fbpx
Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
11 juli 2020 14:17
Manchester United Mason Greenwood har vært en stor hit for Ole Gunnar Solskjærs United. Nordmannen stiller trolig med samme startelleve for femte kamp på rad. Foto: Peter Powell AP / NTB scanpix
Manchester United Mason Greenwood har vært en stor hit for Ole Gunnar Solskjærs United. Nordmannen stiller trolig med samme startelleve for femte kamp på rad. Foto: Peter Powell AP / NTB scanpix

Ole Gunnar Solskjær antydet lørdag at han vil sende de samme elleve som har startet de fire siste kampene også mot Southampton på Old Trafford mandag.

Manchester United har ikke tapt på de 17 siste kampene, og laget ble torsdag dessuten historiske som de første i Premier League som vinner fire kamper på rad med tre mål eller mer.

Det har blitt tremålsseire mot Sheffield United (3-0), Brighton (3-0), Bournemouth (5-2) og Aston Villa (3-0).

Under lørdagens pressekonferanse ble Solskjær spurt om han vil starte med samme laget også i kampen mot Southampton.

Solskjærs førstevalg i de fire siste kampene har vært med David de Gea i mål. Aaron Wan-Bissaka, Victor Lindelöf, Harry Maguire og Luke Shaw i backrekken. Nemanja Matic og Paul Pogba på midten og med Marcus Rashford, Bruno Fernandes og Mason Greenwood litt høyere oppe på banen. Anthony Martial har vært alene helt på topp.

– Det er så mange ting du må vurdere når du leder et lag, Vi har noen spillere som kjemper hardt om en plass på laget, men også mange i god form og som er i flytsonen, forklarte Solskjær under lørdagens pressekonferanse.

Never change a winning team

Det er et ordtak innen idretten som heter "never change a winning team". Den strategien følger sannsynligvis United-manageren til punkt og prikke.

– Det er mange avgjørelser som må tas, men de er lettere å ta når vi presterer godt og spiller bra. Hvis vi unngår skader så er det ingen vits å endre på så mye når vi gjør det bra, sa Solskjær.

Phil Jones og Axel Tuanzebe er de eneste spillerne som ikke er tilgjengelig på grunn av skader. Det gjør at Solskjær har veldig mange sultne spillere å velge mellom.

Het Ings

Det har vært snakket mye om Uniteds stortalent Mason Greenwood siden oppstarten av Premier League. Southamptons Danny Ings er minst like het som Uniteds 18-åring. 27 år gamle blir en spiller å holde et ekstra øye med.

Ings scoret sitt 19. mål i Premier League i siste 1-1-kampen mot Everton. Han kan bli den tredje Saints-spilleren som klarer 20 mål i en og samme sesong. Matthew Le Tissier og James Beattie er de to som har klart det.

Manchester United kjemper om en plass blant de fire beste og sikre seg en plass i mesterligaen. De har ett poeng opp til Leicester på fjerdeplass og to opp til Chelsea på tredjeplassen.

Southampton ligger trygt plassert på 12.-plass med sine 44 poeng.

(©NTB)

Logg inn for å kommentere.
Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

KOMMENTARARKIV FRA TIDLIGERE KOMMENTARSYSTEM. KOMMENTARER LAGT TIL HER, BLIR ALDRI SYNLIGE. BRUK AKTIVT KOMMENTARSYSTEM OVER

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Siste kommentarer

Dette faller vel naturlig inn med Helge Orten sine planer om å bygge Molderegionen først, for så å bygge resten ...
Martin Louis Hauger 3 dager siden Når skal Møreaksen bygges?
Forhåpentlig vis aldri :-)
Martin Louis Hauger 3 dager siden Parodien er det Frank Sve som står for!
Nei, parodien er det Helge Orten & co. som står for :-)
Terje Sundsbø 4 dager siden Når skal Møreaksen bygges?
@Ronny OsvollDu har jo faktisk selv vist hva svaret er på spørsmålet Nye Veier stiller – målsettingen med fergefri E39 er ...
Ronny Osvoll 4 dager siden Når skal Møreaksen bygges?
@Terje SundsbøFrem mot 2050 kommer 95% av befolkningsveksten på Sunnmøre, så Molde kommer fint unna fremtidige trafikkproblem. Eneste plassen i fylke ...
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte