Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil
Per Erik Hoem
Artikkel
25 august 2020 08:57
Del på Facebook
KBKs Oskar Siira Sivertsen fyrer av og forbi Bjørn Inge Utvik, og scorer i hans eliteseriedebut under eliteseriekampen i fotball mellom KBK og Sarpsborg på Kristiansund stadion. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
KBKs Oskar Siira Sivertsen fyrer av og forbi Bjørn Inge Utvik, og scorer i hans eliteseriedebut under eliteseriekampen i fotball mellom KBK og Sarpsborg på Kristiansund stadion. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
KBK–Sarpsborg: 4–1

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: PrivatSpillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Eirik Holmen Johansen: 3 poeng
Sarpsborg har også noen muligheter, men treffer knapt nok målet til Holmen Johansen ut over målet som kommer på slutten. Er trygg og god og etterlater nok en gang et solid inntrykk.

Bent Sørmo: 3 poeng
Forholdsvis solid bakover. Er ikke like aktiv som framover som tidligere i sesongen. Har spilt nesten hver kamp og knapt nok blitt byttet ut, med andre ord en meget godt gjennomført første halvdel av sesongen.

Christophe Psychè: 4 poeng
Kommer inn for Ulvestad etter 15 minutter og gjør en god kamp. Har ikke fått like mange sjanser i år og heller ikke vært like god, men denne gangen var han tilbake på fjorårsnivå. I forhold til i fjor mangler bare scoring.

Aliou Coly: 3 poeng
Gjennomfører for det meste en solid kamp. Glipper voldsomt i situasjonen hvor han selv redder på streken i etterkant. Her burde han kommet seg opp i forsvarslinja mye raskere. Feilberegner muligens også litt på målet til Sarpsborg.

Amin Askar: 3 poeng
En helt grei kamp i en forholdsvis ny posisjon i KBK-trøya. Men har jo mye erfaring som back fra andre klubber og samarbeidet med nye forsvarskolleger satt bra. Ikke like aktiv fremover som før.

Andreas Hopmark: 4 poeng
Et steg opp fra de siste kampene. Mister veldig få baller. Vinner det meste av dueller. Ser ut til å trives bedre når han får være alene sentralt bak på midten. Som i denne kampen sammen med to litt mer offensive spillere foran seg.

Olaus Skarsem: 3 poeng
Løper som vanlig mye og godt. Klaffer ikke like godt med ballen som tidligere kamper, men det er noen fine tilløp denne kampen også. Byttes ut de siste minuttene.

Liridon Kalludra: 4 poeng
Er rolig og behersket når han scorer mål. Kreativ og god gjennom hele kampen. Løper mer hjemover enn vanlig, gjerne nødvendig siden KBK har to offensive sentralt på midten denne gangen. Byttes ut på slutten.

Amahl Pellegrino: 4 poeng
Fortsetter den gode trenden. Scorer først sikkert på straffe deretter på et godt satt frispark fra skrått hold. Toppscoreren i Eliteserien er skapende og god og hele tiden en trussel for motstanderen. KBK sin bestemann.

Faris Pemi: 3 poeng
Spiller egentlig en bra kamp og kommer igjen til gode sjanser, men selve avslutningene kunne vært mye bedre denne gangen også. Er våken og skaffer straffen som gjør at KBK får hull på byllen. Byttes ut det siste kvarteret.

Sondre Sørli: 3 poeng
Er litt anonym i denne kampen. Men gjør en solid jobb med god løpsstyrke. Skaper ikke like mye som vanlig. Byttes det siste kvarteret.

Dan Peter Ulvestad måtte gå av banen med skade allerede etter et kvarter. Bendik Bye og Flamur Kastrati spilte det siste kvarteret, mens Ousseynou Diagne og Oscar Siira Sivertsen kom inn helt på tampen. Sistnevnte scoret også sitt første mål i det som var hans debut for førstelaget.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Hvis man er så opptatt av redelighet så bør man vel ikke utelate kostnadene for fastland til to øykommuner ??
Terje Sundsbø 4 dager siden Rasmussen hører på velgerne
@Øyvind HoksnesDessverre for dem - en bortkastet stemme.
Terje Sundsbø 4 dager siden Romsdalsaksen uaktuell
@Geir M PunnerudMøreaksen er raskeste trasé for flertallet av de som krysser Romsdalsfjorden. Man bygger ikke en ny vei for et lite ...
Øyvind Hoksnes 4 dager siden Rasmussen hører på velgerne
@Terje SundsbøNoen stemmer nok Frp for å stoppe MA, uvisst av hvilken grunn og de vil heller ikke oppgi grunn. 
Øyvind Hoksnes 4 dager siden Møreaksen kan bli sentral i valgkampen
Uansett så går politiske stemmer foran arrangerte spørreundersøkelser. Sist spørreundersøkelse var det dødt løp.
Geir M Punnerud 4 dager siden Romsdalsaksen uaktuell
R.R. Møreaksen er uaktuelt for mesteparten av Møre og Romsdal sine innbyggere. Når skal du forstå det?
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte