Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Del på Facebook
KBKs keeper Sean McDermott kåres igjen til KBKs beste i bortekampen mot Rosenborg som endte med et knepentsurt og "ufortjent" tap . Foto: Ole Martin Wold / NTB
KBKs keeper Sean McDermott kåres igjen til KBKs beste i bortekampen mot Rosenborg som endte med et knepentsurt og "ufortjent" tap . Foto: Ole Martin Wold / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
RBK-KBK: 1–0

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem (t.h.), ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Her ser vi et arkivbilde av Per Erik for IL Goma mot Molde 2, på slutten av 80-tallet. Foto: Digitalarkivet / TKSpillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 4 poeng
Har god kontroll kampen gjennom. Vanskelig å gjøre noe med målet til RBK. Like sikker denne kampen som han har vært jevnt over i hele år. KBK sin beste spiller i en kamp hvor mange presterer jevnt over bra.

Christoffer Aasbak: 4 poeng
Aktiv fremover på banen. Er ballsikker og gjør mye bra med ballen, flere gode innlegg og dødballer. Holder bra stand bakover også.

Andreas Hopmark: 3 poeng
God kamp i midtforsvaret hvor det blir mange tøffe dueller mot store og sterke RBK-angripere. Løser det totalt sett bra.

Dan Peder Ulvestad: 3 poeng
Taper duellen i forkant av RBK sitt mål. Noen unøyaktigheter ellers, men holder stort sett bra ut over det. Totalt sett slipper ikke KBK til veldig mye. 

Snorre Strand Nilsen: 3 poeng
Har god kontroll på siden sin og spiller på det sikre. Ikke alt for mye med fremover. Byttes ut de siste 20 minuttene.

Amidou Diop: 2 poeng
Ikke helt heldig denne kampen. Gjør alt for mange feil, både pasningsbrudd og driblinger, som skaffer RBK overgangsmuligheter. Er heldig med at hjemmelaget ikke utnytter dette bedre. Byttes med en halv time igjen.

Olaus Skarsem: 3 poeng
Fortsatt ikke på nivået fra tidligere i sesongen, men viser at han muligens er i en positiv utvikling denne kampen. God til å utfordre RBK sin midtbane. Jobber jevnt over godt. Byttes ut siste 5 minuttene.

Amin Askar: 4 poeng
Løser oppgaven på flere plasser på en god måte. Avslutter som back og har masse gode bidrag fremover. God kamp av Askar «Altmuligmann».

Liridon Kalludra: 3 poeng
Som vanlig god med ball, men ikke like god uten. Jakter stadig på å tre stikkere gjennom til spissene uten at det lykkes altfor godt. Byttes med en halv time igjen.

Torgil Gjertsen: 3 poeng
Varierer litt i det han foretar seg. Men er hele tiden en trussel på siden sin. God til å utfordre, men det resulterer ikke i alt for mye.

Faris Pemi: 1 poeng
Later til å være fullstendig ute av form og kommer egentlig aldri i nærheten av en målsjanse. Han er alt for sjelden på plass inne i boksen. Lager alt for mange unødvendige frispark, blant annet en voldsom takling hvor han er heldig som får være på banen. Byttes med en halv time igjen.

Sander Erik Kartum: 4 poeng
Kommer inn og er med og preger KBK sin gode siste halvtime. Jakter alltid skuddsjanser og kommer også til et par denne gangen. Som vanlig også litt sent ute i noen forsøk på å takle, men jevnt over er det veldig godkjent.

Aliou Coly: 4 poeng
Også et meget positivt innhopp. Tar skikkelig tak i kampen. Tøff og sikker bakover, samtidig som han bidrar mye fremover.

Flamur Kastrati: 3 poeng
Kommer inn og kommer seg til et par gode avslutninger. Er involvert i flere av mulighetene KBK skaffer seg. Ser ut til å ha mer vekt på å posisjonere seg foran mål enn på lenge. Fortsetter det sånn kommer det mål snart.

Agon Mucolli og Brynjólfur Willumson kom inn i løpet av den siste halvtimen og bidrar veldig bra, selv om de ikke får alt for god tid på seg. En godt gjennomført og solid bortekamp av KBK.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 18 timer siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøDet RR vil er å dele trinn 1 i to delstrekningar. Etter slik eg forstår vil der måtte sendast inn ...
Geir Ole Sætremyr 18 timer siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøPå sikt vil det nok komme krav om avlasting, og ny tunellI første omgang foreslår SVV å innføre bompengar for ...
Terje Sundsbø 20 timer siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Geir Ole SætremyrMener du at ÅDT som SVV opererer med er feil? Blir det ikke behov for å utvide Ålesundstunnelene?På Sunnmøre vil ...
Terje Sundsbø 20 timer siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Geir Ole SætremyrTror du det blir enda en KS2-analyse for trinn 1 på Møreaksen? Hvorfor?Lureriet er å forsøke å fremstille det som ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøKorlebis vi bompengeproposisjonen sjå ut, og evt ny KS2?
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøOppslaget er knytt til konsekvensen av auka ÅDT i Ålesundstunellane. Og det er SVV som har gitt analysen.
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse