Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
NTB
Artikkel
NTB
16 oktober 2021 20:19
Del på Facebook
Sean McDermott (i rødt) var god å ha da LSK med Thomas Lehne Olsen og Vetle Dragsnes forsøkte seg på Åråsen. Det hele endte 0-0. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
Sean McDermott (i rødt) var god å ha da LSK med Thomas Lehne Olsen og Vetle Dragsnes forsøkte seg på Åråsen. Det hele endte 0-0. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Både Lillestrøm og Kristiansund tapte poeng i kampen om medaljene i Eliteserien i en fartsfylt, men målløs kamp på Åråsen lørdag kveld.

Det ble spesielt underholdende 1. omgang hvor det var bortelaget som hadde flest gode muligheter. Lillestrøm var litt mer forsiktige framover, mens lagets storscorer Thomas Lehne Olsen lå derimot hele tiden og jaktet muligheter.

Kristiansund sto også høyt, og Lillestrøm fikk store rom å jobbe i. Kampbildet endret seg noe etter hvilen. Hjemmelaget hadde ballen mye på Kristiansunds banehalvdel og presset på for å få den forløsende scoringen. Det endte hele tiden med at KBK-forsvaret og målvakt Sean McDermott fikk slått unna.

KBK-målvakten McDermott fikk en smell i ansiktet, og man brukte flere minutter på å få ham kampklar igjen. Han var god å ha da innbytter Ulrik Mathisens skudd fra god posisjon ble reddet.

– Burde vunnet

Han fikk også en hånd på et skudd fra Magnus Knudsen i overtiden. Like før slutt fikk Lillestrøms Igoh Ogbu rødt kort for å ha slått til en motstander inne i feltet.

– Jeg synes vi gjør en god annenomgang. Vi skaper sjanser og burde vunnet kampen. Litt kjedelig at vi fått en mann utvist, sa LSK-trener Geir Bakke til Discovery.

Bakke var ikke helt enig i avgjørelsen om rødt etter å ha sett situasjonen på video etter kampen.

– Godt fornøyd

– Alt kan skje i fotball, men vi skulle hatt tre poeng. Vi har et tøft program igjen, sa Bakke om mulighetene til medaljer.

– Meget godt fornøyd. Vi tar med oss et sterkt poeng. Jeg synes vi er gode og best i 1. omgang. Vi får litt trøkk mot oss i annen omgang. Vi har våre muligheter, men en tett og artig kamp med mye trøkk, sa KBKs trener Christian Michelsen.

Etter ett poeng til hvert av lagene holder Kristiansund tredjeplassen med 39 poeng, mens Lillestrøm er nummer fem med 35 poeng.

(©NTB)

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 3 dager siden Brobygging
Når fergeleiet flyttes ut fra sentrum av Molde, blir fortsatt ferge et enda dårligere alternativ. Hva sier folket på Vestnes ...
Geir Ole Sætremyr 3 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøNo er "gjeldande " NTP i ferd med å gå ut på dato. Og, strekninga Ålesund til Molde er
@Geir Ole SætremyrMøreaksen er blant de høyest rangerte prosjektene basert på netto nytte pr. investert krone i gjeldende NTP. Få andre har ...
Geir Ole Sætremyr 4 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøEg forstår at enkelte drøymer om å lese dette inn i dei signala som er gitt. Men, det er ikkje ...
@Geir Ole SætremyrSamferdselsministeren vil utrede om det kan bli en mindre økonomisk belastning om Møreaksen deles opp i flere trinn. Han ønsker ...
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse