Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
02 august 2020 20:02
Mustafa Abdellaoue scoret to ganger på straffespark mot gamleklubben Aalesund. Foto: Christoffer Andersen / NTB scanpix
Mustafa Abdellaoue scoret to ganger på straffespark mot gamleklubben Aalesund. Foto: Christoffer Andersen / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sarpsborg scoret på to straffespark etter at Ismaila Coulibaly ga laget ledelsen som følge av et mønsterangrep. Da ble det til slutt 4-0-seier over Aalesund.

Aalesund, som tok sin første seier for sesongen med 3-2 over Start sist, måtte klare seg uten Niklas Castro i søndagens kamp mot Sarpsborg. Angrepsspilleren ble beskyldt for å filme seg til straffespark i kampen mot Start, men sto over mot Sarpsborg grunnet for mange gule kort.

Hjemmelaget Sarpsborg spilte en tam kamp mot Haugesund onsdag, men var langt giftigere i oppgjøret mot Aalesund.

Et flott mål fra Coulibaly, to straffemål fra Mustafa Abdellaoue og et punktum fra Joachim Soltvedt på tampen sikret 4-0 og tre nye poeng for Sarpsborg, som drar ifra Aalesund på tabellen.

– Utrolig viktig seier. Jeg synes vi spilte bra i dag og burde vunnet med flere mål, egentlig, sa Sarpsborgs tomålsscorer Abdellaoue til Eurosport.

Sarpsborg står nå med 14 poeng etter tolv kamper, åtte poeng mer enn søndagens motstander som er helt sist på tabellen.

– Vi visste det ville bli tøft, men vi hadde håpet ved 0-0 til pause at vi skulle se litt bedre ut enn det vi gjorde. Vi fikk to mål imot ganske kjapt i 2. omgang, og da hadde vi ikke mer å komme med, sa Aalesund-trener Lars Bohinen.

Eksploderte etter pause

Sarpsborg var det førende laget i 1. omgang, og Jørgen Strand Larsen misbrukte to store sjanser i løpet av kampens første 45 minutter.

– Du kommer ikke nærmere enn i dag. Det kommer til å løsne. Det er bare snakk om et tidsspørsmål, sa Sarpsborgs spiss.

Misbrukte sjanser til tross, Strand Larsen skulle bli veldig involvert da målene begynte å renne inn for hjemmelaget etter pause.

Etter 49 minutter var han toneangivende da laget kunne juble for ledelse etter at Ismaila Coulibaly avsluttet et nydelig angrep. Strand Larsen holdt tålmodig på ballen og hælsparket til Ole Jørgen Halvorsen, som forserte inn i feltet og spilte 45 grader til Coulibaly. Han banket ballen i mål.

Like etter doblet hjemmelaget ledelsen da Mustafa Abdellaoue scoret fra krittmerket. I likhet med straffesparket Aalesund fikk mot Start var det relativt lite kontakt. Strand Larsen falt i feltet og fikk straffespark før han rakk å reise seg opp.

Det skjedde mye for laget i blått rett etter hvilen, for etter en kjempemiss fra Mohamed Ofkir scoret Sarpsborg på straffespark igjen.

Skummel hodeskade

Kveldens annen straffe kom da Bjørn Inge Utvik, som spiller med beskyttelseshjelm, ble truffet i ansiktet av en Aalesund-forsvarer som prøvde å klarere.

Heldigvis så det ut til å gå bra for Utvik, som kom inn på banen igjen etter en sjekk på sidelinjen. På banen satte Mos inn kampens annet straffespark, litt mer kontant enn ved første anledning.

Utvik fikk sjansen til å legge på til 4-0 etter 77 minutter, med hodet, men headingen gikk rett på keeper. Annet enn skuffelsen over ikke å score virket ikke Utvik særlig preget, men midtstopperen ble byttet ut etter 81 minutter.

Soltvedt, som akkurat hadde kommet inn like før overtiden, kunne legge på til 4-0 etter flott framspill av Strand Larsen.

Sarpingene reiser til Trondheim for å spille mot Rosenborg 9. august. Samme dag skal Aalesund spille nok en viktig kamp når de tar imot Viking.

(©NTB)

Du må være logget inn for å kommentere.


Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Årbok - Nordmøre Historielag
Annonse

Siste kommentarer

Kl. 08:10: Bedriftsbesøk hos eSEA Marine AS i Kristiansund. Offshorebedrift som blant annet jobber med å hente opp avfall frå ...
Geir Gerhard Greger 7 dager siden Grødahl: – Flott at Geir engasjerer seg
Hei, Arne. Tusen takk for oppklaring og svar på mitt innlegg. Jeg hadde ikke fått med meg at kirurgien skal forsette ...
Det er jo nettopp det norske politikere vil. Især AP. Som står bak helseforetaksmodellen. Bygge ned det norske helsevesenet og ...
Vidar Hölm 7 dager siden Næringskonferanse på Smøla
Håper fastlandsforbindelse var et av temaene. 
Petter E. Olsen 8 dager siden Det einaste som er destruktivt er Møreaksen!
Kan Dahl & Co begynne å se på en fastlandsforbindelse via undersjøisk tunnel i området Aukra-Hollingsholmen? Det er sjødybder godt ...
Espen Heitmann 8 dager siden Ap halverer fergetakstene, Frp sutrer
Det er bra nå Kjølmoen, denne kampen tapte du da nesten doblet fergetakstene og skapte fergeopprøret, du klarer ikke og ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i større format og valg av periode. Her vil du også kunne finne tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte