Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
12 september 2021 20:14
Del på Facebook
Aliou Coly feier etter å ha gitt Kristiansund seieren på overtid mot Strømsgodset. Foto: Javad Parsa / NTB
Aliou Coly feier etter å ha gitt Kristiansund seieren på overtid mot Strømsgodset. Foto: Javad Parsa / NTB

Aliou Coly ga Kristiansund en etterlengtet seier på tur i Eliteserien søndag. To minutter på overtid sikret han 2-1 borte mot Strømsgodset.

Senegaleseren kunne sette ballen i et åpent mål. I forkant gjorde Godset-keeper Viljar Myhra en sterk redning, men greide ikke å stoppe Coly fra å løpe inn KBKs vinnerscoring.

Noen minutter før hadde Fred Friday vært centimeter unna å ta Strømsgodset i ledelsen, men han nådde akkurat ikke fram til ballen.

– Tre poeng føles veldig godt. Jeg er så glad for å dra herfra med seier. Tabellen er tett og jevn, og denne seieren setter oss i en god posisjon, sa matchvinner Coly til Discovery etter kampen.

Borteseieren var Kristiansunds første på seks kamper. Den forrige kom i slutten av mai. Overtidsdramaet sendte laget opp i 32 poeng, som holder til en tredjeplass på tabellen. Etter 18 runder er KBK kun fire poeng bak serieleder Molde.

Fartsfylt

Tidligere i 2. omgang hadde Kristoffer Tokstad trøkket inn 1-1 for vertene ved bakerste stolpe. Det kom på hans tredje store sjanse i kampen.

Kristiansund scoret det eneste målet i en fartsfylt første omgang. Det kom på en sikker straffe fra Bendik Bye i det 20. minutt. Myhra kastet seg riktig vei, men nådde ikke bort til ballen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Muligheten fra krittmerket oppsto etter Kreshnik Krasniqis felling av Jesper Isaksen. Det kunne fort vært flere mål på Marienlyst før hvilen, men gode blokkeringer og solid keeperspill i begge ender sto i veien.

– Vi bør ha bedre uttelling på de sjansene vi skaper. Flere av dem var store, sa Godset-trener Håkon Wibe-Lund til Discovery i pausen.

Vippet

Noen minutter etter sidebytte fortsatte vertene å sløse. Tokstad kom alene med Sean McDermott og sendte ballen svakt til side for mål fra ti meter. Kort tid etter revansjerte han bommen med sin 1-1-scoring.

Resten av kampen sto og vippet, men på tampen var det Kristiansund som lyktes med sin sluttoffensiv.

Tapet brøt Godsets gode trend. Drammenserne sto med to strake trepoengere før søndagens oppgjør og hadde vunnet fire av sine seks siste ligakamper. Laget er nummer ni på tabellen med 25 poeng.

Strømsgodset har sin neste seriekamp hjemme mot Sarpsborg 25. september, men skal noen dager før møte Stabæk i cupen. Førstkommende lørdag tar Kristiansund imot Haugesund.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
Havets sølv – kystens gull

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 4 timer siden Fergefri E39 – er oppgaven forstått?
@Rolf Erik PedersenIngen av kravene til hovedfarled lar seg oppfylle med Romsdalsaksen.Riksantikvaren er øverste instans i vernesaker.
Terje Sundsbø 4 timer siden Fergefri E39 – er oppgaven forstått?
@Rolf Erik PedersenDet er kun et fåtall konsulentselskaper som er kvalifiserte til å foreta KS2-analyser. Men du stoler vel heller ikke på ...
Rolf Erik Pedersen 11 timer siden Fergefri E39 – er oppgaven forstått?
@Terje SundsbøDet er mange klassifiseringen for hovedfarled. Dette burde du vite, før du uttaler deg.Riksantikvaren avgjør ikke så viktige saker alene?
Rolf Erik Pedersen 11 timer siden Fergefri E39 – er oppgaven forstått?
@Terje SundsbøVi får håpe på at bindingene mellom departementene ikke er "kompis" preget, slik at det blir en nøytral og seriøs ...
Terje Sundsbø 18 timer siden Fergefri E39 – er oppgaven forstått?
@Alf Helge FevaagDette er et svadasvar fra deg. Du slenger jo bare ut av deg påstander du ikke kan forsvare med annet ...
Terje Sundsbø 19 timer siden Fergefri E39 – er oppgaven forstått?
@Alf Helge FevaagIstedenfor å bare å gjenta disse tåpelige kommentarene dine, kan du heller påpeke hva som er mine fantasitall og alternativ ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte