fbpx
Annonse
Annonse
Per Erik Hoem, Ansvarlig for KBK-spillerbørs
Artikkel
Per Erik Hoem, Ansvarlig for KBK-spillerbørs
14 mai 2021 08:31
Ivar Furu og Dan Peter Ulvestad i midten av bildet ser ballen gå i mål bak Sean McDermott. Ulvestad og Furu var to av de tre beste på KBK denne runden, med solide fire av seks poeng. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
Ivar Furu og Dan Peter Ulvestad i midten av bildet ser ballen gå i mål bak Sean McDermott. Ulvestad og Furu var to av de tre beste på KBK denne runden, med solide fire av seks poeng. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
KBK–Bodø/Glimt: 0–2

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem,ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Her  ser vi et arkivbilde av Per Erik for IL Goma mot Molde 2, på slutten av 80-tallet. Foto: Digitalarkivet / TKSpillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 3 poeng
Kommer ikke veldig mange avslutninger på målet hans. Sørlis mål er han sjanseløs på, mens han på det andre ikke er helt patent og gir en retur rett ut i feltet i farlig område. Men ellers god kontroll.

Snorre Strand Nilsen: 3 poeng
Står ganske godt imot Glimts vanligvis meget gode venstreside, som ikke skaper all verden. Ikke alt for mye med fremover. God debut på hjemmebane.

Ivar Furu: 4 poeng
En av KBKs beste spillere. Solid kamp defensivt og gjør lite feil. Vinner masse viktige dueller. Også farlig fremover på mange dødballer, men kommer aldri skikkelig over ballen og avslutningene ender utenfor/over mål.

Dan Peter Ulvestad: 4 poeng
Leder forsvaret godt denne gangen også. Sterk på bakken og i lufta. KBK forsvarer eget mål godt, og Glimt er rimelig effektive som scorer 2 mål. Igjen en av KBKs beste.

Bent Sørmo: 3 poeng
Forholdsvis aktiv fremover igjen uten at han skaper altfor mye. Har også grei kontroll bakover. Følger ikke forsvarslinjen på det første målet og er den som eventuelt opphever en klar offside. Uansett offside eller ei ligger han unødvendig langt inn.  Byttes ut det siste kvarteret.

Andreas Hopmark: 3 poeng
Sikker med ball og god i dueller. Blir litt mange pasninger som går bakover. Litt igjen til fjorårets form, men gjennomfører en grei kamp.

Pål Erik Ulvestad: 4 poeng
Virker friskere enn på lenge. Har god kontroll på viktige Saltnes hos Glimt. Bidrar også fremover. KBK sin bestemann sammen med broder Ulvestad og Furu. Litt lett forbigått i forkant av det første målet, men det er fryktelig store avstander bak han i det tilfellet. Blir nok sliten og byttes ut det siste kvarteret.

Amidou Diop: 3 poeng
Blir satt på oppgaven å ta ut Glimts dype midtbanespiller Berg. Løser denne oppgaven rimelig bra. Fremover er derimot mye varierende. Litt for mange støttepasninger når han kan sette fart. Pådrar seg også for mange brudd imot.

Olaus Skarsem: 3 poeng
Sin første kamp fra start siden i fjor. Er stadig uromoment for motstanderen med sine driblinger. Har nok litt igjen til storformen etter å ha vært mye skadet. Blir sliten etter hvert, og byttes den siste knappe halvtimen.

Bendik Bye: 2 poeng
Bør gå for å avslutte selv et par ganger i stedet for innlegg, noe han har pleid å være meget flink til. Løper som vanlig mye, men det blir mye etter ballen. Byttes ut det siste kvarteret.

Faris Pemi: 2 poeng

Kommer til noen avslutninger, og blir muligens snytt for straffe. Men det blir fryktelig mye nesten hele tiden. Har nok et potensiale, men sliter fortsatt med å få det ut. Står ikke fram som en skikkelig målgjører. Byttes ut de siste 20 minuttene.

Torgil Gjertsen, Brynjólfur Willumson, Erlend Sivertsen, Flamur Kastrati, og Agon Mucolli kommer inn i løpet av den siste halvtimen.

Du må være logget inn for å kommentere.
Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 4 timer siden Møreaksen i et Nordmørsperspektiv
Om Frp sier nei til Møreaksen, så betyr det at Møre og Romsdal fylke går glipp av 24 milliarder kroner ...
Lama Vik 19 timer siden Møreaksen i et Nordmørsperspektiv
Bra FRP ikkje fikk stoppa Krifast i si tid, då. Ken vil ha tilbake ferjene, utanom FRP?
jon ingar eik 22 timer siden Møreaksen i et Nordmørsperspektiv
En flott og ærlig artikkel ifra Erik Aukan, som igjen viser att Møreaksen kun er en fordyrende omvei for hele ...
Lars Svein Valderhaug 1 dager siden Møreaksen: Hvem kan man stole på?
@Terje SundsbøEg vonar du respekterer at eg tykkjer det er bortkasta tid og krefter å «diskutere» med deg. 
Lars Svein Valderhaug 1 dager siden Møreaksen: Hvem kan man stole på?
@Terje SundsbøFordi du er latterleg når du spelar fornærma, og at du ikkje ser at du sit i glashus. 
Terje Sundsbø 1 dager siden Møreaksen: Hvem kan man stole på?
@Lars Svein ValderhaugHvorfor kan du ikke akseptere at noen ikke deltar i sosiale medier og i kommentarfeltene? Du vet at Rasmussen ikke deltar ...

Mest aktive

  • Terje Sundsbø 157 comments
  • Lars Svein Valderhaug 108 comments
  • Lama Vik 33 comments
  • Jan Rune Haukvik 28 comments
  • Vidar Hölm 22 comments
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte