fbpx
Annonse
Annonse
 Eliteseriekampen i fotball mellom Bodø/Glimt og Kristiansund på Aspmyra stadion. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix
 Eliteseriekampen i fotball mellom Bodø/Glimt og Kristiansund på Aspmyra stadion. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix
Bodø/Gimt–KBK: 2–1

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: PrivatSpillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Serigne Mor Mbaye: 3 poeng
Noen småfarlige returer, men har som regel god kontroll. Helt grei kamp hvor han ikke har alt for mye å henge fingrene i.

Bent Sørmo: 3 poeng
Veldig opp og ned. Ikke så mye framover som tidligere naturlig nok. Etter at Glimt bytter kantspiller får han mye større problemer, og det blir skapt noen sjanser på siden hans.

Aliou Coly: 3 poeng
Tøff og god dueller. Har bra kontroll både sammen med Ulvestad og Psychè. Bodø slipper totalt sett ikke mye til. Farligst var det faktisk på dødball.

Dan Peter Ulvestad: 4 poeng
Leder et sterkt forsvar som knapt nok slipper til Bodø-Glimt overhodet i første omgang. Må bytte i pausen pga skade og det er nok ikke tilfeldig at KBK slipper inn målene etter at han har forlatt banen.

Erlend Sivertsen: 4 poeng
Aktiv og god i det offensive. Har blant annet en fin målgivende på målet. Ellers grei kontroll bakover. Erlends mann scorer det første målet, men der blir han plutselig overlatt alene mot flere Glimt-spillere.

Andreas Hopmark: 3 poeng
Blir skubbet litt ut til høyre denne gangen for å gi plass til Diop. Blir mye jobb uten ball og vanskelige arbeidsforhold når han får ball, men løser også dette ok. Er nok uvant å spille såpass markeringsorientert også. Byttes de siste 10 minuttene

Olaus Skarsem: 2 poeng
Løper som vanlig mye, men er uvanlig lite involvert med ball. Gjør ikke en altfor god jobb i presset på seiersmålet. Byttes ut de siste 10 minuttene.

Amiduo Diop: 4 poeng
Spiller en god kamp i sin første hele KBK-kamp for året. Glimrende på forspillet til målet. Har en del fine avdriblinger. Alt for mange pasninger går ikke der de er ment fra han heller. KBK sin bestemann.

Bendik Bye: 2 poeng
Bendik var uvanlig lite synlig denne kampen. Jobber for så vidt godt, men det blir ikke all verden ut av det. Men med en såpass defensivt anlagt formasjon er det ikke enkelt å være angrepsspiller. 

Amin Askar: 2 poeng
Har et godt skuddforsøk. Jobber utrolig langt bak på banen til å være spiss. Slipper markering på det første målet, noe han gjorde på flere dødballer. Byttes ut i det 90. minutt.

Amahl Pellegrino: 3 poeng
Kommer til et par gode sjanser i tillegg til at han igjen scorer. Har etablert et godt samspill med Erlend på backen, blant annet på målet. Jobber uvanlig mye bakover. Byttes det siste kvarteret.

Christophe Psychè: 3 poeng
Kommer inn midtveis og gjør en helt grei jobb. Litt ujevn med avleveringer, men det er vel heller ikke all verden å treffe framme på banen for KBK denne gangen.

Sondre Sørli, Liridon Kalludra, Faris Peni og Ousseynou Diagne kommer inn i løpet av den siste halvtimen.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet over.

Annonse
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte