Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Per Erik Hoem
Artikkel
16 juli 2020 22:31
Del på Facebook
 Eliteseriekampen i fotball mellom Bodø/Glimt og Kristiansund på Aspmyra stadion. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix
 Eliteseriekampen i fotball mellom Bodø/Glimt og Kristiansund på Aspmyra stadion. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Bodø/Gimt–KBK: 2–1

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: PrivatSpillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Serigne Mor Mbaye: 3 poeng
Noen småfarlige returer, men har som regel god kontroll. Helt grei kamp hvor han ikke har alt for mye å henge fingrene i.

Bent Sørmo: 3 poeng
Veldig opp og ned. Ikke så mye framover som tidligere naturlig nok. Etter at Glimt bytter kantspiller får han mye større problemer, og det blir skapt noen sjanser på siden hans.

Aliou Coly: 3 poeng
Tøff og god dueller. Har bra kontroll både sammen med Ulvestad og Psychè. Bodø slipper totalt sett ikke mye til. Farligst var det faktisk på dødball.

Dan Peter Ulvestad: 4 poeng
Leder et sterkt forsvar som knapt nok slipper til Bodø-Glimt overhodet i første omgang. Må bytte i pausen pga skade og det er nok ikke tilfeldig at KBK slipper inn målene etter at han har forlatt banen.

Erlend Sivertsen: 4 poeng
Aktiv og god i det offensive. Har blant annet en fin målgivende på målet. Ellers grei kontroll bakover. Erlends mann scorer det første målet, men der blir han plutselig overlatt alene mot flere Glimt-spillere.

Andreas Hopmark: 3 poeng
Blir skubbet litt ut til høyre denne gangen for å gi plass til Diop. Blir mye jobb uten ball og vanskelige arbeidsforhold når han får ball, men løser også dette ok. Er nok uvant å spille såpass markeringsorientert også. Byttes de siste 10 minuttene

Olaus Skarsem: 2 poeng
Løper som vanlig mye, men er uvanlig lite involvert med ball. Gjør ikke en altfor god jobb i presset på seiersmålet. Byttes ut de siste 10 minuttene.

Amiduo Diop: 4 poeng
Spiller en god kamp i sin første hele KBK-kamp for året. Glimrende på forspillet til målet. Har en del fine avdriblinger. Alt for mange pasninger går ikke der de er ment fra han heller. KBK sin bestemann.

Bendik Bye: 2 poeng
Bendik var uvanlig lite synlig denne kampen. Jobber for så vidt godt, men det blir ikke all verden ut av det. Men med en såpass defensivt anlagt formasjon er det ikke enkelt å være angrepsspiller. 

Amin Askar: 2 poeng
Har et godt skuddforsøk. Jobber utrolig langt bak på banen til å være spiss. Slipper markering på det første målet, noe han gjorde på flere dødballer. Byttes ut i det 90. minutt.

Amahl Pellegrino: 3 poeng
Kommer til et par gode sjanser i tillegg til at han igjen scorer. Har etablert et godt samspill med Erlend på backen, blant annet på målet. Jobber uvanlig mye bakover. Byttes det siste kvarteret.

Christophe Psychè: 3 poeng
Kommer inn midtveis og gjør en helt grei jobb. Litt ujevn med avleveringer, men det er vel heller ikke all verden å treffe framme på banen for KBK denne gangen.

Sondre Sørli, Liridon Kalludra, Faris Peni og Ousseynou Diagne kommer inn i løpet av den siste halvtimen.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 9 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnSkålaveien var ikke et fergeavløsningsprosjekt, og mottok aldri offentlig støtte. Skålavegen ble bygget som en privat vei i regi av ...
Geir Ole Sætremyr 10 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDer er ei forskell  Møreaksen skal delfinansierast via bompengar. Jernbane via passasjernbilett.80% staleg finansiering av Møreaksen.  Vesentlig statlig bidrag til finansiering ...
Geir Ole Sætremyr 12 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu har I ein tidlegare kommentar uttalt at eg ikkje er forankra I Naturvernforbundet.  Då har eg utfordra deg til ...
Anne Mari Sandshamn 12 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøSå klart Skålavegen er et fergeavløsning! Den erstattet en fergerute, ikke sant?  
Terje Sundsbø 13 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrSpørsmålet var: Jernbane er en av ulike transportløsninger, på samme måte som vei. Da er det vel rimelig at de ...
Terje Sundsbø 18 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnDet er du som sprer løgner. På samme måte som Vigrasambandet på Sunnmøre, ble Skålavegen/Fannefjordtunnelen i Romsdal privatfinansiert. Etter den ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse