fbpx
Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
09 januar 2021 23:12
Scott McTominay jubler for det som ble vinnermålet i Manchester Uniteds FA-cupkamp mot Watford. Foto: Martin Rickett, PA via AP / NTB
Scott McTominay jubler for det som ble vinnermålet i Manchester Uniteds FA-cupkamp mot Watford. Foto: Martin Rickett, PA via AP / NTB

Noen dager etter å ha tapt sin fjerde semifinale på ett år startet Ole Gunnar Solskjærs Manchester United på et nytt cupeventyr. Watford ble slått 1-0.

Scott McTominay, kaptein for dagen i et United-lag med mange endringer, nikket et hjørnespark i mål før det var spilt fire minutter. Det første kvarteret truet United med å kjøre over gjestene, men Watford spilte seg etter hvert inn i kampen.

Solskjær ville gjerne videre i FA-cupen og lot sitt lag spille på det trygge. Det ble ingen minneverdig kamp tross den gode åpningen.

– Vi begynte å komplisere ting. Vi sendte en og to mann i angrep når vi ikke skulle det og ble kontret på. Jeg hadde hjertet litt i halsen noen ganger, for Watford har noen veldig raske spillere i (Ismaila) Sarr og (Andre) Grey, sa Solskjær til Viasat.

– Vi brukte litt for mange touch og tok noen feil avgjørelser, men vi vant til slutt.

Tidligere Bodø/Glimt-stjerne Philip Zinckernagel debuterte for Watford. Han vasset i mål og assist i Glimt, men fikk ikke bidra med noen av delene lørdag.

Surrealistisk

Solskjær byttet inn Harry Maguire (for en skadd Eric Bailly), Marcus Rashford, Anthony Martial og Nemanja Matic i løpet av 2. omgang, og laget hans halte i land avansement til fjerde runde i FA-cupen.

– Det var et surrealistisk øyeblikk da manageren fortalte at jeg skulle være kaptein. Jeg har vært her siden jeg var fem, og det er en enorm ære. Jeg elsker denne klubben, som har vært hele livet mitt, sa McTominay til BT Sport.

Tirsdag spiller United hengekamp mot Burnley. Med poeng vil laget være serieleder før storkampen mot Liverpool neste helg. Solskjær sa til Viasat at det influerte laguttaket lørdag.

Tenker framover

– Vi er eneste lag med midtukekamp både forrige uke og neste uke, og da må jeg tenke litt lenger. Det er en lang sesong, og jeg må planlegge slik at vi har så mange som mulig klare. Eric måtte ut i dag, og vi har kanskje mistet ham for neste uke, sa han.

– Samtidig er det spillere som trenger kamptrening, og de fikk en god gjennomkjøring. Vi er blitt bedre på det meste, ikke minst det fysiske. Vi holder kampene ut, for vi er mye bedre treng. Og så har (Edinson) Cavani og Bruno (Fernandes) kommet inn og utgjort en stor forskjell.

Cavani var utestengt lørdag, mens Fernandes fikk hvile på benken.

FA-cuptrekningen skjer mandag kveld.

(©NTB)

Logg inn for å kommentere.
Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

KOMMENTARARKIV FRA TIDLIGERE KOMMENTARSYSTEM. KOMMENTARER LAGT TIL HER, BLIR ALDRI SYNLIGE. BRUK AKTIVT KOMMENTARSYSTEM OVER

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Siste kommentarer

Espen Heitmann 4 timer siden Sylvi Listhaug tramper i eget minefelt
Tenk litt på denne "en del av Fergefri E39 fra Kristiansand til Trondheim. Et prosjekt der formålet er å knytte ...
Lars Svein Valderhaug 7 timer siden Sylvi Listhaug tramper i eget minefelt
Rasmussen, dersom du kastar eit raskt blikk ned på kartet, og brukar nokre sekund på å la dei små grå ...
Lars Svein Valderhaug 8 timer siden Når vil Molde stoppe Møreaksen?
@Terje SundsbøEg har kasta bort nok tid på deg, Sundsbø. Farveeel!
Lars Svein Valderhaug 10 timer siden Krev fylkeskommunen ut av Møreaksen!
👍👏
Lars Svein Valderhaug 10 timer siden Når vil Molde stoppe Møreaksen?
@Terje Sundsbø«Om du mener at Fannefjordtunnelen forsvinner om Romsdalsaksen bygges, så vil nok mange på strekningene Molde - Åndalsnes bli motstandere ...
Terje Sundsbø 11 timer siden Når vil Molde stoppe Møreaksen?
@Lars Svein ValderhaugNei, trafikktellingene bekrefter tidligere resultat – størstedelen av fjordkryssingen er lokal trafikk. Og dette er ikke særskilt for Romsdalsfjorden, det ...

Mest aktive

  • Terje Sundsbø 73 comments
  • Lars Svein Valderhaug 46 comments
  • Lama Vik 22 comments
  • Jan Rune Haukvik 22 comments
  • Vidar Hölm 13 comments
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte