Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
NTB
Artikkel
NTB
18 september 2021 20:14
Del på Facebook
Torgil Gjertsen kom inn og utlignet for Kristiansund før Snorre Strand Nilsen avgjorde for hjemmelaget. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
Torgil Gjertsen kom inn og utlignet for Kristiansund før Snorre Strand Nilsen avgjorde for hjemmelaget. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

KBK tok ledelsen mot Haugesund før de ble liggende under, men to minutter før slutt sørget Snorre Strand Nilsen for 3–2 og tre poeng for KBK.

Med et av Eliteseriens beste hjemmelag mot et av Eliteseriens dårligste bortelag trodde mange på hjemmeseier da KBK jaktet nye poeng i kampen om medalje, men hjemmelaget måtte kjempe for seieren.

Høyreback Snorre Strand Nilsen ble matchvinnerhelten til slutt.

– Det var mye glede og mye lettelse. Det var utrolig deilig. KBK på hjemmebane, da er det alltid tre poeng som står i huet. Vi viser igjen at vi har et veldig sterkt lag som klarer å fighte oss tilbake når vi ligger under, sa han til Discovery etter kampen.

KBK tok ledelsen etter drøyt åtte minutters spill da Sander Kartum dukket opp i boksen og smalt inn sitt fjerde mål for sesongen, men de ble etter hvert liggende under til langt ut i kampen.

For Haugesund gikk opp til 2–1 etter mål fra Benjamin Tiedemann Hansen og Niklas Sandberg. Sondre Liseth hadde to annullerte mål på stillingen 1–1, men det var KBK som tok siste stikk etter at innbytter Torgil Gjertsen hadde utlignet kvarteret før slutt.

For i det 88. minutt scoret Strand Nilsen vinnermålet da KBK presset på for å sikre seieren. Like før hadde Kristoffer Velde brent en stor sjanse for Haugesund.

To scoringer og to annullerte mål

Det ble en fartsfylt åpning på kampen, med mål i begge ender etter det hadde gått drøyt 20 minutter. Kartums åpningsmål kom etter et langt innkast som ble stusset ned i feltet til den tidligere Stjørdals/Blink-profilen som satte inn 1–0.

KBK la et godt press på bortelaget, med flere cornere etter rundt et kvarters spill, men det var Haugesund som sto for kampens neste mål. En presis dødball fra Kristoffer Velde ble stusset inn i mål av Tiedemann Hansen.

Mål preger fotballkamper og Haugesund tok initiativet i kampen. Etter 28 minutter satt Liseth ballen i mål, men Haugesund-spilleren ble avvinket for en veldig knepen offside.

Sju minutter senere ble nok et mål annullert for Haugesund. Nok en gang var det Liseth som fikk ballen i mål og nok en gang ble det avvinket for offside. Denne gangen var det offside på Tiedemann Hansen i en duell i forkant av skuddet til Liseth.

Snudde kampen

Kristiansund avsluttet en forrykende 1. omgang best, men det var Haugesund som endelig skulle få juble for gyldig mål like etter pause.

For i det 50. minutt var det aldri snakk om noen offside da Sandberg fikk ballen ute på høyrekanten. 26-åringen dro seg flott inn i banen og avsluttet enda bedre med et skrudd skudd via borterste stolpe og inn.

Det var langt færre sjanser å spore i 2. omgang, men med et snaut kvarter igjen å spille kjempet Kristiansund seg tilbake. En retur fra keeper datt ned igjen i feltet, der Gjertsen dukket opp og snek ballen inn via et par Haugesund-bein.

– Føler vi er bedre

Velde kunne avgjort for Haugesund med ti minutter av ordinær tid, men alene med keeper chippet kantspilleren ballen over mål.

Missen ble skjebnesvanger, for Kristiansund sikret seier i sluttminuttene nok en gang. Som mot Haugesund sist helg kom vinnermålet helt på tampen.

– Hadde vi vunnet hadde vi vært skikkelig med også. Det er noe jævla piss. Jeg føler vi er bedre enn de, men du må ha marginer med deg, og det har vi ikke i dag, sa Haugesunds Niklas Sandberg.

Kristiansund skal til Oslo for å spille mot KFUM i cupen onsdag, med et nytt bortemøte mot Brann neste helg i Eliteserien. Haugesund er allerede ute av cupen og må vente til neste søndag før de kan spille neste kamp mot Odd i ligaen.

(©NTB)

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 1 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnDet er du som sprer løgner. På samme måte som Vigrasambandet på Sunnmøre, ble Skålavegen/Fannefjordtunnelen i Romsdal privatfinansiert. Etter den ...
Hans-Peter Kaaresen 12 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnFøyer seg inn i en lang rekke av tilsvarende........."Pompel og Pilt" fortsetter som bidragsytere i underholdningsbransjen.  Teoriene deres er det ...
Anne Mari Sandshamn 15 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
Rasmuss >Rassmussen og Terje Sundsbø påstår følgende sitat, kopiert direkte fra leserinnlegg : " Det finnes flere ferdige fergeavløsningsprosjekter både ...
Geir Ole Sætremyr 18 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDette intervjuet med TØI-forskar Aud Tennøy skildrer mange av dei tiltaka som må til for å nå klimamåla https://www.energiogklima.no/to-grader/ekspertintervju/fire-ting-vi-ma-slutte-med-hvis-vi-skal-na-klimamalene
Espen Heitmann 20 timer siden Meir norsk mat i fylkeskommunen
Nå er det vel liten tvil om at Dordi har ett selektivt forhold til fakta, jeg vil bare minne om ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøHer er kontaktinformasjonhttps://naturvernforbundet.no/ansatte/holger-schlaupitz/
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse