Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
02 august 2020 20:02
Del på Facebook
Mustafa Abdellaoue scoret to ganger på straffespark mot gamleklubben Aalesund. Foto: Christoffer Andersen / NTB scanpix
Mustafa Abdellaoue scoret to ganger på straffespark mot gamleklubben Aalesund. Foto: Christoffer Andersen / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sarpsborg scoret på to straffespark etter at Ismaila Coulibaly ga laget ledelsen som følge av et mønsterangrep. Da ble det til slutt 4-0-seier over Aalesund.

Aalesund, som tok sin første seier for sesongen med 3-2 over Start sist, måtte klare seg uten Niklas Castro i søndagens kamp mot Sarpsborg. Angrepsspilleren ble beskyldt for å filme seg til straffespark i kampen mot Start, men sto over mot Sarpsborg grunnet for mange gule kort.

Hjemmelaget Sarpsborg spilte en tam kamp mot Haugesund onsdag, men var langt giftigere i oppgjøret mot Aalesund.

Et flott mål fra Coulibaly, to straffemål fra Mustafa Abdellaoue og et punktum fra Joachim Soltvedt på tampen sikret 4-0 og tre nye poeng for Sarpsborg, som drar ifra Aalesund på tabellen.

– Utrolig viktig seier. Jeg synes vi spilte bra i dag og burde vunnet med flere mål, egentlig, sa Sarpsborgs tomålsscorer Abdellaoue til Eurosport.

Sarpsborg står nå med 14 poeng etter tolv kamper, åtte poeng mer enn søndagens motstander som er helt sist på tabellen.

– Vi visste det ville bli tøft, men vi hadde håpet ved 0-0 til pause at vi skulle se litt bedre ut enn det vi gjorde. Vi fikk to mål imot ganske kjapt i 2. omgang, og da hadde vi ikke mer å komme med, sa Aalesund-trener Lars Bohinen.

Eksploderte etter pause

Sarpsborg var det førende laget i 1. omgang, og Jørgen Strand Larsen misbrukte to store sjanser i løpet av kampens første 45 minutter.

– Du kommer ikke nærmere enn i dag. Det kommer til å løsne. Det er bare snakk om et tidsspørsmål, sa Sarpsborgs spiss.

Misbrukte sjanser til tross, Strand Larsen skulle bli veldig involvert da målene begynte å renne inn for hjemmelaget etter pause.

Etter 49 minutter var han toneangivende da laget kunne juble for ledelse etter at Ismaila Coulibaly avsluttet et nydelig angrep. Strand Larsen holdt tålmodig på ballen og hælsparket til Ole Jørgen Halvorsen, som forserte inn i feltet og spilte 45 grader til Coulibaly. Han banket ballen i mål.

Like etter doblet hjemmelaget ledelsen da Mustafa Abdellaoue scoret fra krittmerket. I likhet med straffesparket Aalesund fikk mot Start var det relativt lite kontakt. Strand Larsen falt i feltet og fikk straffespark før han rakk å reise seg opp.

Det skjedde mye for laget i blått rett etter hvilen, for etter en kjempemiss fra Mohamed Ofkir scoret Sarpsborg på straffespark igjen.

Skummel hodeskade

Kveldens annen straffe kom da Bjørn Inge Utvik, som spiller med beskyttelseshjelm, ble truffet i ansiktet av en Aalesund-forsvarer som prøvde å klarere.

Heldigvis så det ut til å gå bra for Utvik, som kom inn på banen igjen etter en sjekk på sidelinjen. På banen satte Mos inn kampens annet straffespark, litt mer kontant enn ved første anledning.

Utvik fikk sjansen til å legge på til 4-0 etter 77 minutter, med hodet, men headingen gikk rett på keeper. Annet enn skuffelsen over ikke å score virket ikke Utvik særlig preget, men midtstopperen ble byttet ut etter 81 minutter.

Soltvedt, som akkurat hadde kommet inn like før overtiden, kunne legge på til 4-0 etter flott framspill av Strand Larsen.

Sarpingene reiser til Trondheim for å spille mot Rosenborg 9. august. Samme dag skal Aalesund spille nok en viktig kamp når de tar imot Viking.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
Klippfiskadagan 2023

Innlogging

Siste kommentarer

Anne Mari Sandshamn 15 minutter siden Prioritering av E136 Eksportveien
@Terje SundsbøMoroklompen...  Det finnes vel masse info på vegvesen, eller andre instanser som filket,regjering mm... Man må vel bare lete, tenker ...
Anne Mari Sandshamn 17 minutter siden Beskjed om å flytte?
@Terje SundsbøJusst precis.  Realisme... Hvordan hadde det gått med gårdsbrukene, butikkene, bedriftene og ikke minst turismen ute på de små øyene, ...
Terje Sundsbø 4 timer siden Beskjed om å flytte?
@Anne Mari SandshamnJoda, jeg kan se for meg et slikt scenario, en skyssbåt stor nok til å ta imot flere tusen passasjerer ...
Terje Sundsbø 4 timer siden Prioritering av E136 Eksportveien
@Anne Mari SandshamnHvordan kan jeg gi andre linker med tilsvarende innhold, når slike linker ikke finnes? Og ikke prøv å kverulere med ...
Anne Mari Sandshamn 9 timer siden Prioritering av E136 Eksportveien
@Terje SundsbøHvorfor? Er du ikke voksen nok til å svare på det du blir etterspurt? Eller er sannheten at du ikke ...
Anne Mari Sandshamn 9 timer siden Beskjed om å flytte?
@Terje SundsbøPoenget er at siden du og RR sammeligner og påstår det er MYE verre at Gossen og Otrøya blir uten ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte