Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
NTB
Tema
NTB
08 november 2018 14:59
Del på Facebook
Foto: Eva Solo
Foto: Eva Solo

Mens mange tidligere har gitt seg på 200–250 grader, finnes det nå gryter og kasseroller som tåler inntil 400 grader.

Eva Solos nye belegg gjør at maten ikke svir seg fast og krever ifølge produsenten minimalt med stekefett. De færreste matoljer gjør uansett lite nytte for seg ved temperaturer over 200 grader, så pass på varmen når du steker med olje.

Hvis du kjøper nye gryter, sjekk om de gamle lokkene dine kan brukes. Sjansen øker hvis du holder deg til ett design.

Kilde: Eva Solo / NTB

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Annonse
KSU – Vipps – mobil

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse