Annonse
Annonse

Bilde omslag bok

Frode Frantzvåg har skrevet og gitt ut en bok for å fortelle historien om hvordan han som en helt vanlig 23-åring en skjebnesvanger sommerkveld i 1999 skulle få livet satt opp ned, fra å være en livsglad markedsføringsstudent til å bli en alvorlig psykisk syk pasient. Her forteller han hele historien hvordan han gjennom 18 år med behandling og god hjelp har fått livet tilbake.

Frode beskriver sin gode barndom og tilfeldighetene som førte til at han fikk en alvorlig psykisk lidelse. Han forteller om sitt første møte med psykiatrien, hvordan det var å være innlagt på flere psykiatriske sykehus og hjelpen han fikk der.

Dette er historien om hvordan han gradvis sten for sten bygget en ny plattform og identitet. I boken beskriver han også personer som har betydd mye for at han har kommet i full jobb igjen og blitt den beste utgaven av seg selv. Gjennom boken ønsker Frode nå å dele sine erfaringer for å hjelpe andre. Det er alltid et håp, selv om man kommer i situasjoner hvor det meste ser helt mørkt ut.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Årbok - Nordmøre Historielag
Annonse
Årbok - Nordmøre Historielag
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte