fbpx
Annonse
Annonse
Per Erik Hoem, Ansvarlig for KBK-spillerbørs
Artikkel
22 september 2021 00:20
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
KBK–Haugesund: 3–2

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Her ser vi et arkivbilde av Per Erik for IL Goma mot Molde 2, på slutten av 80-tallet. Foto: Digitalarkivet / TKSpillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott : 3 poeng
Gjør en grei kamp igjen. Slipper inn to mål, som det ikke er all verden å gjøre noe med. FKH får etter hvert noen muligheter, men avslutningene deres skaper ikke alt for store problemer.

Snorre Strand Nilsen: 4 poeng
Nok en god kamp, og scorer seiersmålet få minutter før slutt. I tillegg til å være solid defensivt har han vist at han har meget god offensiv kraft, noe fire mål også viser. Står som vanlig hele kampen godt.

Dan Peter Ulvestad : 3 poeng
Går fortsatt foran, men noe smårusk er det denne gangen. FKH slipper litt for mye til i midten. Likevel er det godt utført kamp som vanlig.

Andreas Hopmark: 3 poeng
Sterk og vinner mye dueller. Gjør det enkelt og er sikker med ball. Blir dog utfordret langs bakken noen ganger hvor han kommer på etterskudd mot dribleglade spillere på bortelaget.

Christoffer Aasbak: 3 poeng
En dødballfot som er gull verdt for KBK, både i spill og faste situasjoner som corner og frispark. Skaper mye offensivt. Godkjent i det defensive også.

Amidou Diop: 3 poeng
Tilbake på sentral midtbane som anker på et offensivt besatt hjemmelag. Behersker rollen bra. Har litt for mange feil som skaper overgangsmuligheter til FKH.  Byttes ut med et kvarter igjen.

Sander Erik Kartum: 4 poeng
Scorer nok en gang et viktig mål. Jobber hardt. Er meget god til å posisjonere seg foran mål. En av flere med denne egenskapen som gjør at KBK har fått et lag med mye større offensiv slagkraft enn tidligere. Byttes ut med knappe halvtimen igjen av kampen.

Jesper Strand Isaksen: 3 poeng
Har tatt store steg siden han forlot klubben for et par år siden. Voksen og tøff i spillestilen. Får igjen målpoeng, som i forrige kamp. Byttes ut med knappe halvtimen igjen av kampen.

Bendik Bye: 3 poeng
Gjør nok en gang en jevnt over bra kamp. Kommer som vanlig til noen bra muligheter uten at det gir resultat i form av mål. Avslutter kamp som midtspiss.

Agon Mucolli: 5 poeng
Dagens beste på KBK. Står bak veldig mye av det som KBK skaper. Er et stadig uromoment med alle sine gode driblinger. Har utviklet seg meget positivt utover sesongen. Byttes ut på overtid.

Moses Mawa: 3 poeng
Kommer igjen til noen gode muligheter, og bør strengt tatt hatt et mål. Virker ikke å være helt på når han avslutter. Byttes ut de siste 10 minuttene.

Aliou Coly, Liridon Kalludra, Max Williamsen, Torgil Gjertsen og Armin Askar kom inn i løpet av den siste halvtimen og bidro kraftig til å snu kampen

Du må være logget inn for å kommentere.


Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Årbok - Nordmøre Historielag
Annonse

Siste kommentarer

Marius Ibs Øien-Hansen 5 timer siden «Gisle» ved Kvalvåg våren 1949
Otto Øien var kaptein på Gisle.
Hydrogen er enormt energikrevende å produsere så det er stort sett for å forsvare mer vindkraftutbygging det ivres for Hydrogenproduksjon.
Terje Sundsbø 1 dager siden Møreaksen er sjanselaus!
Hvilke partier er det som støtter Møreaksen, har Sve glemt det? Dagens regjering Ap og Sp, samt Krf, V og ...
Terje Sundsbø 2 dager siden Møreaksen er sjanselaus!
Hvilke partier er det som støtter Møreaksen, har du glemt det? Les https://ksu.no/artikler/leserinnlegg/110408-paradokset-romsdalsaksen-20211021
Svært uventa kraftpris
Den nye Regjeringa sviktar fundamentalt med uforsvarleg og uventa  HØGE kraftprisar! Vanskeleg for oss vanlege veljarar å forstå  og godta ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte