Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Del på Facebook
Ivar Furu og Dan Peter Ulvestad i midten av bildet ser ballen gå i mål bak Sean McDermott. Ulvestad og Furu var to av de tre beste på KBK denne runden, med solide fire av seks poeng. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
Ivar Furu og Dan Peter Ulvestad i midten av bildet ser ballen gå i mål bak Sean McDermott. Ulvestad og Furu var to av de tre beste på KBK denne runden, med solide fire av seks poeng. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
KBK–Bodø/Glimt: 0–2

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem,ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Her  ser vi et arkivbilde av Per Erik for IL Goma mot Molde 2, på slutten av 80-tallet. Foto: Digitalarkivet / TKSpillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 3 poeng
Kommer ikke veldig mange avslutninger på målet hans. Sørlis mål er han sjanseløs på, mens han på det andre ikke er helt patent og gir en retur rett ut i feltet i farlig område. Men ellers god kontroll.

Snorre Strand Nilsen: 3 poeng
Står ganske godt imot Glimts vanligvis meget gode venstreside, som ikke skaper all verden. Ikke alt for mye med fremover. God debut på hjemmebane.

Ivar Furu: 4 poeng
En av KBKs beste spillere. Solid kamp defensivt og gjør lite feil. Vinner masse viktige dueller. Også farlig fremover på mange dødballer, men kommer aldri skikkelig over ballen og avslutningene ender utenfor/over mål.

Dan Peter Ulvestad: 4 poeng
Leder forsvaret godt denne gangen også. Sterk på bakken og i lufta. KBK forsvarer eget mål godt, og Glimt er rimelig effektive som scorer 2 mål. Igjen en av KBKs beste.

Bent Sørmo: 3 poeng
Forholdsvis aktiv fremover igjen uten at han skaper altfor mye. Har også grei kontroll bakover. Følger ikke forsvarslinjen på det første målet og er den som eventuelt opphever en klar offside. Uansett offside eller ei ligger han unødvendig langt inn.  Byttes ut det siste kvarteret.

Andreas Hopmark: 3 poeng
Sikker med ball og god i dueller. Blir litt mange pasninger som går bakover. Litt igjen til fjorårets form, men gjennomfører en grei kamp.

Pål Erik Ulvestad: 4 poeng
Virker friskere enn på lenge. Har god kontroll på viktige Saltnes hos Glimt. Bidrar også fremover. KBK sin bestemann sammen med broder Ulvestad og Furu. Litt lett forbigått i forkant av det første målet, men det er fryktelig store avstander bak han i det tilfellet. Blir nok sliten og byttes ut det siste kvarteret.

Amidou Diop: 3 poeng
Blir satt på oppgaven å ta ut Glimts dype midtbanespiller Berg. Løser denne oppgaven rimelig bra. Fremover er derimot mye varierende. Litt for mange støttepasninger når han kan sette fart. Pådrar seg også for mange brudd imot.

Olaus Skarsem: 3 poeng
Sin første kamp fra start siden i fjor. Er stadig uromoment for motstanderen med sine driblinger. Har nok litt igjen til storformen etter å ha vært mye skadet. Blir sliten etter hvert, og byttes den siste knappe halvtimen.

Bendik Bye: 2 poeng
Bør gå for å avslutte selv et par ganger i stedet for innlegg, noe han har pleid å være meget flink til. Løper som vanlig mye, men det blir mye etter ballen. Byttes ut det siste kvarteret.

Faris Pemi: 2 poeng

Kommer til noen avslutninger, og blir muligens snytt for straffe. Men det blir fryktelig mye nesten hele tiden. Har nok et potensiale, men sliter fortsatt med å få det ut. Står ikke fram som en skikkelig målgjører. Byttes ut de siste 20 minuttene.

Torgil Gjertsen, Brynjólfur Willumson, Erlend Sivertsen, Flamur Kastrati, og Agon Mucolli kommer inn i løpet av den siste halvtimen.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til #614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 11 timer siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Geir Ole SætremyrHvorvidt trafikken blomstrer eller ei, er avhengig av befolkningsutviklingen og næringsutviklingen. Hvis disse blomstrer, så vil også lokaltrafikken blomstre.
Geir Ole Sætremyr 15 timer siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøDu har i din kommentar tidlegare klip inn følgande: ""Ny E39 Ørskogfjellet- Vik fører til en innkorting av reisetiden mellom ...
Geir Ole Sætremyr 22 timer siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøDu har oversett det faktum at biltrafikken ikkje skal, eller kan blomstre.
Terje Sundsbø 23 timer siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Geir Ole SætremyrJeg har studert linken – den forteller at flere kjørefelt/nye veier raskt blir tatt i bruk, og dokumenterer at dette ...
Terje Sundsbø 2 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Geir Ole SætremyrDu tar feil igjen. I din referanse til tallet 1200 sier SVV: «Etter at ny E39 Ørskogfjellet- Vik er ferdig utbygd ...
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse