Annonse
EL-JAGUAR: Suksessen til I-Pace gjør at Jaguar vurderer flere elbilmodeller i tiden som kommer. FOTO: Morten Abrahamsen / NTB
EL-JAGUAR: Suksessen til I-Pace gjør at Jaguar vurderer flere elbilmodeller i tiden som kommer. FOTO: Morten Abrahamsen / NTB

Autocar melder at Jaguar kommer med en elektrisk XJ i 2020. I tillegg leker de med tanken på å gjøre F-type elektrisk når den kommer med i ny generasjon om et par år.

Noe av grunnen skal være at moderselskapet Tata er misfornøyd med salget av dagens diesel- og bensin-Jaguarer, mens den elektriske I-Pace går så det suser.

– Vi har en seks måneders ordrebank, 250.000 konfigurasjoner på nett og forespørsler om mer enn 1000 testturer. Vi kunne solgt 20 prosent mer biler i dag, sier Rawdon Glover, sjef for Jaguar Land Rover UK, til Autocar.

I oktober ble det registrert 441 nye I-Pace i Norge, ifølge Opplysningsrådet for Veitrafikken, noe som gir I-Pace en femteplass på personbilstatistikken. Dette er en plassering merket tidligere aldri har vært i nærheten av.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse

Flere tema-artikler

  • Alle
  • Bil Og Motor
  • Bolig Og Fritid
  • Mat Og Drikke
  • Reise
  • Teknologi Og Vitenskap
vis flere vis alle
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse