Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
22 november 2020 19:57
Del på Facebook
Her har Dan Peter Ulvestad akkurat gitt Kristiansund ledelsen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
Her har Dan Peter Ulvestad akkurat gitt Kristiansund ledelsen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En tidlig scoring fra kaptein Dan Peter Ulvestad var nok til å sikre tre poeng for Kristiansund mot Mjøndalen, som havnet enda dypere i nedrykksgjørma.

Avgjørelsen falt etter tre minutter i etterkant av et frispark. Hjemmelaget gikk ut i hundre og fortsatte hardkjøret mot Mjøndalens mål i første omgang, men fikk ikke ytterligere uttelling. Gjestene fra Nedre Eiker våknet litt mot slutten, men det var aldri nok til å berge poeng.

– Vi slapp inn et drittmål. Frisparket var billig, og så var de heldige at den endte hos Ulvestad. Vi gjør en rotete førsteomgang, men gir det et ærlig forsøk etter pause. Vi hadde fortjent å få med oss noe herfra, sa Mjøndalens Sondre Solholm Johansen til Eurosport.

Ettersom Start fikk med seg tre poeng fra Skien etter 2-1 mot Odd, er Mjøndalens situasjon enda mer prekær.

– Det er ikke noe å legge skjul på at det er veldig synd for oss at Start vant. Det gjør det enda vanskeligere for oss, det er bare sånn det er det, sa trener Vegard Hansen.

Kristiansund tok med sin seier innpå Odd. Christian Michelsen og co. ligger fortsatt på 6.-plass, men har nå kun tre poeng opp til laget fra Telemark.

Kapteinen tok ansvar

Kristiansund fikk en drømmestart da kaptein Dan Peter Ulvestad smelte ballen i mål etter bare tre minutter. Amahl Pellegrinos frispark var ikke spesielt godt slått, men Mjøndalen fikk aldri klarert – og da var stopperveteranen nådeløs.

Bortelaget hang i tauene i innledningen, og Liridon Kalludra var nær å doble ledelsen for Kristiansund etter 35 minutter. Mjøndalen prøvde seg med noen langskudd på tampen av omgangen, men det ble aldri særlig farlig.

Monstersjanse til Mjøndalen

Drøye kvarteret etter pause fikk Mjøndalen en enorm sjanse til å utligne, da en grov pasningsmiss fra Ulvestad sørget for at Ole Amund Sveen kom alene med Sean McDermott i KBK-kassa. 30-åringens avslutning var god, men strøk stolpen.

Mjøndalen yppet seg litt mot slutten, men klarte aldri mobilisere den skikkelige sluttspurten. Dermed endte kampen med ettmålsseier til hjemmelaget.

Mjøndalen tar imot Stabæk neste runde, mens Kristiansund reiser til Marienlyst for å måle krefter mot Strømsgodset.

(©NTB)

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

@Terje SundsbøDet er det eg har sagt. Fergefri veg til Otrøya er i realiteten ein konsekvens av fergefri E39 frå Ålesund ...
Terje Sundsbø 1 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrDen raskeste traséen for Møreaksen går over Otrøya – det er ingen premiss for fergefri E39. Som en konsekvens av ...
Geir Ole Sætremyr 4 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøDersom premisset er at E39 skal først og framst legge til rette for fergeavløysing til Otrøya og Gosssen er argumentrekka ...
Terje Sundsbø 5 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrNår du ikke har argumenter til artikkelen, så skriver du om noe helt annet. Les innlegget til Rasmussen en gang ...
Geir Ole Sætremyr 5 timer siden Brobygging
@Terje SundsbøVeblungnes: Trangt gjennom sentrumBrustuglia: Problem på vinterenVolda sentrum: E39 gjennom sentrum.Rv70: 3 bruer oppgraderast til å takle dagens standard på ...
Geir Ole Sætremyr 7 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
Strekninga Vik til Molde har vore ferdig regulert i 2 år, KS2 er gjennomført og teknisk sett er prosjektet ferdig ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse