Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
NTB
Artikkel
NTB
04 juli 2021 05:35
Del på Facebook
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til søndag 4. juli 2021.

Elbil brant på Enerhaugen i Oslo

En parkert elbil i Smedgata på Enerhaugen i Oslo begynte å brenne natt til søndag. Brannen ble raskt slokket, men det er mistanke om ildspåsettelse. Nødetatene fikk melding om brannen klokken 00.55.

– Det viste seg å være en elbil som brant, en Hyundai Kona, men det tok ikke fyr i batteripakken. Det er ikke noe som tyder på at denne brannen har noe med batteripakken å gjøre, sier vaktkommandør Ola Klakegg i Oslo brann- og redningsetat til NTB.

Tusener i demonstrasjoner mot Bolsonaro

Titusener av brasilianere demonstrerte lørdag i Rio de Janeiro og andre byer for tredje dag på rad med krav om at president Jair Bolsonaro går av.

Bolsonaro ble fredag satt under etterforskning for korrupsjon i forbindelse med en handel med koronavaksiner, og han granskes også i nasjonalforsamlingen for håndteringen av pandemien, som har kostet en halv million brasilianere livet.

112 nye koronasmittede personer registrert siste døgn

Det siste døgnet har 112 personer fått påvist koronasmitte i Norge. Det er 20 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 188 koronasmittede per dag. Tilsvarende snitt for sju dager siden lå også på 188, så trenden er stabil.

I alt har nå 131.861 personer testet positivt på de til sammen 6,1 millioner koronatestene som er utført her i landet siden februar i fjor. Til nå har 2.730.836 personer fått første dose av koronavaksinen, og 1.561.843 personer har fått andre dose.

Mann til Ullevål etter knivslagsmål i Oslo

En mann i begynnelsen av 20-årene ble ved 1-tiden natt til søndag pågrepet mistenkt for å ha knivstukket en annen mann ved Vaterlands Bro på Grønland i Oslo.

Politiet fikk melding om voldshendelsen klokken 1.06. Den skadde, en mann i slutten av 20-årene, fikk først behandling for kuttskader legevakten etter at han tok seg dit på egen hånd, men skadene viste seg å være så alvorlige at mannen måtte sendes til Ullevål sykehus.

Colombia slo ut Uruguay i Copa America

Colombia vant 4–2 over Uruguay i Copa America lørdag og går dermed videre til semifinale. Colombia slo ut Uruguay i kvartfinalen etter straffesparkkonkurranse på Brasils nasjonalstadion i hovedstaden Brasilia.

Colombia møter vinneren av kampen mellom Argentina og Ecuador til semifinale i Rio de Janeiro tirsdag. I den andre semifinalen spiller Brasil mot Peru samme sted mandag.

(©NTB)

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 8 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu må adressere dette hos andre.
Terje Sundsbø 12 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrPå Møreaksen betaler bilistene bompenger, på jernbane betaler passasjerene billett. Mitt spørsmål gjelder fortsatt:Hvorfor behandles lokal forankring og finansiering ulikt ...
Terje Sundsbø 23 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnSkålaveien var ikke et fergeavløsningsprosjekt, og mottok aldri offentlig støtte. Skålavegen ble bygget som en privat vei i regi av ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDer er ei forskell  Møreaksen skal delfinansierast via bompengar. Jernbane via passasjernbilett.80% staleg finansiering av Møreaksen.  Vesentlig statlig bidrag til finansiering ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu har I ein tidlegare kommentar uttalt at eg ikkje er forankra I Naturvernforbundet.  Då har eg utfordra deg til ...
Anne Mari Sandshamn 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøSå klart Skålavegen er et fergeavløsning! Den erstattet en fergerute, ikke sant?  
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse