fbpx
Annonse
Annonse
NTB
Tema
NTB
07 mai 2021 19:30
LANG REKKE: Etter forsinkelser grunnet pandemien er Ford nå klare til å levere ut Mustang Mach E til norske kunder. Foto: Importøren
LANG REKKE: Etter forsinkelser grunnet pandemien er Ford nå klare til å levere ut Mustang Mach E til norske kunder. Foto: Importøren

Noen få Ford Mustang Mach e har vært på norske veier en liten stund, men nå kommer den store flokken av kundebiler til norske kjøpere. Et spesialchartret bilfrakteskip la nylig til i Drammen med den første dosen av biler. Bilene produseres i Mexico.

– Dessverre har covid-19 situasjonen gjort at ventetiden for de mange spente kundene våre har blitt lengre enn vi kunne forutse, men nå nærmer de første overleveringene seg, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg, i en pressemelding.

Han sier at de regner med å levere flere tusen biler til kundene i løpet av mai og juni, slik at mange vil få sin nye elbil før årets sommerferie.

Ford Mustang Mach E leveres med to- og firehjulstrekk og to forskjellige batteripakker. Prisene ligger fra 412.000 til 544.000 kroner.

Så langt er den mest populære Mustang Mach-E-varianten blant norske kunder modellen med firehjulstrekk og 540 km rekkevidde, ifølge importøren. De mest populære fargene skal være svart og rød.

Du må være logget inn for å kommentere.
Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte