Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
NTB
Artikkel
NTB
23 juni 2021 06:00
Del på Facebook
Foto: Gorm Kallestad / NTB
Foto: Gorm Kallestad / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dette er blant de ventede hendelsene onsdag 23. juni.

Rapport om koronatiltak rettet mot innvandrere

Ekspertgruppa som har sett på koronatiltak rettet mot innvandrere, leverer sin sluttrapport til kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby (V).

Regjeringen innførte i desember flere tiltak for å få ned smitten blant innvandrere, blant annet informasjonskampanjer om testing på flere språk og mer synlige teststasjoner ved større flyplasser.

Fredssamtaler om Libya

Det avholdes en ny runde i fredssamtalene om Libya i dag. Det skjer i Berlin.

Samtalene finner sted seks måneder før det skal holdes valg i det krigsherjede landet. Rundt 20.000 utenlandske leiesoldater kan spore av fredsinnsatsen, og FN har gjentatte ganger krevd at leiesoldatene trekkes ut av Libya, der en skjør våpenhvile har vært i kraft siden oktober i fjor.

Blinken i Tyskland

USAs utenriksminister Antony Blinken besøker Berlin i dag, der han blant annet skal ha møter med statsminister Angela Merkel. Blinken skal ha pressekonferanse sammen med Tysklands utenriksminister Heiko Maas, og han skal delta på fredskonferansen om Libya.

Blinkens besøk fortsetter i morgen med undertegning av en avtale om tettere samarbeid mellom USA og Tyskland, før han reiser til Frankrike og deretter Italia.

Britney Spears i retten

Den amerikanske artisten Britney Spears (39) uttaler seg i en domstol i Los Angeles i dag i saken om hvorvidt faren Jamie Spears skal fortsette å være hennes formynder, eller ikke.

Faren har kontrollert blant annet inntekten hun har hatt som popstjerne gjennom 13 år. Artisten har lenge prøvd å bli kvitt faren som sin verge. Dette har ført til bevegelsen #freeBritney i sosiale medier og filmdokumentaren «Framing Britney Spears».

Siste gruppespillkamper i EM

Sverige er allerede sikret videre spill i EM i fotball når de møter Polen til siste gruppespillkamp i St. Petersburg. Polen ligger sist i gruppe E, og det er Spanias skjebne som er mest interessant i denne gruppen. Spanjolene ligger på 3.-plass i gruppen og møter Slovakia i Sevilla. Begge kampene spiller klokken 18.

I gruppe F er kampen om avansement tøffere. Før tredje og siste runde leder Frankrike med fire poeng, mens Tyskland og Portugal står med tre. Klokken 21 tar Tyskland imot Ungarn i München, mens Portugal møter Frankrike i Budapest.

(©NTB)

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 2 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDette er politikk gjennom Regjering og Storting.Det er ikkje noko Naturvernforbundet arbeider med, men vi registrerer kva rammeverk som er ...
Terje Sundsbø 2 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrDu svarer ikke på spørsmålet. Er det vanlig praksis i Naturvernforbundet?
Geir Ole Sætremyr 3 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu må adressere dette hos andre.
Terje Sundsbø 3 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrPå Møreaksen betaler bilistene bompenger, på jernbane betaler passasjerene billett. Mitt spørsmål gjelder fortsatt:Hvorfor behandles lokal forankring og finansiering ulikt ...
Terje Sundsbø 3 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnSkålaveien var ikke et fergeavløsningsprosjekt, og mottok aldri offentlig støtte. Skålavegen ble bygget som en privat vei i regi av ...
Geir Ole Sætremyr 4 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDer er ei forskell  Møreaksen skal delfinansierast via bompengar. Jernbane via passasjernbilett.80% staleg finansiering av Møreaksen.  Vesentlig statlig bidrag til finansiering ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse