Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Per Erik Hoem
Artikkel
20 juli 2020 13:15
Del på Facebook
KBKs Amin Askar og VIFs Sam Adekugbe i duell under eliteseriekampen i fotball mellom KBK og Vålerenga på Kristiansund stadion. Matthías Vilhjálmsson(bak) Foto: Ned Alley / NTB scanpix
KBKs Amin Askar og VIFs Sam Adekugbe i duell under eliteseriekampen i fotball mellom KBK og Vålerenga på Kristiansund stadion. Matthías Vilhjálmsson(bak) Foto: Ned Alley / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
KBK–Vålerenga: 0–0

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: PrivatSpillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Sergine Mor Mbaye: 3 poeng
Er mye smårusk, spesielt i luftrommet på dødball. Men har også noen gode redninger og holder nullen, gjennomfører en grei kamp. Muligens noe heldig som får frispark når VIF setter en retur i mål.

Bent Sørmo: 3 poeng
Holder bra tett bakover, men langt fra vanlig standard i det offensive. Men totalt sett helt grei kamp.

Aliou Coly: 3 poeng
Stor, sterk og rask i duellene og vinner som vanlig mye her. Er dog et par ganger det nesten går galt. For mange pasninger med dårlig presisjon. Samarbeider igjen godt med og utfyller Ulvestad.

Dan Peter Ulvestad: 4 poeng
Har bra kontroll i et forsvar som holder nullen for første gang på noen kamper. Akkurat det var viktig etter å ha tapt et par kamper på rad. KBK sin bestemann.

Christoffer Aasbak: 3 poeng
Har grei kontroll på siden sin. Ikke like aktiv framover som vanlig. Litt lite vilje i noen av returløpene etter ballmiss.

Andreas Hopmark: 3 poeng
Får ikke regjere på samme måte med Diop ved sin side. Ikke like mye fremoverrettet som tidligere kamper. Men mister sjelden ballen. Har et godt skudd og KBK sin beste sjanse i første omgang.

Amiduo Diop: 2 poeng
Har noen unødvendig balltap som fort kunne fått konsekvenser. Er heller ikke like dominant framover som vanlig. Byttes ut med en halvtime igjen.

Liridon Kalludra: 2 poeng
Bør støtte litt mer opp og være med i avslutningsposisjoner. KBK mangler litt trøkk foran mål når det er innleggs-muligheter. Men er fortsatt god med ball i føttene. Byttes ut samtidig med Diop.

Sondre Sørli: 3 poeng
Løper mye og har et par fine pådrag og skudd. Er ikke veldig synlig, men bidrar godt defensivt. Kunne kanskje lagt inn noen ganger, men der igjen er det ikke mye folk foran.

Flamur Kastrati: 2 poeng
Løper og kjemper på det meste, som vanlig muligens i overkant nye til å være enslig spiss. Har også veldig lite støtte bakfra. Kommer til en stor sjanse som kunne blitt mål med et bedre treff.

Amahl Pellegrino: 3 poeng
Var bare feilskjær unna å score nok et typisk «Pellegrino-mål» da keeperen var på bærtur. Har også et bra frispark fra kanten. Bidrar mer bakover enn vanlig.

Pål Erik Ulvestad: 3 Poeng
Kommer innpå den siste halvtimen. KBK får bedre tak på det når Ulvestad og Askar kommer inn for Diop og Kalludra. Hopmark og Ulvestad ser ut til å ha funnet tonen på midten. Spiller sikkert og greit, bommer lite.

Amin Askar: 4 poeng
Kommer inn samtidig med Pål Erik. Evner å gi spissen mer støtte enn Kalludra gjorde foran mål. Har et par gode avslutninger som fort hadde gitt uttelling. Et veldig positivt innhopp.

Bendik Bye kommer inn det siste kvarteret og bidrar godt i KBK sin offensiv i siste del av kampen. Alle byttene gjorde KBK veldig godt. Kanskje tilfeldig, men sjelden bytter bidrar så mye til å forandre en kamp.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 5 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu må adressere dette hos andre.
Terje Sundsbø 9 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrPå Møreaksen betaler bilistene bompenger, på jernbane betaler passasjerene billett. Mitt spørsmål gjelder fortsatt:Hvorfor behandles lokal forankring og finansiering ulikt ...
Terje Sundsbø 20 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnSkålaveien var ikke et fergeavløsningsprosjekt, og mottok aldri offentlig støtte. Skålavegen ble bygget som en privat vei i regi av ...
Geir Ole Sætremyr 22 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDer er ei forskell  Møreaksen skal delfinansierast via bompengar. Jernbane via passasjernbilett.80% staleg finansiering av Møreaksen.  Vesentlig statlig bidrag til finansiering ...
Geir Ole Sætremyr 23 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu har I ein tidlegare kommentar uttalt at eg ikkje er forankra I Naturvernforbundet.  Då har eg utfordra deg til ...
Anne Mari Sandshamn 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøSå klart Skålavegen er et fergeavløsning! Den erstattet en fergerute, ikke sant?  
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse