 4 poeng
Går som vanlig foran og viser vei. Gir og får masse juling. Vikingforsvaret får aldri fred. Mangler bare en scoring eller to. Byttes de siste ti minuttene med Sørli.

Meinhard Egilsson Olsen, Sondre Sørli og Henrik Gjesdal kommer alle inn det siste kvarteret. Trioen stod bak det fjerde målet, som sikret seieren på slutten. Igjen en fartsfylt og underholdende kamp, men litt mer ujevnt defensivt. Men seier er seier, og underholdning er viktig.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø Nylig Skrot fergene
@Geir Ole SætremyrDisse forlag til ny veinormal var utarbeidet før SVV lanserte Møreaksen som nr. 9 i sitt forsalg til ny NTP. ...
Geir Ole Sætremyr 4 timer siden Skrot fergene
@Terje SundsbøDersom ein les dettre dokumentet frå SVV, "Oppdrag om vurdering av endringer i vegnormalen N100 15.06.2022" , som no har ...
Terje Sundsbø 12 timer siden Skrot fergene
@Rolf Erik PedersenJeg er fullt klar over at Fergefri E39 Møreaksen er i NTP. Trasévalget ble gjort i 2014, og prosjektet kom ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Skrot fergene
@Terje SundsbøDen krystallkula er ikkje eg utrusta med.
Terje Sundsbø 1 dager siden Skrot fergene
@Geir Ole SætremyrOg hvordan er Fergefri E39 Møreaksen rangert nå?
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Skrot fergene
@Terje SundsbøRangert som #9 før beslutning etter ny innspillsrunde, også med nasjonale føringar kunngjort denne veka.
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse