Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil
Per Erik Hoem
Artikkel
26 juni 2020 10:23
Del på Facebook
KBKs Flamur Kastrati bærer ballen mot midtstreken etter 2-2 målet i eliteseriekampen i fotball mellom FK Haugesund og Kristiansund på Haugesund stadion. Målscorer Kristiansunds Christophe Psyché (t.h). Haugesunds Benjamin Källman (i midten) Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
KBKs Flamur Kastrati bærer ballen mot midtstreken etter 2-2 målet i eliteseriekampen i fotball mellom FK Haugesund og Kristiansund på Haugesund stadion. Målscorer Kristiansunds Christophe Psyché (t.h). Haugesunds Benjamin Källman (i midten) Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Haugesund–KBK: 2–2

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: PrivatSpillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Eirik Holmen Johansen: 3 poeng
Tydeligvis litt kamprusten i enkelt situasjoner, spesielt med beina, uten at det ble baklengsmål av det. Viser likevel en enorm rekkevidde, spesielt i lufta, og har noen fine inngripener. Spennende keepertype.

Aliou Coly: 4 poeng
Ikke mye kommer forbi Coly. God fart og kompromissløs som vanlig. Bra med framover også, blant annet med målgivende til Askars mål. Meget positiv kamp.

Christophe Psychè: 4 poeng
Solid kamp i midtforsvaret sammen med Dan Peter. Rimelig god kontroll på FKH sitt angrep. Scorer også et mål og er KBK sin bestemann i tett kamp med flere andre i forsvaret.

Dan Peter Ulvestad: 4 poeng
Fortsetter på samme måte som i de 2 første kampene. Gjør få feil. Muligens litt hemmet av skade, men fullfører med stil.

Christoffer Aasbak: 2 poeng
En bra med fremover som vanlig. Bakover er det imidlertid litt tilbake fra tidligere kamper. FKH slipper til alt for mye på siden hans, og det hjemmelaget har kommer på KBK sin venstre side. Glemmer også både sone og markering på det første målet hvor han løper fra lenge før det er avklart.

Andreas Hopmark: 3 poeng
Kan ikke være like gode hver gang, men er fortsatt stødig. Har etablert seg i rollen sentralt på midten og gjennomfører med stil. Byttes ut det siste kvarteret.

Olaus Skarsem: 3 poeng
Løper veldig mye litt lenger frem på midtbanen. Har god kapasitet og involveres mye. Skaper dog ikke all verden denne kampen. Byttes ut de siste 20 minuttene.

Erlend Sivertsen: 3 poeng
En kamp på det jevne hvor vi endelig ser Erlend fra start i sin gamle rolle fra ungdomstida. Trenger nok noen flere kamper for komme helt inn i det, men spiller til godkjent. Byttes ut de siste 20 minuttene.

Bendik Bye: 3 poeng
Jobber veldig godt, men er ikke veldig synlig. Har en egen evne til å komme i gode avslutningsposisjoner i hver kamp, som han gjorde i dag. Hadde et bra skudd fra distanse som reddes av keeper.

Amin Askar: 3 poeng
Scorer et fint mål. Har også et godt forsøk til fra 16 meter som ikke gir uttelling. Ellers ikke alt for mye involvert. Men en viktig spiller som blir brukt på flere posisjoner i nesten hver kamp.

Faris: 2 poeng
Har en jobb foran seg for å ta nivået, men viser potensiale. Roter unødvendig bort ballen ved 16-meteren på det første målet, den skal feies bort. Kommer ikke til noen særlige avslutninger. Spiller kanskje litt for mye for seg selv ennå. Byttes ut etter en liten time.

Sondre Sørli: 3 poeng
Lykkes ikke like godt som forrige kamp naturlig nok. Men en kan se at han har etablert seg på et høyere nivå nå, selv etter bare tre kamper. Aldri redd for å utfordre, selv om det ikke lykkes så prøver han igjen.

Pål Erik Ulvestad, Flamur Kastrati, Liridon Kalludra og Bent Sørmo kommer inn i løpet av den siste halvdelen av andre omgang uten å utgjøre noen stor forskjell. Likevel en solid gjennomført kamp og sterkt bortepoeng igjen. Selv om underholdningen til tider var så som så.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Anne Mari Sandshamn 8 timer siden Prioritering av E136 Eksportveien
@Terje SundsbøFor en gangs skyld synes jeg du han legge ved linker til noe annet enn andre leserinnlegg av RR.. har ...
Terje Sundsbø 13 timer siden Frihet til å kunne velge bilen
Men hvorfor mener Frank Sve og Frp at bilistene ikke skal kunne ferdes når de vil, men måtte vente på ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Prioritering av E136 Eksportveien
Møreaksen – Genial, og den eneste aktuelle fjordkryssingen. Knapt noe politisk parti har andre alternativer for fergefri fjordkryssing på sitt ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Prioritering av E136 Eksportveien
@Hans-Peter KaaresenMøreaksen ligger inne på 9. plass i utkastet til prioriteringer i NTP:https://www.nrk.no/vestland/statens-vegvesen-legg-fram-nye-vegprioriteringar-1.16410026.Hvilket vedtak er det du sikter til?
Hans-Peter Kaaresen 1 dager siden Prioritering av E136 Eksportveien
De som har vært i tvil, er ikke i tvil lenger, etter å ha lest dette innlegget.  De blir enda ...
Petter E. Olsen 1 dager siden En ny vår for kjernekraft?
Innlegget røper vel at den som skriver har lite greie på moderne kjernekraftverk og sitter fast i "atomkraft, det er ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte