Annonse
Annonse
Per Erik Hoem
Artikkel
20 juli 2020 13:15
KBKs Amin Askar og VIFs Sam Adekugbe i duell under eliteseriekampen i fotball mellom KBK og Vålerenga på Kristiansund stadion. Matthías Vilhjálmsson(bak) Foto: Ned Alley / NTB scanpix
KBKs Amin Askar og VIFs Sam Adekugbe i duell under eliteseriekampen i fotball mellom KBK og Vålerenga på Kristiansund stadion. Matthías Vilhjálmsson(bak) Foto: Ned Alley / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
KBK–Vålerenga: 0–0

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: PrivatSpillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Sergine Mor Mbaye: 3 poeng
Er mye smårusk, spesielt i luftrommet på dødball. Men har også noen gode redninger og holder nullen, gjennomfører en grei kamp. Muligens noe heldig som får frispark når VIF setter en retur i mål.

Bent Sørmo: 3 poeng
Holder bra tett bakover, men langt fra vanlig standard i det offensive. Men totalt sett helt grei kamp.

Aliou Coly: 3 poeng
Stor, sterk og rask i duellene og vinner som vanlig mye her. Er dog et par ganger det nesten går galt. For mange pasninger med dårlig presisjon. Samarbeider igjen godt med og utfyller Ulvestad.

Dan Peter Ulvestad: 4 poeng
Har bra kontroll i et forsvar som holder nullen for første gang på noen kamper. Akkurat det var viktig etter å ha tapt et par kamper på rad. KBK sin bestemann.

Christoffer Aasbak: 3 poeng
Har grei kontroll på siden sin. Ikke like aktiv framover som vanlig. Litt lite vilje i noen av returløpene etter ballmiss.

Andreas Hopmark: 3 poeng
Får ikke regjere på samme måte med Diop ved sin side. Ikke like mye fremoverrettet som tidligere kamper. Men mister sjelden ballen. Har et godt skudd og KBK sin beste sjanse i første omgang.

Amiduo Diop: 2 poeng
Har noen unødvendig balltap som fort kunne fått konsekvenser. Er heller ikke like dominant framover som vanlig. Byttes ut med en halvtime igjen.

Liridon Kalludra: 2 poeng
Bør støtte litt mer opp og være med i avslutningsposisjoner. KBK mangler litt trøkk foran mål når det er innleggs-muligheter. Men er fortsatt god med ball i føttene. Byttes ut samtidig med Diop.

Sondre Sørli: 3 poeng
Løper mye og har et par fine pådrag og skudd. Er ikke veldig synlig, men bidrar godt defensivt. Kunne kanskje lagt inn noen ganger, men der igjen er det ikke mye folk foran.

Flamur Kastrati: 2 poeng
Løper og kjemper på det meste, som vanlig muligens i overkant nye til å være enslig spiss. Har også veldig lite støtte bakfra. Kommer til en stor sjanse som kunne blitt mål med et bedre treff.

Amahl Pellegrino: 3 poeng
Var bare feilskjær unna å score nok et typisk «Pellegrino-mål» da keeperen var på bærtur. Har også et bra frispark fra kanten. Bidrar mer bakover enn vanlig.

Pål Erik Ulvestad: 3 Poeng
Kommer innpå den siste halvtimen. KBK får bedre tak på det når Ulvestad og Askar kommer inn for Diop og Kalludra. Hopmark og Ulvestad ser ut til å ha funnet tonen på midten. Spiller sikkert og greit, bommer lite.

Amin Askar: 4 poeng
Kommer inn samtidig med Pål Erik. Evner å gi spissen mer støtte enn Kalludra gjorde foran mål. Har et par gode avslutninger som fort hadde gitt uttelling. Et veldig positivt innhopp.

Bendik Bye kommer inn det siste kvarteret og bidrar godt i KBK sin offensiv i siste del av kampen. Alle byttene gjorde KBK veldig godt. Kanskje tilfeldig, men sjelden bytter bidrar så mye til å forandre en kamp.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Siste kommentarer

Ketil Strand Andersen 7 timer siden – Hvor er logikken i Nav-saken, Geir Inge Lien?
Merkelig at Lien ikke forstår at kamp om flere statlige arbeidsplasser til fylket og vurdering av sammenslåing og plassering av ...
Dette er en kjempeskandale. Tenk å kjøpe inn helikoptre som ikke kan lande på mange av sykehusene som har helikopterplass. ...
Ketil Strand Andersen 21 timer siden Rbnett: Stopp Nav-flyttingen til Kristiansund
Vi kan støtte Molde på dette, men kun dersom Moldenserne greier å bidra til at sykehuset i Kristiansund opprettholdes.
Her er det ingen sammenheng mellom sitatet til Christensen og konklusjonen som Tønnesen trekker. Sammenslåingen var begrunnet med billigere lokaler, ...
Vidar Hölm 1 dager siden Regionspørsmålet arkiveres – endelig!
Ja ser jo de jubler i molde over sine kjære naboer i nord. Nå får de NAV kontoret fra Kristiansund. ...
Vidar Hölm 1 dager siden Bypakken – bompenger til evig tid?
Bruk blinklys i rundkjøringer og lag rundkjøring i Dalekrysset og i Norges mest snodige kryss, Rensvikkrysset ,så er dere i ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i større format og valg av periode. Her vil du også kunne finne tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte