fbpx
Annonse
Annonse
Foto: Kurt Helge Røsand / KSU.NO
Foto: Kurt Helge Røsand / KSU.NO

17. maikomiteen i Kristiansund har hatt sitt første møte og er i gang med planlegging av markering av nasjonaldagen, opplyser kommunen fredag.

Kommuneoverlegen og beredskapsledelsen i Kristiansund kommune er tydelige på at det ikke kan gjennomføres en tradisjonell feiring med tog, korps og ansamling av publikum.

Det er svært lite som tyder på at epidemien er slått ned og vi har en tilnærmet normalsituasjon på nasjonaldagen, står det i meldingen.

Arrangement for barn og ungdom vil ha prioritet i den videre planleggingen. Det er tross alt «barnas dag», og komitéen håper å få til tiltak som barn og ungdom kan delta i, basert på dagens situasjon, står det videre.

Videre står det at fjorårets båtparade i havna i Kristiansund var vellykket og vil bli forsøkt gjennomført også i år, og en bilparade gjennom byens gater er også en idé det arbeides videre med.

Komitéen ønsker også tips fra publikum om arrangementer som de kunne tenke seg. Arrangement som selvfølgelig ligger innenfor grensene for smittevern som er satt denne våren.

Så har du en god idé, ta kontakt med Kulturenheten i Kristiansund kommune innen 9. mars slik at 17. mai-komitéen kan vurdere dette i neste møte.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet over.

Annonse
Annonse
Årbok - Freiøya Historielag
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte