Annonse
Annonse
Lørdag 7. desember fra kl. 12 og utover dagen blir det signering av bok på Ark Løkkemyra. Foto: Kurt Helge Røsand / KSU.NO
Lørdag 7. desember fra kl. 12 og utover dagen blir det signering av bok på Ark Løkkemyra. Foto: Kurt Helge Røsand / KSU.NO

Heldigvis er det mange som er opptatt av historien vår, og kanskje spesielt næringshistorien. Det er den som har gitt arbeid og inntekter. Men tidene skifter, og mange bedrifter og viktige arbeidsplasser forsvinner på veien. Næringshistorie Nordmøre har i år kommet med boken «Storvik Mek. Verksted – Nybygg og produksjon».

Lørdag 7. desember fra kl. 12 og utover dagen blir det signering av bok på Ark Løkkemyra. Arkivfoto: Kurt Helge Røsand / KSU.NOLørdag 7. desember fra kl. 12 og utover dagen blir det signering av bok på Ark Løkkemyra. Arkivfoto: Kurt Helge Røsand / KSU.NOStorvik Mekaniske verksted var en viktig bedrift for Kristiansund og Nordmøre i over 100 år. Det er tidligere gitt ut en bok om dette spesielle verkstedet og den mangslungne virksomheten som ble drevet der. Dette blir utdypet i denne bok 2 om Storvik. Denne gang er det lagt spesielt fokus på alle de 99 båtene som ble bygget på Storvik før bedriften gikk konkurs.

Skipsverftene Storvik og Sterkoder var i sin tid veldig viktig for Kristiansund og området rundt. Skipsverftene var på mange måter det som holdt liv i veldig mange bedrifter, spesielt på 1960-tallet og utover.

Boken selges av Ark Bokhandel både på Altisenteret på Løkkemyra og på Storkaia. I tillegg kan både denne boken og de andre bøkene foreningen har gitt ut bestilles på nettet. Gå inn på hjemmesiden til foreningen – www.naeringshistorie.no.

Fra lørdag 7. desember fra kl. 12 og utover dagen blir det signering av bok på Ark Løkkemyra. En tilsvarende signering blir det på Ark Storkaia torsdag den 12. desember fra kl. 16 og utover.

Dette er en viktig bok. For mange vil nok en slik bok være en viktig og god julegave.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Årbok - Nordmøre Historielag
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte