Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil
Per Erik Hoem
Artikkel
12 november 2019 09:12
Del på Facebook
Dommer Rohit Saggi, Drafn, og Andreas Hopmark, dagens bestemann hos KBK, under eliteseriekampen mellom Kristiansund og Sarpsborg 08 på Kristiansund stadion. Jesper Isaksen th. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Dommer Rohit Saggi, Drafn, og Andreas Hopmark, dagens bestemann hos KBK, under eliteseriekampen mellom Kristiansund og Sarpsborg 08 på Kristiansund stadion. Jesper Isaksen th. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
KBK–Sarpsborg 08: 4–0

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: PrivatSpillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Serigne Mor Mbaye: 4 poeng
Har en veldig fin igangsetting på det andre målet. Virker rolig og trygg. Blir ikke satt på all verdens prøver, men tar det lille som kommer. Viser igjen at KBK har minst to veldige gode keepere.

Bent Sørmo: 4 poeng
Involver seg veldig framover. Har en veldig god ballkontroll, og mister veldig sjelden ballen. Mye fint samspill med spesielt Sørli. Bakover har Sørmo stålkontroll sammen med resten av forsvaret.

Christophe Psyché: 4 poeng
Vises kanskje ikke like godt i dag, men gjennomfører en solid kamp. Duellsterk og sikker med ball. Ingen mål denne gang, men er likevel en trussel som motstanderne virkelig tar hensyn til på dødball. 

Dan Peter Ulvestad: 5 poeng
Vinner alt i lufta og på bakken mot normalt sterke motstandere, hvor Lafferty og Mos blir fullstendig nøytralisert. Rolig og sikker med ball. Jevnt over en meget godt gjennomført kamp av Ulvestad. Skal bli interessant å se om van Dijk og Nederland greier å nøytralisere Lafferty like godt som KBK til uka.

Christoffer Aasbak: 4 poeng
Får god plass til å komme framover når Pellegrino trekker innover. Og det gjør han ofte. Scorer endelig et mål igjen. Høyre kantspill hos Sarpsborg var strengt tatt fraværende, så defensivt var det full kontroll.

Andreas Hopmark: 5 poeng
Har virkelig holdt et høyt og godt nivå etter at han kom tilbake fra skade. Har etter hvert utviklet spillet med ball og fortsetter trenden med å spille ballen mye mere framover på banen når muligheten er der. Og duellstyrken er der også fortsatt. KBK sin bestemann i stor konkurranse med flere andre.

annonse

Jesper Strand Isaksen: 4 poeng
Veldig flink til å komme på løp i rett tid. Scorer et mål hvor han kriger med seg ballen mot to meget sterke og solide midtstoppere. Spiller klokt og fornuftig med ball og kunne fort hatt et mål til. Byttes de siste 10 minuttene med Sivertsen.

Liridon Kalludra: 4 poeng
En solid kamp av Liri. Er som vanlig veldig god med ballen i bena, men viser også imponerende løpsstyrke denne kampen. Løper uvanlig mye hjemover og er sterk i dueller. Har noen flotte pasninger som åpner Sarpsborgforsvaret.

Sondre Sørli: 5 poeng
Er veldig god til å være i fart når han mottar ballen. Utfordrer villig vekk og lykkes. Jobber godt og står godt opp i dueller. Gjør en god og viktig jobb på offensive dødballer når han er med og holder fortet i returrommet. Scorer også et fint mål før han blir byttet ut med en liten skade.

Amahl Pellegrino: 4 poeng
Lager et fantastisk flott mål (registrert som selvmål) nesten på egen hånd etter utspill fra keeper. Bidrar mye i det offensive og trives tydeligvis veldig godt i rollen hvor han kan skjære inn fra venstre. Får det litt tøffere som midtspiss på slutten.

Flamur Kastrati: 4 poeng
Jobber og sliter som han alltid gjør. Målgivende på det siste målet til Sørli. Er flere ganger i nærheten av å score selv. Med litt tur blir det både et og to mål på han. Byttes ut det siste kvarteret med Olsen.

Meinhard Olsen, Olav Øby og Erlend Sivertsen kom alle inn i løpet av det siste kvarteret. Kampen var noe av det jevnt over mest solide som KBK har prestert på Kristiansund Stadion. Selv om man scorer 4 mål og produserer mye var det minst like solid bakover. Man kan gjerne si at Sarpsborg var svake, men poenget er at de var svake av en grunn. De var svake fordi KBK var gode.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Det som Hofseth skriver her, er så logisk og klokkeklart at alle ser fornuften i det.Prosjektet Borgundfjord- og Veddetunnelen er ...
Anne Mari Sandshamn 14 timer siden Trafikktrygging og næringsvegane viktigast!
@Terje SundsbøSi ikke det du, her er den mest berømte.. Og neida, ikke nødvendigvis av innsig av vann, men dog... 300 ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Trafikktrygging og næringsvegane viktigast!
@Anne Mari SandshamnJeg tror det skjer oftere at veier oppe i dagen blir stengt pga. mye vann/flom enn at undersjøiske tunneler stenges ...
Anne Mari Sandshamn 1 dager siden Trafikktrygging og næringsvegane viktigast!
Ser jo med klarhet nå, etter siste uværet , hvor rammet en kanbli av uvær - i undersjøiske tuneller! Tenker ...
Ketil Strand Andersen 2 dager siden Symbolpolitikk i bakvendtland
Merk at de to tårnene man ser på illustrasjonsfotoet er kjøletårn som brukes i varme land for å redusere temperaturen ...
Takker så mye for publisering KSU! Håper det kan skape en viss debatt :-)
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte