Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Per Erik Hoem, Ansvarlig for KBK-spillerbørs
Artikkel
22 september 2021 00:20
Del på Facebook
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
KBK–Haugesund: 3–2

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Her ser vi et arkivbilde av Per Erik for IL Goma mot Molde 2, på slutten av 80-tallet. Foto: Digitalarkivet / TKSpillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott : 3 poeng
Gjør en grei kamp igjen. Slipper inn to mål, som det ikke er all verden å gjøre noe med. FKH får etter hvert noen muligheter, men avslutningene deres skaper ikke alt for store problemer.

Snorre Strand Nilsen: 4 poeng
Nok en god kamp, og scorer seiersmålet få minutter før slutt. I tillegg til å være solid defensivt har han vist at han har meget god offensiv kraft, noe fire mål også viser. Står som vanlig hele kampen godt.

Dan Peter Ulvestad : 3 poeng
Går fortsatt foran, men noe smårusk er det denne gangen. FKH slipper litt for mye til i midten. Likevel er det godt utført kamp som vanlig.

Andreas Hopmark: 3 poeng
Sterk og vinner mye dueller. Gjør det enkelt og er sikker med ball. Blir dog utfordret langs bakken noen ganger hvor han kommer på etterskudd mot dribleglade spillere på bortelaget.

Christoffer Aasbak: 3 poeng
En dødballfot som er gull verdt for KBK, både i spill og faste situasjoner som corner og frispark. Skaper mye offensivt. Godkjent i det defensive også.

Amidou Diop: 3 poeng
Tilbake på sentral midtbane som anker på et offensivt besatt hjemmelag. Behersker rollen bra. Har litt for mange feil som skaper overgangsmuligheter til FKH.  Byttes ut med et kvarter igjen.

Sander Erik Kartum: 4 poeng
Scorer nok en gang et viktig mål. Jobber hardt. Er meget god til å posisjonere seg foran mål. En av flere med denne egenskapen som gjør at KBK har fått et lag med mye større offensiv slagkraft enn tidligere. Byttes ut med knappe halvtimen igjen av kampen.

Jesper Strand Isaksen: 3 poeng
Har tatt store steg siden han forlot klubben for et par år siden. Voksen og tøff i spillestilen. Får igjen målpoeng, som i forrige kamp. Byttes ut med knappe halvtimen igjen av kampen.

Bendik Bye: 3 poeng
Gjør nok en gang en jevnt over bra kamp. Kommer som vanlig til noen bra muligheter uten at det gir resultat i form av mål. Avslutter kamp som midtspiss.

Agon Mucolli: 5 poeng
Dagens beste på KBK. Står bak veldig mye av det som KBK skaper. Er et stadig uromoment med alle sine gode driblinger. Har utviklet seg meget positivt utover sesongen. Byttes ut på overtid.

Moses Mawa: 3 poeng
Kommer igjen til noen gode muligheter, og bør strengt tatt hatt et mål. Virker ikke å være helt på når han avslutter. Byttes ut de siste 10 minuttene.

Aliou Coly, Liridon Kalludra, Max Williamsen, Torgil Gjertsen og Armin Askar kom inn i løpet av den siste halvtimen og bidro kraftig til å snu kampen

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til #614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 1 timer siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Geir Ole SætremyrSom allerede nevnt - du selektivt tviler på konklusjonene i KS2-analysene av trinn 1 på Møreaksen, og legger isteden dine ...
Geir Ole Sætremyr 16 timer siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøKvar på tidsaksen tar eg feil? Og, når TØI gjennomførte KS2 vurderinga var SVV som premissleverandør optimistisk når der gjaldt ...
Terje Sundsbø 17 timer siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Geir Ole SætremyrJeg registrerer at du selektivt tviler på konklusjonene i KS2-analysene av trinn 1 på Møreaksen, og isteden legger dine egne ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøEg er langt frå samd i påstanden om at bompengefinansieringa er fullt ut tilbakebetalt i 2050. Enkel addisjon er at ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Geir Ole SætremyrDu bekrefter altså at KS2-rapporten viser til at bompengeperioden er slutt i 2050, og at sensitivitetsanalysene viser at analyseresultatet er ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøDette under forutsetning at strekninga Vik til Molde står ferdig i 2032 med oppstart av innkreving av bompengar i 2033. ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse